Şimdi Ara

SCUM (Erken Erişim) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
12.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HOW I BECAME A NOOB KILLER! PvP Kill Montage | SCUM Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=yV6kDSsHx80

Kimseye güvenmemeniz için iyi bir video :D
  • oyunu oynayamayanlar çöp diyor gidip bf alıyor ooo bf on numara diyorlar :D bu tarz oyunları herkes oynayamaz beyin lazım strateji lazım öle bodoslama oynayamazsın
  • Oyuna yeni başlayıp, takılmak isteyenler olur ise birlikte oynayalım.

-Dün kalabalık bir sunucuda başladım, oldukça iyi bir loot topladım 2 saat içerisinde. Ancak ne yazık ki bu oyunda da hile kullanımı söz konusu olabiliyor. Tüm sunucudakileri tek tek öldürdüler, adamı dahi görmedik. Bu durum keyfimi kaçırdı. Bugün çok kalabalık olmayan bir sunucuda tekrar başlayacağım.
  • SCUM (Erken Erişim) [ANA KONU]

scum haritasının tam boyutu bu şekilde. kırmızı alan mevcut haritanın boyutunu göstermekte.

kara, deniz, hava taşıtları gelince oyun çok iyi olacak
  • Güncelleme ile ne oldu bilmiyorum ama oyunun ilk boyutunu görüp açıp baktığımda karşılaştığım içerik ve grafik şaşırtmıştı
    Optimizasyon nanay tabii ama alıştık artık açık dünya multi oyunların genelde kaderi bu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

yahu ea nedir bilmeyenler oyunu iade etmiş, oyun daha 0.1.7 de early alpha gibi birşey oluyor bu sen iade etsen nolur etmesen nolur
    EA bilmek ile umduğunu bulamamak çok farklı şeyler. İstediği zevki alamamak da bir başka sonuç.

Siz de yanlış hatırlamıyorsam Escape From Tarkov'da aradığınızı bulamayıp satmıştınız. Hem de bir dönem EoD sürümü bile arıyordunuz forumda. Ama kimse size sattığınızda EA bilmiyor, sen oynasan ne olur oynamasan ne olur gibi bir cümle kurmamıştı öyle değil mi ?

Siz çok sevdiyseniz, zaten elinizi kolunuzu bağlayan yok, istediğiniz gibi oynarsınız. Ama her beğenmedim, iade ettim diyene çıkışmanız biraz garip geldi açıkçası.

Kaldı ki SCUM oyununun ciddi potansiyeli olmakla birlikte ciddi sorunları da var. Mesela sunucu sorunları, desync, maalesef fazla olmasa bile hile gibi.

Ben de şu anda keyifle oynuyorum. Gerçi ben her türlü survival oyunu keyifle oynuyorum orası ayrı da şimdilik içerik eksikliği bir problem. Open world oyunlarda insan sadece loot yap, öl-öldür sisteminden sıkılabiliyor haliyle. Eğer kısa sürede yeni mekanikler ya da içerikler gelirse belli bir yeri olur oyun piyasasında. Yoksa, DayZ oyununa kalori hesabı eklenmiş olur, fazlası değil.

• Oyunu aldım ama daha giremedim bakalım nasılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siannis

EA bilmek ile umduğunu bulamamak çok farklı şeyler. İstediği zevki alamamak da bir başka sonuç.

Siz de yanlış hatırlamıyorsam Escape From Tarkov'da aradığınızı bulamayıp satmıştınız. Hem de bir dönem EoD sürümü bile arıyordunuz forumda. Ama kimse size sattığınızda EA bilmiyor, sen oynasan ne olur oynamasan ne olur gibi bir cümle kurmamıştı öyle değil mi ?

Siz çok sevdiyseniz, zaten elinizi kolunuzu bağlayan yok, istediğiniz gibi oynarsınız. Ama her beğenmedim, iade ettim diyene çıkışmanız biraz garip geldi açıkçası.

Kaldı ki SCUM oyununun ciddi potansiyeli olmakla birlikte ciddi sorunları da var. Mesela sunucu sorunları, desync, maalesef fazla olmasa bile hile gibi.

Ben de şu anda keyifle oynuyorum. Gerçi ben her türlü survival oyunu keyifle oynuyorum orası ayrı da şimdilik içerik eksikliği bir problem. Open world oyunlarda insan sadece loot yap, öl-öldür sisteminden sıkılabiliyor haliyle. Eğer kısa sürede yeni mekanikler ya da içerikler gelirse belli bir yeri olur oyun piyasasında. Yoksa, DayZ oyununa kalori hesabı eklenmiş olur, fazlası değil.

