Şimdi Ara

SCUM (Erken Erişim) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
12.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelecek araç güncellemesi oyunun bomba veya balon gibi patlatacak, şu an sunucular boş 2. seçenek ağır basıyor.

@earth.

blur ayarını kapat.
  • Arkadaşlar hepinize merhaba,

SCUM Türkiye Topluluğu oluşturmak adına Server açmış bulunmaktayız. Bu ay gelecek kritik güncelleme ile birlikte bi çok oyuncunun geri oyuna döneceğini tahmin ettiğimiz için böyle bir harekette bulunduk, Sunucumuza herkesi bekliyoruz.

SCUM TURKIYE / 3x Loot / Cargo / 7/24 / discord.me/scumtur

Sunucu IP Adresi : 176.57.160.240:28002

Bizzat developerlar iletişim halindeyim. Bu ay içerisinde daha önce hiç gelmediği kadar güzel bi update geliyor.

Oyunu almayı düşünen, oyunla alâkalı bi problemi olan varsa Discord sunucumuza gelip bana (qmerzM) özelden mesaj atabilir, yardımcı olurum.
  • beklenen update geldi, hayırlı olsun
  • Oyunda türkçe dil var mı?
  • Zaaaa oyun yüzde 97 oyuncu kaybetmiş daha yeni Multiplayer kanalının haberinde gördüm Ne oldu la öve öve bitiremiyordunuz biz almayın itibar etmeyin deyince oyundan anlamayan adam ilan edilmiştik. Zamanında para bayılanlar hala oynuyor mu
  • Creative52 C kullanıcısına yanıt
    MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    yok hocam malesef.

@MANGUTAY;

oyun oynanış olarak ea olmasına rağmen güzel giriş yaptı aslında. kaybetmesinin nedeni de başlarda yaşanan sıkıntılara halen daha çözüm bulunamaması + loot sisteminin zor ve saçma olması.

oyunun mantığı pek iyi değil. koskocaman haritada sürekli mesafe katederek yaşam mücadelesi veriyoruz, bir yerden sonra monotona bağlıyor dikkat etmeden köylere giriyoruz orada bile pusmuş adam çıkıyor çat indiriyor. veya ağaçlık yerde ilerlerken ses bir anda dibinde beliriyor ve karşına zombi veya boz ayı çıkıyor kaçma imkanı yok ve uzun yoldan geldiğimiz için yorgun olunca biz daha balta sallayamadan ölüyoruz

tüm bunlara rağmen hala oynarım oyunu. kalan tek kişi ben olsam da oynarım. ulaşım kolaylığı olduktan sonra ve craft sistemi daha anlaşılır olduktan sonra benim için oyun oynanabilir halde demektir.

bir de şunu ekleyeyim. böyle battle royale tarzı oyun yapılmaya devam edildikçe daha çok firma batar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 30 Ocak 2019; 17:4:19 >

• şu işleri bitireyim müsait olduğumda size katılabilirim
  • Yeni başlayacaklar için en ideal karakter build önerisi olan var mı?

Teşekkürler.
  • Oyuncu sayısı arttı mı acaba?
  • Server hala aktif mi ? Eğer öyleyse bir karakterde bu serverde açayım...
  • kutlug kullanıcısına yanıt
    Maalesef server'ı kapattık. İlerde tekrar düşünüyoruz fakat oyunun bi hype'a ihtiyacı var.
  • Oyuna türkçe dili eklendi ancak bende hala ingilizce ve ayarlardan bulamadım. oyun dili nasıl değiştiriliyor??
    steamcommunity.com
    Steam :: SCUM :: SCUM - Patch Notes 0.2.56.17230
    https://steamcommunity.com/games/513710/announcements/detail/1601517046000256341

• Kardeşimle 2 kişi co op online olarsk oynamak istiyoruz. Server kiralamak şart mı? Kira 5-6 TL. sanırım..kiralama süresi ne kadar oluyor. Cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hargon

Oyuna türkçe dili eklendi ancak bende hala ingilizce ve ayarlardan bulamadım. oyun dili nasıl değiştiriliyor??
    https://steamcommunity.com/games/513710/announcements/detail/1601517046000256341
    kendim buldum aslında basitmiş hatta başka oyun için aynı yöntemi yapmıştım ama unutmuşum işte

steam kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özellikleri açıyoruz, dördüncü sekmede dil ayarını türkçe yapıyoruz.

• bu akşam arkadaşlarla beraber başlayacağız oyuna. daha önce oynamıştım ben ama o zamanlar araçlar,base kurma gibi olaylar yoktu. şimdi dalga(!) boyunu filan ayarlama bile gelmiş daha tecrübeli arkadaşlar varsa yeni başlayacaklara önerileri nelerdir? karakteri oluştururken nelere önem vermek gerekir vs.
  • oynayan var mı hala?
  • Dayz mi bu mu

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    DayZ gibi. Yapımcılar emek veriyordu baya geliştirmek için çabalıyorlardı. Bir de işin güzel yanı müşterilerin dilek ve şikayetlerini de iyi değerlendiriyorlardı.

Adamlara 50 tane mail attım şu zombilerin saldırı hızını düşürün diye. ben bi bıçak sallayana kadar zombi 3 vuruyordu en son. kaçsan kaçamıyosun da. çita gibi koşuyor arkandan hiç bırakmıyor.

en son oynadığımda loot sistemi hâlâ çok zayıftı. Koskoca kasabaya girip de 2 elma bulup çıkmak nedir anlamış değilim.

silah buluyorum şarjör lazım. mermi buluyorum silaha uymuyor. Bir de bak hiç sekmez, silahla mermi hiç uyuşmuyor. En az bi 20 saat loot yapman lazım.

sonrasında bırakmıştım artık ne oldu bilmiyorum.
  • Oyun indirime girmiş almaya değer mi DayZ’e kıyasla nasıldır

• uzun bir aradan sonra tekrar indirdim

zombiler yine çok hızlı, koşuyorlar zıplıyorlar çok hızlı vuruyorlar.

loot yine zayıf güya lootun bol olan 2 servere girdim değişen bir şey olmadı gibi.

3-4 kişilik ekiple sabrederseniz eğlenebilirsiniz. bunun dışında oyun oynamaya az vakti olanlar için ideal bir oyun değil.

çıkışından neredeyse 2 yıl sonra anlık olarak 6k oyuncu sayısı var, bazı "uzman" arkadaşların öldü bitti tarzı boş beleş mesajlarını dikkate almazsanız indirim döneminde ekiple alıp oynanabilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.