Şimdi Ara

SD Card sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Şu telefonuma, jelly bean romunu kurduktan sonra bazı sorunlarım oldu. Hepsini çözdüm ama şu SD Card sorununu çözemedim. Şöyle ki, telefonuma External Sd Card taktım. Tam 32gb. Ama marketten indirdiğim uygulamalar çalışmaz. Mesela: Asphalt 7, Gt Free, File Manager ve s. Mesela, File Manager-de böyle bir hata çıkıyor: "No SD Card mounted". Asphalt 7-de böyle bir sorun çıkıyor: An SD Card üith at least 0 MB free is required in order to doünload the aditional data. Rica ederim bana yardım edin. Bu hatayı nasıl çöze bilirim? Önceden teşekkürler!

• Ordaki yazıya göre sd kartta yerbyok Dior sdye bi format at belki düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ama kardeş, SD Card-la bunun bir ilgisi yok galiba. Çünki SD CArd-ı çıkarınca da uygulamalar da aynı sorunlar oluyor
  • Uygulamaları SD carda indirmiyor telefon o Asphlat7 için yazdığın yazıda ''Ek datayı indirebilmek için SD Cardda en az 0mb boş alan olmalı'' diyor. No SD Card Mounted: ''Takılı SD Card yok'' demek yani hafıza kartında bir sorun var büyük ihtimalle
  • Sorun olamaz ki SD cardda. Nasıl oluyorda başka rom-da helps I güzel çalışır am a jelly beanda Boyle. So run jelly beanda, ama sorunu nasal çöze bilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Xperia M SD Card Oyun Yükleme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.