Alıntıları Göster
    İşte anlaşılmayan nokta bu. Şu sıralar Battleroyale furyası çok popüler. Yapımcılar da fırsattan istifade bu türü allayıp pullayıp, yok karakterimiz işeyebiliyor, aha bakın hayatta kalma ögeleri de ekledik deyip bitmemiş oyunları millete iteliyorlar. Early Accessin iyice suyunu çıkardılar. Oldu olacak oyunu kaynak kodu şeklinde yayınlayın sonra da kardeş bu ea dersiniz. İçerikler büyük oranda her zaman eksik kalıyor. Optimizasyonlar her zaman sorunlu oluyor. Steam'ı açın böyle dünya oyun var. İki popüler yayıncı zaten oyunu oynayınca bir anda millet çok güzel oyun moruk kafasına giriyor. İşin komik tarafı bizim millet para verdiği şeyi ölümüne savunuyor. Üstte akıl veren olmuş yok oyunu oynayamayan çöp diyormuş yok bu oyun bam güm oynanmazmış. Bf,Cod değilmiş falan. Komedi ya He güzel kardeşim hepimiz daha bu yıl başladık video oyunu oynamaya. Hiç birimiz daha önce Arma, Red Orchestra, İnsurgency falan oynamadık. Dayz den, Rusttan falan hiç haberimiz olmadı. Beceremedik oyunu, sistemlerimiz de çöp, oyuna çamur atıyoruz çöp diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 19 Eylül 2018; 14:16:40 >

• Aldım bende bakayım nasılmış. Discord a ekledim kendimi yarın girerim oyuna. Yaş 33.
  • Biz de üç beş arkadaşız, yaşlar 30-36 arası. Her ne kadar ben son üç haftadır katılamasam da arada giriyor eğleniyorduk. Akşam size discord linki atayım, tekrar bir araya gelebilirsek oynarız. Diğer arkadaşlar her gün online oluyor fakat ben pek giremiyorum. Sizi diğer arkadaşlarla tanıştırmış olayım, aranızda oynarsınız.
  • Tamamdır akşam katılırım arkadaşlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu cok aktif yahu , 1.ay sonu anlik oyuncu sayisi dibi gormus.Survival oyun nedir bilmemekle suclanmistim hakkatten ne gulunc degil mi .?EA yi savunmustu adam.Dayz bunlardan bu kadar parayi tekrar gelse gene kaldirir.

Konu sahibi oyun daki gelismeleri bari konuya ekle de savundugun oyuna ne gelmis ne gelecek gorelim.Utanmadan hissedarlik yapmistin.

Oynayan arkadaslara iyi eglenceler.

• Arkadaşlar oyunda coop var mı? Sadece 2 kişi oynamak istiyoruz ve 2 kişi sıkmayacak içerik varsa alacağım.
  • Oyun öldü hocam, conan exiles oyna daha iyi yada dayz

• Patren kullanıcısına yanıt
    Farkındayım baya düşmüş online sayısı. Biz coop olarak 2 kişi hayatta kalmaya çalışacaktık 2 kişilik sunucu kurup kendi başımıza oynayacağız herhalde. Keyifli olur mu sence? Videolarına detaylı bakayım biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Oyun öldü hocam, conan exiles oyna daha iyi yada dayz
    Ben demiştim demek istemezdim ama ben demiştim
  • Olmaz bence.

• yeni gelecek update ile araçlar, naval base, airdrop vs geliyor.

şu an ki mevcut harita normal haritanın bir kısmı sadece. pve elementler gayet yeterli düzeyde şimdilik fakat daha fazlasıyla şenlendirebilirler oyunu.

hala ea için fazla beklenti içinde olanlar var, hemen 50-100k oyuncu olsun istiyorlar. şimdilik aktif 10k oyuncu bile çok iyi bir rakam.

ben demiştim ben biliyordum böyle olacağını vs havaları cok gereksiz. adı üstünde ea aşamasında olan bir oyun. aktıf 10k nın içinde ne siz oyuncu sıkıntısı yaşarsınız ne de başkası.
  • oyunu bugün aldım, 2.4 saat oynadım. craft sisteminin daha anlaşılır olması lazım. mermi, şarjör muhabbetini de anlayamadım. bir de türkçe gelirse çok iyi olur :)

imzamdaki sistemle medium-high arası 40 fps civarı alıyorum ama gayet akıcı oynuyorum. konu takip
  • uzağı bulanık gördüğüm sürece bu oyuna girmem ben. acilen değiştirmeleri gerekiyor. miyop gibi geziyoruz hiç keyifli değil.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.