Şimdi Ara

Scooter motor kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkdaşlar 17 yaşıdayım scooter motorlara karşı ilgim var almak istiyorum okuldan eve evden okula ama tam olarak kullanmasını bılmıyorum.Bunlar viteslimidir kullanımı kolaymıdır? İlk motor için ideal midir?

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ACİL

• Scooter, genelde 50 ila 800 cc arası motor hacmine sahip , otomatik vitesli, küçük tekerlekli, kaportalı, daha çok şehir içinde kullanılan bir motosiklet türüdür. Motorun arkaya yakın ve tekerlerin küçük olması sebebiyle, diğer motosiklet türlerine göre oldukça dengesiz bir yapıya ve ön tekerlek bağlantısı yüzünden daha az manevra kabiliyetine sahipti. Teknolojik yapısı geliştikçe, tekerlek boyutları büyütülmüş, manevra ve denge kabiliyetini arttırmıştır.

Scooter ilk motor için idealdir..Kullanımı basittir gaz ve freni vardır.

Not: Elinin altında internet var burda scooter nedir diye bize soruyorsun.
  • Ehliyetini alırken kursta öğrenirsin zaten sürmeyi. Karmaşık bi olayı yok gaza basıyosun gidiyo frene basıyosun duruyo. Şehir içinde ideal. Viteslilere oranla daha fazla yakıyolar genelde o şekilde düşük hacimli alırsanız daha iyi olur
  • tek kişi bineceğim az yaksın şehiriçi kullanımı basit olsun diyorsan honda today 50 öneririm honda kaliteside cabası
  • saol. bilgilendirdiğin için.Böylee ucuz bir motor modeli varsa önerirmisnin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Ehliyetini alırken kursta öğrenirsin zaten sürmeyi. Karmaşık bi olayı yok gaza basıyosun gidiyo frene basıyosun duruyo. Şehir içinde ideal. Viteslilere oranla daha fazla yakıyolar genelde o şekilde düşük hacimli alırsanız daha iyi olur

daha ehliyete var ben ehlitesiz sürücem okuldan eve evden okula zaten scooterda fazla ehliyet sormuyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

tek kişi bineceğim az yaksın şehiriçi kullanımı basit olsun diyorsan honda today 50 öneririm honda kaliteside cabası

güzele benzıyor ama ben aşağıdaki model gibilerinden istiyorum.Bunlar biraz kız işi gibi duruyo

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-motor-temizdir-detayli-bilgi-icin-arayin-123405683/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc motor önerisi
    2 yıl önce açıldı
    50cc Motor Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurand2

quote:

tek kişi bineceğim az yaksın şehiriçi kullanımı basit olsun diyorsan honda today 50 öneririm honda kaliteside cabası

güzele benzıyor ama ben aşağıdaki model gibilerinden istiyorum.Bunlar biraz kız işi gibi duruyo

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-motor-temizdir-detayli-bilgi-icin-arayin-123405683/detay

Kız işi diye bişey yok bende kırmızı beyaz asya nostalji kullanıyorum. Bu tarz bi motor alırsan hakkından gelemezsin. Bu attığın linktekiler maxi scooter sınıfına giriyor Baya büyük kontrol edemeyebilirsin. maxi olmasına rağmen 150 cc ve az yakıcağını sanmıyorum kullananlara bir sormak lazım. Adam 12 bin km yapmış ama ikinci el olarak düşünüyorsan bence bir daha düşün ileride başını ağrıtaiblir daha düşük km lerde bulmaya çalış. Honda today iyi seçim olur fiaytı pahalı gelirse farklı 50 cc lere bakabilirsin asya mondial vs. veya 100 cc olabilir vergisiz. Motoran vento lara bir bak istanbulda bi yer 1800 e 2012 model sıfır satıyodu sahibinden de ilanları var.

• quote:

meraba arkdaşlar 17 yaşıdayım scooter motorlara karşı ilgim var almak istiyorum okuldan eve evden okula ama tam olarak kullanmasını bılmıyorum.Bunlar viteslimidir kullanımı kolaymıdır? İlk motor için ideal midir?

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ACİL

bend eilk aldığımda evden işe işten eve derdim amaa iş değişiyo aldıktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

quote:

Kız işi diye bişey yok bende kırmızı beyaz asya nostalji kullanıyorum. Bu tarz bi motor alırsan hakkından gelemezsin. Bu attığın linktekiler maxi scooter sınıfına giriyor Baya büyük kontrol edemeyebilirsin. maxi olmasına rağmen 150 cc ve az yakıcağını sanmıyorum kullananlara bir sormak lazım. Adam 12 bin km yapmış ama ikinci el olarak düşünüyorsan bence bir daha düşün ileride başını ağrıtaiblir daha düşük km lerde bulmaya çalış. Honda today iyi seçim olur fiaytı pahalı gelirse farklı 50 cc lere bakabilirsin asya mondial vs. veya 100 cc olabilir vergisiz. Motoran vento lara bir bak istanbulda bi yer 1800 e 2012 model sıfır satıyodu sahibinden de ilanları var.

zaten o motoru almıcam sadece o tip istiyorum.

• kardes scooter motoru almanı hiç tavsiye etmem baş belası motor tam yakıt düşmanı bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanunsuz003

kardes scooter motoru almanı hiç tavsiye etmem baş belası motor tam yakıt düşmanı bendede var

öylede diğerleride çok pahalı.Buluruz elbet az yakanını
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Al sana bunu vereyim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-bakimli-kazasiz-122727900/detay/

balıkesir çok uzak istanbula :D
  • beyler bende 16 yaşındayım kanuni pony 50 alıcam 2300 tl m var seklini sevdim basit ve pratik sadece bunu almalımıyuım alırsam ne olur kullananlar varsa lütfen yazsın honda today da güzel ama 0 almak istiyorum yardımcı olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.