Şimdi Ara

Scream - için bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce elimdeki Harpy Queen lerin birini sattım. Zaten tesadüfen çok ucuza bulup hemen 2 tanesinide almıştım.

Şimdi sıra Cruda safirlerini toplamakta. Sattığım para ile gereğinden çok fazlasını bile alabilirim ama asıl öğrenmek istediğim şu.
    Level 40 daha worriorum. Scream in çok faydası olurmu vede Scream ile mesela kaç damage vurabilirim yada nasıl bir skill dir kullanlar bilenler biraz açıklama yapabilirmi ?

Taşıdığım silahın ( Great Axe +8 /110 ) ayrıca atttack 380 STR 160+58 de ve HP 1026 da bu özellikler ile nerede daha iyi exp alabilirm ? Yani ne avlamamı önerirsiniz ?

• benim bildiğim onu 62 de açıyosun screamı :d istediğin zaman açamıyosun ...yanılıyomuyum ??
  • Yok lvl 35 te açılıyo ama istedikleri 1 Feather of Harpy Queen, 30 Cruda Saphire, bide 5 milyon coin.
    Eslant a gitmiştim kek gibi Harpy avlıcam diye, Dokununca daha 650 hp vardı o zaman doru El Morad a postaladı.

Bende dedim para yapar öle alırım. Safirler o kadar önemli değildi ama Feather lar için 25m - 30m çekiyolardı. Biri bi gece koymuş tezgaha; 100.000 miydi neydi hatırlamıyom baktım 2 tane var hemen atladım bide düşünmüştüm acaba 2 sinide alıp ne yapıcam diye Dediğim gibi yarım saat felan oldu 30m a sattım :P

• Scream warrior için güzel bi skill olmasına rağmen atağı sworddance dan çok deildir. Güzel olan tarafı rakibi stunn etmesi yani olduğu yerde dondurmasıdır. leg cut ın biraz daha fotoğraf çekeni işte :D lvl 62 de açılıor bide
  • Şimdi baktım gene lvl 35,

Bu arada
    Irk = El Morad
    Job = Blade

lvl 35 te açılıyo bide lvl 70 skili var

Bu arada da Sword dancing bende 60 ta açılıyo
    bide Quake var o da lvl 60 skili...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeeK -- 27 Şubat 2006; 4:49:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdargurlek

Scream warrior için güzel bi skill olmasına rağmen atağı sworddance dan çok deildir. Güzel olan tarafı rakibi stunn etmesi yani olduğu yerde dondurmasıdır. leg cut ın biraz daha fotoğraf çekeni işte :D lvl 62 de açılıor bide

aynen öle arkadaşın 58 lvl warriorla arenada takılıyoz.benimde 48 priest vardı clan arenayı kapattık sonra biri geldi master kaç lvl bilmiyom o ara video çekiyoduk.. tam adama clave vurcaz screamı bi yedik matrix te gibi hissettim kendimi resmen havada asılı kaldı char :Dsüper bi skill bence imkanın varsa açtır :D
  • Eheuhe daha benim char arenaya girecek kadar kuvvetli değil ben biraz daha lebel kasmam lazım ama bu skille heralde bol exp veren bişiler keserim anlaşılan :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    kia pride hakkında bilgi lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Scream i lvl 35 de mi acilio yazdi birileri :))))

Lvl 62 Skili arkadasim Scream ve Master Skilidir

Lvl 60 Warrior olucaksin master i yapicaksin Sonra 2 vl daha atliyacaksin Skilleri master'a vericek sin Scream acilacak . Anladin daha cok erken yani sen o harpy tuyunu ister sat ister satma ama lvl 62 ye kadar acamiyacaksin Scream i ok ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

Scream i lvl 35 de mi acilio yazdi birileri :))))

Lvl 62 Skili arkadasim Scream ve Master Skilidir

Lvl 60 Warrior olucaksin master i yapicaksin Sonra 2 vl daha atliyacaksin Skilleri master'a vericek sin Scream acilacak . Anladin daha cok erken yani sen o harpy tuyunu ister sat ister satma ama lvl 62 ye kadar acamiyacaksin Scream i ok ?

bende öle biliyodum doğruymuş demekki . düşünsenize 35 lvl adamlar screamle worm kesiyolar
  • Ben size okuduğumu söyledim. Dedikleriniz doğru olabilir ama Level skilleri için Master a uğradığımda Scream için tamam diyordum en az level 35 olman gerekir diyodu. Şimdi ise istediklerimi getirdinmi diyor ?

