4 kişi oynuyoruz gayette zevkli 100 saati geçtim oyun süresi olarak en az 8-10 kişilik ekip lazım çevremde adamlar var 1500 3000 saat oynayanlar onlar geçmişte yabancıları alıınca ihanete uğramışlar almadılar beni. Bende yakın arkadaşımla başladım 2 kişiydik 2 yakın arkadaş daha katıldı bize 1 mühendis 1 hırsız 1 sniper 1 assault olarak takılıyoruz. bizim servere gelirseniz yada ortak bi serverde buluşup sıfırdan kalabalık bir ekip olarak başlarsak çok zevkli olur. Takım arayanlar yazsın. Dc adresi veririm orada buluşuruz. |
SCUM (Erken Erişim) [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D
Oyun indirime girmiş almaya değer mi DayZ’e kıyasla nasıldıralırsanız ekibimize katılabilirsiniz toxic bi oyuncu değilse kaybedince takımına salça olmayacaksa birisi aramızdan görmek isteriz. 20tl oluyor zaten indirimde çok rahat alınabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Coming
oynayan var mı hala?ben arkadaşlarımla oynuyorum hocam. Takımıma sadık kalırım derseniz ekip olarak hareket eder takım faydasına iş yaparım derseniz keyifli varkit geçirebiliriz. İlk zamanlar kafasına göre takılan arkadaşlar vardı baktık sürekli kaybediyoruz ölüyoruz. En acı tecrübelerle anladılar. çok daha kordineliyiz. Kesinlikle çevrenizde başkalarıda varsa bekleriz yaş ortalamamız 24
-
quote:
Orijinalden alıntı: Korgeneral
Kardeşimle 2 kişi co op online olarsk oynamak istiyoruz. Server kiralamak şart mı? Kira 5-6 TL. sanırım..kiralama süresi ne kadar oluyor. Cevaplarsanız sevinirimserver alırsanız 1 kişilik yer için 1,1£ 10 kişi olsa 11£ aylık. Bunun daha rami sunucu depolama alanı kirası felan eklenmemiş. Sunucu kiralamak zorunda değilsiniz başkalarının aldığı sunucularda oynayabilirsiniz. Biz öyle yapıyoruz 2 kardeş olarak oyunu halaa oynuyorsanız gelin takımıma.
-
quote:
Orijinalden alıntı: omerdesouza
Maalesef server'ı kapattık. İlerde tekrar düşünüyoruz fakat oyunun bi hype'a ihtiyacı var.hocam hala oynuyorsanız takımımıza gelin şuan 4 kişiyiz buradan yarım bırakanlar başlamak isteyenler gelse 15 kişi bile toplanırız. 8-10 kişi rahatlıkla yeter ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: kutlug
Server hala aktif mi ? Eğer öyleyse bir karakterde bu serverde açayım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSunTzu -- 17 Aralık 2020; 0:14:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Drima
Güncelleme ile ne oldu bilmiyorum ama oyunun ilk boyutunu görüp açıp baktığımda karşılaştığım içerik ve grafik şaşırtmıştı
Optimizasyon nanay tabii ama alıştık artık açık dünya multi oyunların genelde kaderi bu oluyoroynayamaya devam ediyorsanız beraber oynayalım mı hocam. Biz şuan için 4 kişiyiz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel
Biz de üç beş arkadaşız, yaşlar 30-36 arası. Her ne kadar ben son üç haftadır katılamasam da arada giriyor eğleniyorduk. Akşam size discord linki atayım, tekrar bir araya gelebilirsek oynarız. Diğer arkadaşlar her gün online oluyor fakat ben pek giremiyorum. Sizi diğer arkadaşlarla tanıştırmış olayım, aranızda oynarsınız.hocam oynamaya devam ediyor musunuz ekipleri birleştirirdik.
-
anlık 10-15k oyuncu kitlesi var, var mı hala oynayan ?
-
Günlük 10-13k oyuncu sayısı var.
1 yıl aradan sonra oynamak için indirip 15dk sonra sildim.
Koşmayı dayanıklılığı fulleyip servere bir haşimle girdim safe zone dan harıl harıl koşarken maymun sesi duymamla beraber dedim gideyim de seveyim ama ne yazıkki maymun değilmiş canlı bombalı zombi 5dk beni kovalayıp kendini patlattı kerata nasıl zombiyse uçarak zıplıyor neyse 3-5 ev vardı gideyim de lootlayayım demeye varmadan yine zombi peşime takıldı 2 yumruk attım baktım ölmüyor semazen gibi dönmeye başladık bir o vuruyor üç ben vuruyorum ama nasıl vuruyor allahsız her vuruşunda benim karı yapma yeter artık diye ağlıyordu en sonunda vuruşmaktan hal derman kalmayınca öldüm.
"gel sanada scum" diyeceğim hiç bir anım olmadı bir daha bu oyunu indirmem sanırım elveda scum.
-
Oyunu bırakmıyorlar. Sürekli dokunuyorlar.
Şimdi de 07 güncellemesi gelmiş.
Uçaklar dahil olmuş oyuna.
