Şimdi Ara

SCUM (Erken Erişim) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
12.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi server'dasınız? Beraber oynayalım.
  • twicth.tv/PoturM yayındayım arkadaslar
  • d-sync problemi olmayan bir server var mı? hangi servera girdiysem çok fazla takılma geri atma problemi var oynanmayacak durumda.
  • Excultesrose1 eklersen oynarız beraber dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslim ettim para mı aldım bi daha tüh töbe dayz den başım yanmıştı early acsess bi dahahayatta almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weed Man

Teslim ettim para mı aldım bi daha tüh töbe dayz den başım yanmıştı early acsess bi dahahayatta almam
    1-16GB ram yetmiyor. Oyunu arada kapa aç yapmak gerekiyormuş. Umarım düzelir.
    2-R9 380 ile en düşük ayarlarda bile ani fps düşüşleri oluyor. 1-2 saniye takılıyor. Bu oyun ekran kartı aldırır arkadaşlar. 1024x768 ayarda bile 2GB bellek kullanıyor ve çok takılıyor. 2GB ekran kartınız varsa boşuna oyunu almayın.
    3-Hem iyi ekran kartı olmalı, hem de 4GB olmalı.

Ben oyunu beğendim. DayZ gibi yarım kalmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 4 Eylül 2018; 23:13:48 >
  • yahu ea nedir bilmeyenler oyunu iade etmiş, oyun daha 0.1.7 de early alpha gibi birşey oluyor bu sen iade etsen nolur etmesen nolur
  • https://steamcommunity.com/id/W33DL0V3RS/ oynayan arkadaşlar ekleyebilirler yeni başladım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

yahu ea nedir bilmeyenler oyunu iade etmiş, oyun daha 0.1.7 de early alpha gibi birşey oluyor bu sen iade etsen nolur etmesen nolur
    ea bitsin beta bitsin alırım bi daha beraber oynarız kardeşim
  • Şimdi oyun hayatta kalma oyunu tamam orasını anladım daha önce offline hayatta kalma oyunları oynadım ama bu iş online olarak nasıl oluyor. Yani bir sonu var mı oyunun oyundan çıkıp tekrar girince kaldığım yerden mi devam ediyorum kafamda oturtamadım mantığını bir türlü
  • serssseri kullanıcısına yanıt
    evet oyuna girdiğin zaman kaldığın yerden devam ediyorsun, ölürsen iş değişir.

Dayz gibi
  • Oyunun optimizasyonu, buglar, oyuncuların ve npc'lerin hareketleri düzeltildi. 4-6 arkadaş sıkıntı yaşamadan dört saat kadar oynadık. Işınlanma, geriye atma, server'dan atma gibi can sıkıcı bir sorun yaşamadık. Yapımcı firma oyun çıktığından beri yanlış hatırlamıyorsam altı kere patch çıkardı, uğraşıyorlar. Arkadaşlarla güzel diyalog oluyor. Çatışmalarda bir sorun gözlemlemedik, hedef almanız iyiyse sniper ile bile rahatlıkla adam vurabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

Şimdi oyun hayatta kalma oyunu tamam orasını anladım daha önce offline hayatta kalma oyunları oynadım ama bu iş online olarak nasıl oluyor. Yani bir sonu var mı oyunun oyundan çıkıp tekrar girince kaldığım yerden mi devam ediyorum kafamda oturtamadım mantığını bir türlü
    oyun su an amacsız loot yap adam vur. ama dedikleri hikayeyi yaparlarsa gelmiş geçmiş en değişik oyunlardan birisi olacak. devasa haritadan kaçış. biz mahkumuz oyunda bizi haritaya atıyorlar ordan cık diyorlar. tv show ayrıca bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

Şimdi oyun hayatta kalma oyunu tamam orasını anladım daha önce offline hayatta kalma oyunları oynadım ama bu iş online olarak nasıl oluyor. Yani bir sonu var mı oyunun oyundan çıkıp tekrar girince kaldığım yerden mi devam ediyorum kafamda oturtamadım mantığını bir türlü
    Scum Croteam tarafından üretilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan Hırvat oyun stüdyosu Gamepires tarafından geliştirilen çok oyunculu bir çevrimiçi hayatta kalma oyunudur. Oyun bir "Hardcore Hayatta Kalma Oyunu" olarak tanımlanıyor ve açık bir dünyaya sahiptir. Steam'de 29 Ağustos 2018'de erken erişim olarak yayınlanan oyun Unreal Engine 4 kullanıyor ve 144 kilometrekare haritaya sahip.

ÖYKÜ

Yeni bir dünya düzeninde büyük özel şirketler dünya ve kaynakları üzerinde mutlak bir kontrol elde etmişlerdi. Ülkeler ve hükümetler sadece para ve şirket çıkarları tarafından kontrol edilen piyonlar haline geldi. Bütün dünya bu açgözlülük döneminde kar için birleşti. İnsanlık tarihinde, zenginler ile yoksullar arasında daha büyük bir uçurum hiç yaşanmamıştı. Elitler herkesin köleleştirildiği, nüfusun% 1'ini, istedikleri gibi elinde oynatmaları için hiçbir engel yoktu.