Başladım bakalım safirleri toplamaya bitince söylerim. doğru olduğunu iddia etmiyorum ama kısmet olur açılırsa yada topladıktan sonra açılmasa bile yinede yazıcam merak etmeyin.

SenS senin için sitede yazı yazıyolardı geçenlerde çok kızmıştım, ama hakediyorsun, çünkü insanları aşağılar gibi yazmak zevk mi veriyor ? Sen annenin karnında mı öğrendin oyunu ? yada sen ::112::hasbanned ...

Dalga geçiyonuz bide worm kesecekmişim onla ... Evet çıksın kesicem ister şimdi ister lvl62 de; burayada koyucam ss lerini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeeK

Ben size okuduğumu söyledim. Dedikleriniz doğru olabilir ama Level skilleri için Master a uğradığımda Scream için tamam diyordum en az level 35 olman gerekir diyodu. Şimdi ise istediklerimi getirdinmi diyor ?

Başladım bakalım safirleri toplamaya bitince söylerim. doğru olduğunu iddia etmiyorum ama kısmet olur açılırsa yada topladıktan sonra açılmasa bile yinede yazıcam merak etmeyin.

SenS senin için sitede yazı yazıyolardı geçenlerde çok kızmıştım, ama hakediyorsun, çünkü insanları aşağılar gibi yazmak zevk mi veriyor ? Sen annenin karnında mı öğrendin oyunu ? yada sen ::112::hasbanned ...

Dalga geçiyonuz bide worm kesecekmişim onla ... Evet çıksın kesicem ister şimdi ister lvl62 de; burayada koyucam ss lerini...

arkadasim : git worm kes diyen ben degilim sana yanli$ kisilere kiziyorsun seninle dalga gecen ben degilim yazi yazanlarin nicklerinimi karistirdin nesi var benim yazdigimda ?

guzelce screami acikladim burda Bu topicte aciklanmamis ve yazdim. lutfen daha dikkatli oku sana yanlis bisiy soylemedim .

• ehehe scream cok iyi guzel bisidir cz de gittigimde her seferinde en az 3-5 scream yiyorum afiyetle yani cok tatli bi skill ya adami dondurmasi en iyi yani sd ile ayni vuruo bildigim kadariyla ama bazen dondurmuyo anlamadim neden genelde oldugun yere cakliosun 1 sn fln sonrasinda hemen kaciorum adam iyi ise kacmaya firsat kalmadan yatiorm o ayri :P
    bu arada o master skilli masterin 2. skilli yani master olduktan sonra lwl 62 de aciliyo scream scoll ile kullaniyorsun bilgidim kadariyla sen onu master olmadan alamazsin (bildigim kadariyla) alsan bile kullanamayacagina eminim :) cunku master deilsin 1 . o skilleri gormemisin bile 2. lwl 62 ol hele yaw ne bu acele
  • ya o en az 35 olman gerkeiyo dedigi bildigim kadarıyla scream icin kagıt gerekiyo onu almak icindir yani alırsın kagıdı sonra 62 olunca acarsın scream i pasa pasa kullanırısın bence bosuna yoruyon kendini once lvlını atla kas iyice ii item bul filan sonra onlara da sıra gelir
  • quote:

Ben size okuduğumu söyledim. Dedikleriniz doğru olabilir ama Level skilleri için Master a uğradığımda Scream için tamam diyordum en az level 35 olman gerekir diyodu. Şimdi ise istediklerimi getirdinmi diyor ?

anlama çzürün var galiba orda senle değil kimseyler dalga geçmedim ben sadece düşündsenize 35-40 lvl elemanlar screamle worm kesiyolar ne komik olur dedim ben ce b,i 6136415 kes daha oku yazdığım yazıyı

• quote:

tamamen post ıcın acılmıs 1 topıc sana 35 te caılıo dedı he lem ben 55 ım acılmıoı sende mı acılacak !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.