Şimdi Ara

Scythe Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haftalardır stoklarda olmayan Mugen 5 soğutucuyu Amazon'da tek kalan ürünü aldım (Muhtemelen iade ama önemsemedim). Üründe 30 günden sonra bir sıkıntı olursa firmayla iletişime geçiyormuşuz. Fakat Scythe'ın Türkiye'de resmi bir dağıtıcısı, bayiisi vs. göremedim. Daha önce bu markayla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar nasıl çözdüler. Ayrıca kutu içerisinden garanti belgesi vs. de çıkmadı. Amazon'la iletişime geçtiğimde sadece fatura ile işlerimi halledebileceğimi söylediler. Daha ürünü kullanmadım ama ileride bir sorunla karşılaşırsam öğrenmek için açtım konuyu. Tecrübeli arkadaşlar bu konularda bilgilendirirlerse sevinirim.

• Amazon garantisi öncelikle yeterli gelir, soğutucu da ne tür sorun yaşayabilirsin ki, hele de hava soğutmalar ömürlük oluyor en fazla fanın da sorun çıkar ona da yeni fan alır takarsın için rahat olsun bence kaliteli bir soğutucu
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun, daha önce böyle pahalı bir soğutucu kullanmayınca önceden bir bilgi edinmek istedim. Bütün sistemi topladım fakat en önemli parça olan işlemci olmayınca hala hiçbirini test edemedim
  • Rica ederim kardeşim, için rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.