Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, market e bağlanıyorum ancak uygulama inderemiyorum, "uygulama indirilecektir" diyor başlatıyor ama indirmiyor.. sizce sorun neden kaynaklanabilir ?
  • Herkeze Hayırlı uğurlu olsunhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909549

Darkstone ram Nand versiyon az önce çıktı herkez hücum etmiş durumda...

Ben kurdum sd karttada bunu kullanırdım zaten ,telefonu sevdiren ROM .

• Merhaba 'MCCM DS V4.0 FroyoStone Sense' rom kullanıyorum pilim ancak bir gün gidiyor, bir türlü bluetooth kulaklığımı bağlayamıyorum ve telefon bazen ekran kilidinden geç çıkıyor.

Gerçi bunlar Android kullanımında yanlızca küçük gölgeler:)

Ama yinede bu bence ufak sıkıntıların da yaşanmadığı SD üzerine kurulan en OLGUN rom hangisidir sizce ?
  • arkadaşlar ben MDJ_FroYo_HD_v._4.6_MDJ_S78.0 romu 8GB lık kartıma attım ve kurdum boot içinde Jmz_Android_Dual-Boot u kurdum fakat acılırken neyle acacagımı soruyo ama cok gec acıyo ve acılıncada cok agır calışıyo bide tel ekranı kapanınca bazen cok gec acılıyo bu boot programından olabilirmi acaba bizim forumda verilen adrese baktım boot için ama bişey anlamadım ing. pek yok marketten angry birds indireyim dedim 10 dk oldu hala %8 oldu nerde sorun var acaba
  • 1-sd kartta çalışan android ile nand android arasında ne fark var. pil ömrü açısından daha mı iyi. 2- vbn rom daki uçak moduna nasıl alınır bir türlü bulamadım
  • arkadaşlar androidi sd den başlattığım zaman en az 15 dk bekliyorum sebebi nedir? normalde ilk yüklendiğinde o kadar olması gerkeirken neden hep uzun süre bekliyorum? yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

Sağolun şımartıyorsunuz beni
    HD2 kullanıpta Android kullanmayan varsa en azından bir denemesini kesinlikle tavsiye ederim

herşeyi çok güzel anlatmışsınız çok teşekkürler ancak boot ekranı açılmadığı gibi işletim sistemi aygıtımda windows olarak açılışını yapıyor. Hafıza kartından açması için tekrar tekrar tıklamak zorunda kalıyorum boot edip açması için. Bu ciddi bir sorun benim için sizin dediğiniz exceller multiple build loader hiç bir yerde bulamadım attığım sistemin içinde. yerine tam olarak yazarsanız çok sevinirim. aygıt sürekli windowsda boot ediyor ve android tadını çıkartamadım :S

• SD kart uzerinden calisan Android ROM u windowsmobile acildiktan sonra boot edebilirsin. Yani bu normal. Wm yi silip sadece Android kullanmak istiyor isen Nand android konusuna bakabilirsin.
  • sayın uzman sd karttaki androıd ile nand androıd arasındaki fark nedir..

ben cihazı wm da kullanıyorum şarjım alo demeye 2-3 gün gidiyor..androıde geçince 1 günü görmüyo..sd kartta kurulu androıd..eğer nand androıd kurunca wm daki gibi uzun gidicekse şarjım nand kuruyum tabi becebilirsem..ama pek bi fark etmez dersen böle devam ediyim veya bu haliyle sd karta bişeyler yüklenip şarj uzatılabilirmi??

saygılar
  • NAND Android ROM kullanır isen batarya ömrünü ciddi şekilde uzatabilirsin.
  • teşekkürler sayın uzman

akşam denicem umarım becerrim:)
  • yüklemeyi çok güzel yaptım herşey normal çalışıyor ama tek bir eksik var telefonu usb ile bilgisayara bağlayamıyorum. usb den bağlanınca sadece şarj ediyor.

bu gibi sorun yaşayan var mı acaba?
  • @1337 kardeşim bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Bir kaç sorum olacaktı. Öncelikle wmobile yükledikten sonra gerçekten çok soft bir işletim sistemi oldu ancak iki sorunla karşı karşıyayım
    1 sorun boot uzun sürüyor
    2 Nand yüklü olduğundan sanırım sistemin boot etmesi oldukça uzun sürüyor. Bu konuda yeni geliştirilmiş rom olup olmadığını takip edemiyorum. bir tanesini indirdim 256 mb gibi bir boyuta sahipti ancak yüklemedim. sizin verdiğiniz 1gb boyuta sahip.

Birde KERNEL dosyasını batarya ömrü için yüklettiriyor xda (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10602424) ancak bunu cihaza nasıl atarım bilemiyorum yardımlarınızıda bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

NAND Android ROM kullanır isen batarya ömrünü ciddi şekilde uzatabilirsin.

valla benimkisi ciddi şekilde hatta eskisinden daha kötü şekilde batarya ömrü gitmeye başladı. WM soft şekilde ekran temaları kapalı animasyon ve telefon uçuş modunda yinede batarya berbat durumda.
  • Çok iyi anlatım olmuş, lakin bilgisizce girişmemek lazım cihaza, ufacık bir hataya 1.000 tl bayılmak mantıksız :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memetemin -- 4 Şubat 2011; 14:54:59 >
  • hd2 de değişik androidler deniyorum.

wm romumu da değiştirmek istiyorum...

android için oluşturulmuş ıvır zıvır eklentisi olmayan windows mobile rom önerisi yapabilir misiniz...
  • slm dostlar
    forumdan eleman nickli arkadaştan hd2 aldım,aranıza yeni katıldım yani,
    epey bi acemiyim adroid konusunda da
    herhangi bir program yüklemek için sadece sd karta atmam yeterli midir?
    değilse ne yapmalıyım?forumda aratayım dedim ama bulamadım...
    yardımcı olabilecek var mı?
    saygılar...
  • spl versiyonum 3.2 sürüm düşürme işlemini yapamıyorum hata veriyo sonra yine aynı versiyonu kurmak zorunda kalıyorum 3.2 kurdumda sorun yok diger butun alt versiyonları kurmaya çalıştımda sorun cıkartıyor ne yapmalıyım ? nolur yardım edin sbh 8 den beri uğraşıyorum başıma ağrılar girdi :(
  • tamam program yükleme işini bir şekilde hallettim,siz forumdaşlarıma yardımlarınız için teşekkürler
  • ARkadaslar size birsey soracagim.Simdi Bende yuklemek istiyorum ancak yedekleme işlemi yapmak istiyorum sanırsam telefon hafizasındaki hersey gidicek.Bunun için rehberi falan nasil kopyalayacagim?Birde bu romları ve android i yukledigimizde geri dondurme sansimiz var mi?Eski Windowsmobile 6.5 işletim sistemine donebilirmiyiz?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.