2013 giant scr1 bisiklet almayı düşünüyorum ama önceden cross bisikletim vardı yol bisikletleri hakkında pek hani bildiğim bir model yok bu bisiklet hakkındaki fikirleriniz nedir? 1000tl civarı bir fiyata anlaştım,fikrimi değiştiren birşey olmazsa alacağım.
İkinci el di mi ? Alınabilir aslında ama bunların maşası alu, kadrosu için de çok çok iyi olmadığını söylemişlerdi ama satarken avantajı olur isimden dolayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaş şu bisikletin sıfırına 2200 verende akıl yok cidden ha soralı full alü alete bu para verilirmi tabi 1000 tl ise çok iyi.0 salcano xrs 040 var soralı 1500-1600 e carraro cr race 032 alınabilir yeni soralı karbon maşalı
1000 TL civarı bir fiyatı sora sisteme verecekseniz sıfır fiyatı o civarda olan Sedona 610 ile Salcano XRS040 alınabilir. Ancak çok temiz ise Giant da alınır fakat diğer ürünlere kıyasla sıfır alabileceğiniz bir bisikleti markası Giant diye ikinci el almış olursunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: babacaka1234512
Arkadaş şu bisikletin sıfırına 2200 verende akıl yok cidden ha soralı full alü alete bu para verilirmi tabi 1000 tl ise çok iyi.0 salcano xrs 040 var soralı 1500-1600 e carraro cr race 032 alınabilir yeni soralı karbon maşalı
Gözünden kaçırdığın bir nokta var;
scr1 2013 çıktığında carraro ve salcano ile aynı fiyat aralığındaydı, geçen yıl 1700 civarıydı fiyatı. Dolardaki değişimden dolayı şu anda 2200 tl görünüyor.
geçen yıl scr1 dururken carraro ya da salcano alanda akıl yoktu diyebilirim.
eğer temiz kullanıldıysa 1000 tl iyi bir fiyat
quote:
Orijinalden alıntı: kymelria
quote:
Orijinalden alıntı: babacaka1234512
Gözünden kaçırdığın bir nokta var;
scr1 2013 çıktığında carraro ve salcano ile aynı fiyat aralığındaydı, geçen yıl 1700 civarıydı fiyatı. Dolardaki değişimden dolayı şu anda 2200 tl görünüyor.
geçen yıl scr1 dururken carraro ya da salcano alanda akıl yoktu diyebilirim.
eğer temiz kullanıldıysa 1000 tl iyi bir fiyat
Doğrudur.O durumda tabiki giant tercih edilir.Ama yinede carraro karbon maşa hocam.
jantlar çok güzelmiş 1000e alınır bence karbon maşaya geçersende 300gram filan daha hafifler
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, bir sorumda bunu şehirde antreman temelli ulaşım içinde kullanmayı düşünüyorum çukur, tümsek vs. dikkatli olduğum sürece bir sıkıntıyla karşılaşmam sanıyorum ki? bu konuda da fikrinizi ve bilginizi öğrenebilirsem sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: backvoice
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, bir sorumda bunu şehirde antreman temelli ulaşım içinde kullanmayı düşünüyorum çukur, tümsek vs. dikkatli olduğum sürece bir sıkıntıyla karşılaşmam sanıyorum ki? bu konuda da fikrinizi ve bilginizi öğrenebilirsem sevinirim.
Ufak tefek çukur tümsek setlerde bir şey olmaz. 40 km/h ile giderken çukura girersen ya da setten geçersen akor bozukluğu olur. Gövdeden yana çukura girdi diye sıkıntı çıkmaz en fazla jantı yamultursun. Dikkat ederek kullanmak gerek tabi ama yol bisikletleri sanıldığı kadar hassas değiller. Rahat sürebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme