< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 4 Nisan 2021; 23:29:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 4 Nisan 2021; 23:29:0 > |
EA bilmek ile umduğunu bulamamak çok farklı şeyler. İstediği zevki alamamak da bir başka sonuç.
Siz de yanlış hatırlamıyorsam Escape From Tarkov'da aradığınızı bulamayıp satmıştınız. Hem de bir dönem EoD sürümü bile arıyordunuz forumda. Ama kimse size sattığınızda EA bilmiyor, sen oynasan ne olur oynamasan ne olur gibi bir cümle kurmamıştı öyle değil mi ? Siz çok sevdiyseniz, zaten elinizi kolunuzu bağlayan yok, istediğiniz gibi oynarsınız. Ama her beğenmedim, iade ettim diyene çıkışmanız biraz garip geldi açıkçası. Kaldı ki SCUM oyununun ciddi potansiyeli olmakla birlikte ciddi sorunları da var. Mesela sunucu sorunları, desync, maalesef fazla olmasa bile hile gibi. Ben de şu anda keyifle oynuyorum. Gerçi ben her türlü survival oyunu keyifle oynuyorum orası ayrı da şimdilik içerik eksikliği bir problem. Open world oyunlarda insan sadece loot yap, öl-öldür sisteminden sıkılabiliyor haliyle. Eğer kısa sürede yeni mekanikler ya da içerikler gelirse belli bir yeri olur oyun piyasasında. Yoksa, DayZ oyununa kalori hesabı eklenmiş olur, fazlası değil. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 29 Haziran 2018; 10:53:27 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 28 Ağustos 2018; 2:25:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|