bu nand romda root yetkisi alabilen var mı?? herşey sınırlı.. market enabler çalışmıyor setcpu çalışmıyor o yok bu yok... nasıl alcaz root yetkisi bilen var mı??
vallahi hızır gibisin tam 1.1.0 varsiyonuyla uğraşırken cevap yazmışsın.. ve o versiyon işe yaramadı.. verdiğin linkten 1.3.0 versiyonunu indirdim işe yaradı gibi.. ama set cpu 1000MHz in üzerine çıkmıyor anlamadım bu işi.. marketi açtık burda takıldık :S
işte orasıda rom la alakalı dostum yakında çıkarırlar o.c edilebilenleri. şimdilik ihtiyacın var mı sahiden? ben pek kullanmıyorum setcpu. batarya tasarrufu hariç :)
Arkadaşlar Hafıza kartına android yükledim, harika. emeği geçen herkese tşk ederim. nand android rom yüklemek için daha erkenmi sorunlumu acaba. pişman olurmuyuz.
Merhaba çok faydalı paylaşımlar için önce teşekkür etmek isterim...konunun ilk sayfasındaki müthiş rehberi defalarca okuyup şimdi deneyebilirim dediğim anda ilk problemi yaşadım :(
Cihazımda spl - 3.03.0000 ve radio da istenen versiyonlardan biri olduğu için (denildiği üzere gerek olmadığı için hardspl işlemi yapmaksızın) indirdiğim desire hd romunu formatladığım 8 gb lık kartıma tek dosyada android adı altında attım. file exp. üzerinden önce clrcad ve sonra haret exe leri tıkladım bir kurulum başlar gibi oldu, bir siyah ekran ve küçük yazılar.. ardından 1 dakika geçmeden makina kendini resetledi. Şimdi ne clrcad nede haret exeler açılmayıp ' ...cannot be opeded...' hatasını veriyor... Nerede hata veya eksik işlem yapmış olabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler..
Bir sorunum var. Aynı yapılanları yaptım, clrcad çalıştırıp ardından haret.exe ye basıyorum. Linux ekranında 2 saniye kalıyor sonra htc yazılı beyaz ekrana geçiyor ve hiçbir ilerleme gelişme olmuyor. Nerede hata olabilir acaba, ne yapmam lazım ?
arkadaşlar,dun gece kurdum android i bi guzel çalıştırdım ayarları duzelttim filan herşey güzel. bi kapatıp açayım dedim, bi daha geçemedim android e ? haret yapıyorum tekrardan fakat yeşil htc ekranında donup kalıyor ? dun gece ne guzel kullandım android i karıştırdım ettim baya kapatıp açıncı winmo ya geçti tekrardan ve bi daha geçemedim android e ? sorun hakkında bilgisi olan varmı ?
hafıza kartıma androidi kurdum. 1337 hocam, androidin altında çalışan winmo da nasıl uçak moduna geçicez. bunu açıklarmısınız*
quote:
Orijinalden alıntı: drjekyll68
hafıza kartıma androidi kurdum. 1337 hocam, androidin altında çalışan winmo da nasıl uçak moduna geçicez. bunu açıklarmısınız*
androide geçmeden evvel htc connection dan telefon uygulamasını kapat,veya flyt mod ye al veya wireless connectiou kapat...
quote:
Orijinalden alıntı: emreok
Merhaba çok faydalı paylaşımlar için önce teşekkür etmek isterim...konunun ilk sayfasındaki müthiş rehberi defalarca okuyup şimdi deneyebilirim dediğim anda ilk problemi yaşadım :(
Cihazımda spl - 3.03.0000 ve radio da istenen versiyonlardan biri olduğu için (denildiği üzere gerek olmadığı için hardspl işlemi yapmaksızın) indirdiğim desire hd romunu formatladığım 8 gb lık kartıma tek dosyada android adı altında attım. file exp. üzerinden önce clrcad ve sonra haret exe leri tıkladım bir kurulum başlar gibi oldu, bir siyah ekran ve küçük yazılar.. ardından 1 dakika geçmeden makina kendini resetledi. Şimdi ne clrcad nede haret exeler açılmayıp ' ...cannot be opeded...' hatasını veriyor... Nerede hata veya eksik işlem yapmış olabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler..