Nüfusun çoğu bu durumu kabul etmeyi reddediyor. Baskıcı polis ve askeri güçler her şeyi kontrol altında tutuyorlardı, ama giderek daha fazla sayıda insan yöneticilere karşı çıkmaya, itaatsizliklerini açıkça göstermeye ve adalet çağrısı yapmaya başladı. Suçlular / teröristler olarak etiketlendiğinde, özel mülkiyete ait ıslah tesislerine taşındılar. Bu insanlar bir kez mahkum edildiklerinde, nadiren hayatta kalmak için yeterince uzun yaşıyorlardı. Buna ek olarak, bir şekilde hapis şartlarından sağ kurtulan az sayıda kişi, genellikle ciddi ruhsal bozukluklar yaşar ve serbest bırakılınca çok yakın zaman içinde ölürdü ve ya topluma uyum sağlayamazdı. Mahkumlar üzerinde yapılan yasa dışı deneyler hakkında bazı söylentiler vardı; Şimdiye kadar kanıtlanmadığı için bunlar haksız iddialar olarak kaldı.

REALITY TV

Elitler, işleri kontrol altında tutmak ve mevcut durumu her ne pahasına olursa olsun korumak istiyor. Ölüm cezası verilip , caydırıcı olması istenmesine rağmen, bu çok fazla etki etmiyor. Son olarak, küresel bir yayın kuruluşu olan TEC1'in önerisi kabul ediliyor ve "Ada" Projesi hayata geçirililiyor. Sundukları çözüm ise çok basit: İnsanlara daha fazla baskı yapmak yerine özel bir TV reality şovu yaratılacak ve 7/24 yayınlanacak ve insanlar eğlendikçe, gerçek problemleri unutacaklar!

Gösterinin amaçları için bütün ada çok güvenli bir yere dönüştürüyo. Alan boyunca yayın ekipmanı kuruluyor ve ada modern çağdaki gladyatörler tarafından dolduruluyor , Bu da mahkumlara bir nevi idam cezası demek oluyor. Adanın tüm eski sakinleri başka yerlere taşınıyor ve ayrılmayı reddedenler ölüme terk ediliyor. Ve tüm bu mahkumlar bu adaya paraşütle gönderilmeye başlanıyor.

Bu mahkumların çoğu kaçmaya çalışsa da, herhangi birinin girişimde başarılı olduğunu gösteren resmi bir onay yok. Bir rivayete göre şovun ilk sezonunda birkaç başarılı kaçış olduğu ve “Renegades” olarak adlandırılan gizli bir ittifakın baskının üstesinden gelmek için eski eşler tarafından oluşturulduğu söyleniyor. Şimdiye kadar, hükümet “Renegades” direniş hareketinin varlığını ne onaylamış ne de reddetmiştir.
    Şöhret Sıralama Puanları

● Hiçkimse: 0-99
    ● At Besleyici: 100 - 199
    ● Wannabe: 200 - 299
    ● Hotshot: 300 - 399
    ● Sensation: 400 - 499
    ● Fenomen: 500 - 599
    ● Superstar: 600 - 699
    ● Idol: 700 - 799
    ● Bilge: 800 - 899
    ● Megastar: 900 - 999
    ● Ikon: 1,000+

• Fps moduna nasıl geçiliyor bir türlü bulamadım mızrak atarken nişan yeri üçüncü bakış açısında iken sıkıntı oluyor.
    Her güncelleme sonrası karakterin siliniyor yeni açmak zorunda kalıyorsun bu sistemi düzeltmeleri şart.
    Düzeltme;
    Fps moduma enter tuşu ile geçiliyormuş.
    Pubg gibi otomatik ilerleme ve yön bulmak için pusula şart.
    Türkiyeden oynayan pek yok sanırım konu ölü durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 10 Eylül 2018; 22:25:2 >
  • Early access, hayatta kalma oyunu ve bağımsız yapımcı. Bu üçünü gördüğünüz anda oradan koşarak uzaklaşın abi. Ayrıca oyun aynı biyolojik atığın laciverti. Yani çöp

• genelde her gece 8-10 kişi oynuyoruz.

oyunu beğenmeyenler genelde sistemi çöp olanlar veya early alpha da bile olmayan ea oyunundan saçma sapan beklentisi olanlar.

survival oyun nedir, rpg elementleri içeren oyun nasıl oynanır bilmeyenler ayıklanıyor işte
  • Ahahaha tamam

• Bir kaç gün önce satın aldım,
    Dün ise sigara bile içmeden 4 saat oynamışım.

İzlediğim inceleme videoları hiç bir şey anlatmıyor. İkili muhabbetlerini çekmişler.

OYNAMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA KISACA DENEYİMLERİMİ ANLATMAK İSTERİM ;

1 Karakter yaratıyorsunuz, bu karakterinize size sunulan toplam puan üzerinden Güç, Hız, Akıl vb. özellikler arasında dağıtım yapıyorsunuz.

