Şimdi Ara

scooter2013 anlayanlar gelsin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iki gun icinde scooter almak istiyorum, ilk motorum olacak, honda pcx ile yamah bws 125 arasında kaldım lütfen bilenler bir yorum yapsınlar. bir sitede honda ps den daha iyi diyorlar yamaha bws 125 e başka bir sitede honda pcx ten daha kötü diyorlar.. honda ps 150 pcxten daha pahalı bir model ama. aklım iyice karıştı aydınlatın beni lütfen.

• yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semy_logy -- 29 Temmuz 2013; 1:35:07 >
  • hangisi ???
     scooter2013 anlayanlar gelsin!!! scooter2013 anlayanlar gelsin!!!

• Ben şahsen pcx'i tercih ederdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_63566727/tm.htm Burdan pcx alan arkadaşa aklına takılan soruları sorabilrisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Ben şahsen pcx'i tercih ederdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_63566727/tm.htm Burdan pcx alan arkadaşa aklına takılan soruları sorabilrisin.

neden pcx ? cok kararsız kaldım.. aslinda bi sene kulanıp satmayı düsünüyorum. piyasada bws nin ikinci eli pek yok. pcx lerden binlerce var.. iyi bisey mi kötü bisey mi bu?
  • honda pcx bagaj avantajı ile önde bws'de o bagaj kapasitesini bulma şansın yok ayrıca bws hava soğutmalı gelelim ps 150'e onda da bagaj kapasitesi yine pcx kadar büyük değil ancak daha seri ve top speed de daha ileride ben ps 150 tavsiye ediyorum güç bakımından şuan pcx kullanıyorum 90 km hızdan sonrası sağlıklı değil max 100 km rüzgar arkandan esiyor yada yokuştaysan 105 bana yetersiz kalıyor :)
  • 90 km sonrasinda guven veren bu klasmanda hangi scooter var merak ettim.

Bence pcx gercekten de fiyatinin da honda adinin da
    hakkini veren bir motor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHOTOSHOPTAN ANLAYANLAR GELSİN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xmchee X kullanıcısına yanıt
    125 cc sınıfında benim kullandığım kadarı ile yok honda pcx kaliteli bir motor mayıs 22'den beri kullanıyorum şuan 4800 kmyi geçtim sıkca karadeniz sahil yolundan ilçeler arası geziyorum 30-40 km arasında ve otobanda 90 km'den sonra rüzgarda çok ciddi şekilde savruluyor yani 1-1.5 metre kadar sağa sola savrulduğum oldu ( abartı kesinlikle yok ) 90 km'den sonra güven veren scooter tipi motosiklet arıyorsan en az 250 cc klasmanına bakman gerekir yamaha x-max 250 abs tavsiye edebileceğim güvenilir bir motosiklet honda sh 300'de fiyatı dışında iyi bir alternatif
  • honda pcx aldim siyah acemiliğimi attım yeni sattım simdi sıra

xcity-xmax-joymax üçlüsünden birine geldi..

bir iki tane inceledim sahibindende ama hileli ilanlar yalan dolan...

xmax da istediğim fiyata temiz yok...

xcity alicam galiba...
  • semy_logy kullanıcısına yanıt
    bende sınıf büyütmeyi planlıyorum ama önümüzdeki sezona artık 2. el alacaksınız sanırım ben 0 xj6n almayı planlıyorum biraz daha agresif güçlü bir motosiklete ihtiyacım var yada xmax 400 abs ülkemizde satılırsa tabi makul fiyata ( hiç zannetmiyorum ) onu alabilirim xcity hakkında pek bir bilgim yok incelediniz mi motoru ?
  • honda pcx honda pcx honda pcx uc kere yazdım....anla diye...baska bır seye bakma...kafanı karıstırma 3 yıl sonra satmayı dusununce anlarsın benım dedıgımi....
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    adam almış zaten satmış model yükselticekmiş okumadan cevap yazmayın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexifix

adam almış zaten satmış model yükselticekmiş okumadan cevap yazmayın lütfen

nerde almış ...yorumu göstersene..??))
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: semy_logy

honda pcx aldim siyah acemiliğimi attım yeni sattım simdi sıra

xcity alicam galiba...

daha dikkatli okursanız cevabı bir kez daha yazmazsınız
  • quote:

arkadaslar iki gun icinde scooter almak istiyorum, ilk motorum olacak, honda pcx ile yamah bws 125 arasında kaldım lütfen bilenler bir yorum yapsınlar. bir sitede honda ps den daha iyi diyorlar yamaha bws 125 e başka bir sitede honda pcx ten daha kötü diyorlar.. honda ps 150 pcxten daha pahalı bir model ama. aklım iyice karıştı aydınlatın beni lütfen.

git yamaha'ya bir bak. En son modellerde 125'lik scooter var. Şu da var, satarken kesinlikle pcx elden ışık hızında çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexifix

quote:

honda pcx aldim siyah acemiliğimi attım yeni sattım simdi sıra

xcity alicam galiba...

daha dikkatli okursanız cevabı bir kez daha yazmazsınız

galiba kelimesi senin için alınmış sayılıyorsa sana hiç bişi demiyorum saygı duyuyorum sana...))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

quote:

arkadaslar iki gun icinde scooter almak istiyorum, ilk motorum olacak, honda pcx ile yamah bws 125 arasında kaldım lütfen bilenler bir yorum yapsınlar. bir sitede honda ps den daha iyi diyorlar yamaha bws 125 e başka bir sitede honda pcx ten daha kötü diyorlar.. honda ps 150 pcxten daha pahalı bir model ama. aklım iyice karıştı aydınlatın beni lütfen.

git yamaha'ya bir bak. En son modellerde 125'lik scooter var. Şu da var, satarken kesinlikle pcx elden ışık hızında çıkar.

Yalnız o 125'lik scooter 114 cc ve 7 beygir gücünde. Ha ama bir scooterdan beklentiniz hayatınızı kolaylaştırmaksa fiyat performansata oldukça iyi bir model Yamaha delight. 125 cc klasmanında geçiyor ama teknik olarak dediğim gibi özellikleri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.