yukarıdaki problemi Froyo stone romlardan birini indirip denediğimdede yaşadım hiçbir surette exeleri açmıyor. Eğer @ineversmoke arkadaşımızın bir açıklaması yoksa belkide rehberdeki spl 3.03.0000 lar için söylenenleri düzeltmek faydalı olabilir diye düşünüyorum.
arkadaşlar ben ffroyo 2.2 yükkledim. cok güzel fakat acık uygulamaları kapatamıyorum cok sarj yiyor bunu nasıl halledebilrim?
emreok sorunu çözebildin mi? Önemli derecede windows mobile kullanmıyor isen rehberdeki anlatılanları deneyim edinmeni tavsiye edebilirim. HD2 cihazına biraz daha hakim olmanı sağlar bu yaptıklarımızı öğrenmen. Sadece tavsiye cihazınla neler yaptığını bilemediğim için başka birşey söyleyemem.
CreaterS uygulamalardan geri tuşuyla çıkmaya özen göster Advanced Task Killer ile gerekli gördüğün uygulamaları sonlandırabilirsin. Otomatik görev sonlandırıcı gibi uygulamaları yükleme Froyo için ihtiyaç yok. Android 2.2 de açık kalan uygulama diye birşey yok WindowsMobile gibi değil sistem uygulamayı kullanılmayınca uykuya alıyor gibi düşünebilirsin.
selam arkadaslar froyo 2.2 yukledım.sarj problemı cıktı.hemen bıtıyor yardımcı olurmusunuz...
quote:
Orijinalden alıntı: sahin_im
selam arkadaslar froyo 2.2 yukledım.sarj problemı cıktı.hemen bıtıyor yardımcı olurmusunuz...
Başka ROM ları deneyebilirsin. Current Widget uygulaması ile 10dk da bir kayıt altına alıp takip etmelisin. Bir 3-5 saatte kullandıktan sonra sana uygunsa devam edebilirsin. Hareketli duvar kağıdı seçmemek batarya ömrünü uzaltır. Kullanmadığın zamanlarda Data iletişimini kapatabilirsin. Gece huzurlu iken 2G ye alabilirsin.
Bu akşam başka bir dünyaya adım attım... Onca para sayıp aldığım, bir de ana kart arızası dolayısıyla 1 ay KVK da kalan telefonumdan tam da soğumaya başlamış, kara kara niye i phone almadım diye düşünmeye başlamışken; SİZ bu işe gönül veren, emek ve bilgilerini esrgemeyen arkadaşlar sayesinde artık telefonumda android yüklü !! YAŞASIN PAYLAŞIM !!
'..ve tekrar tekrar teşekkürler 1337 ve ineversmoke'
Paylaşım güzeldir. İyi günlerde kullan emreok
ne yaptıysam olmadı, cihazım 3.03 spl 3.14 orijinal romlu. Hafıza kartına atıyorum gerekenleri yapıyorum ama 2-3 saniye boot ediyor ardından htc yazılı beyaz ekrana dönüyor fakat hiçbir gelişme olmuyor. Ne yapmak lazım acaba problem nedir ?
Sen cihazı nereden aldın?
arkadaşlar htc hd2 cihazıma bu rehberden yüklediğim android 2.2 froyo yüklü yaklaşık 1 aydır sorunsuz kullanıyordum fakat şu an uylamara girdiğimde uygulama açılır açılmaz bu işlem bilinmeyen şekilde durduruldu diyor bunu nasıl düzeltcem uygulamalrı güncelleştirirsen düzelir dedim ama markette aynı durumda
ckayro Uygulama yöneticisine girip verileri temizle. Hala aynı hataları alırsan uygulamaların yedeğini Titanium Backup uygulaması ile SD kartına al. Sonra bilgisayara aktar tekrar ROM u kur en baştan. Titanium backup ı yükle. Yedeklediklerini SD karta at ve Restore yap.
1377 acemi bi kullanıcı için karışık oldu sanırım ya msn ekleyebilirmisin az rahatsız edcm ama şu telefonu keşfetmek gzl bişe olur heral. romu tekrar yuklemek zor olcak benm için.ckayro@html.com
Vatandan alınan garantili cihaz. Androidi denemek amacı ile yapmak istiyorum ama henüz yapamadım...