Toplam puanınız seçeceğiniz vücud kitlesine göre değişiyor, yani tombul iseniz güçlü ancak yavaş, atletik iseniz güçlü ama aptal, skinny iseniz hızlı ama güçsüz vb. oluyorsunuz,

Yetenek puanlarınızı silahlara, yakın dövüşe, sopa-bıçak gibi silahlara verebiliyorsunuz, ayrıca gizlenme vb. özelliklere de yatırım yapabiliyorsunuz,

Daha sonra oyuna girdiğinizde çok büyük bir haritada başlıyorsunuz, çevrenizde yerleşim yerleri var,

Bu yerleşim yerlerinde evleri vb. dolaşarak araştırma yapıyorsunuz, malzeme topluyorsunuz. Eğer bir yerde kapıların çoğu açık ise yakın zamanda lootlanmış olduğundan item bulmanız zor,

Bulduğunuz itemlar ile başka itemlar yapabiliyorsunuz ancak kombinasyonlar bu aşamada zor, (iyi item yapabilmek zor)

Normal bir insan gibi tuvalet ihtiyacınız gidermeniz, yemek yemeniz, vitamin almanız gerekiyor,

Vitaminleri lootlarken bulabilirsiniz hap şeklinde, ayrıca ilaçlar da var,

Vücudunuzun ihtiyaç duyacağı su yemek vitamin mineralleri anlık görüntüleyebiliyorsunuz,

Bu eksikliklere uygun besinleri vb. araştırarak bulabilirsiniz,

Oyunu oynarken kesinlikle SES KASMANIZ gerekli, yakında olan bir zombi, başka bir rakip oyuncu, hayvanlar vb. duyabilirsiniz,

Zombileri öldürmek size FAME (ÜN) puanı veriyor, oyunun temeli de ÜN puanına dayalı. Bu puan gerçekten önemli, ölürseniz dirilmenizi sağlıyor,

Zombileri öldürmek için çok vakit harcamayın, başlarda 1 tane yeterli, üstünden lootunu alabilirsiniz. Eğer kesici bir aletiniz var ise parçalayıp, etini ve yağını alabilirsiniz, ilk başlarda hayvan bulana dek iyi bir besin kaynağı (çok yemeyin, hastalanabilirsiniz)

Ağaç kesecek bir alet bulursanız kaçırmayın, bıçaklar, baltalar, testereler vb.

Yemek pişirmek için gereken ateşi çakmak, kibrit, mum vb. şeyleri toplayarak sağlayabilirsiniz,

Gezinirken tavuk, domuz, geyik, at, eşek görebilirsiniz. Onları avlamak için sivri uçlu mızrak vb. aletleri bulundurun. Sessizce yaklaşın, arkalayın. Sağ tuşla hedef alarak mızrağı fırlatın. Eğer saplanır ise kaçmaya başlar, dip dibe değil ama peşinde giderek kovalayın. Durduğunda bir mızrak daha atarak süreci hızlandırın. Sesini duyarak takip edebilirsiniz. Bir süre sonra kan kaybından ölecektir.

Hayvanı parçalayarak yeterli yemek stoğunuzu yapın. Eğer uzun bir yol gidecekseniz iyice beslenin, vitaminlerinizi alın.

Ormanlarda mantar, meyve bulabilirsiniz. Çok hızlı koşarak gitmeyin, her an bir rakip çıkacakmış ve kaçmanız gerekecekmiş gibi yeterli Staminayı saklayın,

Hava karardığında hayvanları avlamak çok daha kolay unutmayın, çoğu zaman hareketsiz kalıyorlar, bıçakla bile öldürebiliyorsunuz,

Hava karardığında bir bina çevresinde ışıklar görüyorsanız, anlayın ki orada robotlar var,

Robotlar belli binaları koruyor, dikkatlice onların rutinine göre saklanarak, o binalara girebilirsiniz, ancak her zaman 2 tane kaçış planınız olsun çünkü ağır silahlılar,

Ancak bilinmez lootlar için kendinizi de riske etmeyin,

Başka insanlara güvenmeyin, genel olarak sizi gruplarına alabilirler ancak sizi öldürtmek ve lootlamak temel gayeleridir, o yüzden olabildiğince tek tabanca takılın ya da grup riskli hareketler yaptığında dahil olmayın, (dün bu yüzden öldüm)

TAB yaptığınızda EVENT'leri görebilirsiniz. Bunlar sizi iyi itemlarla savaş moduna sokan ara oyunlar. Girmenizi öneririm zira orada öldürdüğünüz her kişi başına FAME alıyorsunuz. Oyunda fame kasmanın en kolay yolu EVENT'lara dahil olup, rakipleri öldürmek. Böylelikle öldüğünüzde tekrar canlanacak puanları biriktirirsiniz.

-Oynadığımda sunucudan çıkınca karakterim gidecek düşüncesindeydim, bu yüzden itemları çocuklara dağıtıp çıkmıştım :D Meğer aynı sunucuda aynı şekilde devam ediliyormuş, öğrenmiş oldum.

Özetle ilk etapta izlenimlerin bu. -Craft menüsünü sürekli el altında tutun, bazen güzel şeyler toplamış oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 11 Eylül 2018; 12:21:4 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.