-
TheMadTurkyoutube----------------------------------------------------------------------------------- 💻 2. KANAL ► youtube.com/c/TheMadTurkGaming 🔊 DISCORD SUNUCUMUZA KATIL ► discord.com/invite/5Jerzke 🔔 TWITTER ► twitter.com/TheMadTurk_ 📱 INSTAGRAM ► https://www.instagram.com/themadturk_/ ----------------------------------------------------------------------------------- YENİ BİR BAŞLANGIÇ? | SCUM TÜRKÇE 0:00 INTRO 1:36 HİKAYEMİZ BAŞLIYOR 2:20 SİTEM 2:27 RASTGELE SAÇMALIKLAR 3:15 ATV'YE 3 KİŞİ BİNMEK 3:54 İLK KURBAN 6:33 GÜNEYE YOLCULUK 7:20 TALİHSİZ BİR KAZA 8:49 DAYZ'NİN 10 YILDIR YAPAMADIĞI 9:59 HİPERTERMİ 11:39 SERİN SULAR 12:57 İHTİYAÇ MOLASI 13:17 PETROLDE OLAY ( Battlefield 2042 Türkçe, Battlefield 6 Türkçe, battlefield 2042 reveal, battlefield 2042 gameplay, battlefield 2042 intro, battlefield 1, battlefield 6, battlefield 4, battlefield 5, battlefield 3, battlefield 2, battlefield gameplay, battlefield türkçe, battlefield inceleme, battlefield multiplayer türkçe, battlefield ps4, battlefield ps5, battlefield 6 trailer, battlefield 6 gameplay, battlefield 6 teaser, battlefield 6 türkçe, battlefield 6 ps5, battlefield 7 gameplay, battlefield 2042 trailer, ) Oyun lar oyun konsol ları hakkında herşey burada. Oyun ları eğlenceli matrak ve yer yer komik bir anlatım i sizler için oynuyor ve inceliyorum. Oyun sohbet leri muhabbet leri ile oyun teknoloji si ve oyun lar için aradığınız ne varsa sizlerle. Ps plus 2021, ps plus aylık oyunlar, ps4 playstation plus, ps plus bedava, ps plus beleş, ps plus collection ps4, ps plus collection ps5, ps plus collection oyunları, ps plus free games, ps plus indirimleri, ps plus monthly games, ps plus ps5, ps plus ps4, ps plus ücretsiz oyunlar, ps plus ücretsiz, ps plus yeni oyunlar, ps4 indirimleri, ps4 indirim, ps4 oyun önerileri, playstation indirimleri, ps store indirimleri, oyun indirimleri, ps store indirim, ps4 oyunları, playstation oyun önerisi, oyun önerileri, ps5 oyun indirimleri, psn plus oyunları, ps5 indirim, ps5 indirimleri, ps5 oyun önerileri, ps store ilkbahar indirimi, Yeni oyunlar, yeni çıkan oyun, yeni oyun ekipmanlarım, yeni oyun full izle, yeni oyun fragman, yeni oyun fps, yeni oyun izle, yeni oyun istiyorum, yeni oyun inceleme, yeni oyun izle full, yeni oyun kanalı, yeni oyun konsolu, yeni oyun, kanalım, yeni oyun kütüphane, yeni oyun konsolları, yeni oyun lar, en yeni oyunlar, en yeni oyun, en yeni oyunlar 2020, yeni oyun oynuyor, yeni oyun oyna, yeni oyun pc, yeni oyun ps4, komik video, komik montaj, komik anlar, komik anılar, komik canlı yayın, komik editler, komik gülen adam, komik gülme, komik insanlar, en komik, en komik videolar, komik olaylar, komik oyunlar, komik oyun, komik oyun videoları, komik videoları izle, komik video kısa, yeni oyun serisi, battlefield 2042 battlefield 2042 türkçe battlefield 2042 online battlefield 2042 multiplayer battlefield 2042 türkçe, bf2042, bf2042 türkçe bf2042 online bf2042 multiplayer battlefield 2042 battlefield battlefield 2042 gameplay bf2042 gameplay bf42 bf42 türkçe bf42 trailer {f478c96d-0621-4b1f-b934-5f9eda5c0bf6} ""“Minecraft" "ASMR" "pewdiepie" "music" "Fortnite" "markiplier" “YouTube is a perfectly balanced game with no exploits.” "Runescape" "World of Warcraft" "Shadowlands" "Dream" "MrBeast" "Warzone" "FaZe Clan" "100 Thieves" "Call of Duty" "Pokemon" "Pokemon cards" "card unboxing" "Charizard" "they don't want you to know" "Flat earth" "round earth" "triangle earth" "the earth is not earth" "what even is earth if not earth omg government is lying to you" "Minecraft" "ASMR" "pewdiepie" "music" "Fortnite" "markiplier" “YouTube is a perfectly balanced game with no exploits.” "Runescape" "World of Warcraft" #scum #scumtürkçe #survivalgamehttps://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DFZn33UjL0Bg%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGPqc7pcGIhAts-gmvO0JvMUnZMuozR5HMgFy
-
youtubeOur upcoming patch brings a whole set of changes and additions to new female characters with a lot of customizations and optimizationsGet the game - https://...https://www.youtube.com/watch?v=1h_qX3RYde8
oyunu yeniden yüklemenin zamanı gelmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X