Arkadaşlar 1 haftalık 64gb Kingston marka SD cardım var. Dün telefon bi anca sd cardı güvenle çıkartabilirsiniz dedi. Sonra sd cardı başka telefonda denedim o direk boş veya hatalı dedi. Sonra pc taktım pc dondu.
Sabah tekrar denediğimde pc gördü kartı ve biçimlendirdim ntfs ve 4096 ile hemde hem hızlı hemde normal şekilde biçimlendirmeme rağmen sonuç değişmedi.
Toplam alan 58.2gb boş alan 58.1gb diyor. Özellikler diyincei çinde 91.5mb bişey olduğu görünüyor ama karta girince boş. İçine bişey atıyorum veya siliyorum ondada sorun yok.
Gelelim asıl meseleye ben bu haliyle kullanırım kapasiteye falan sorun yapmaz ama tekrar öyle bozulma vs. yaparsa içindekilerin gitmesi kurtarma vs. uğraşmamak adına tamamen içini boşaltmak için bi yol varsa söylerseniz sevinirim.
Not: HP usb programını açıyorum sadece start butonuna basılıyor başka bişeye basılmıyor ve seçenek yerleri boş. USB Disk Storage Format Tool programında ise error veriyor.
taktığınız telefonun modeli düşük müydü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme