Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu favorilerime nasıl ekliyoduk ya beceremedim bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amato

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=801607
    Bunu kurdum sonunda.

Kurarken biraz naz yapıyo bekletiyor ama kurduktan sonra gsensor dahil hepsi güzel çalışıyor şimdilik. Tecrübelerimi yazarım kurcaladıkca

Wi-Fi da sorun yaşadım. Belki SD kartdan kaynaklanan sorun olabilir (8 gb Class6) çok ağır çalışıyor.
    Bu sürümden vaz geçtim. şimdi bunu kullanıyorum çok çok memnunumhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=954030 Her şey sorunsuz çalışıyor. Mükemmel. Sonunda aradığımı buldum

üstat şarj süresi hakkında biraz bilgi verebilirmisin acaba. kullandıgın rom 14 şubatta çıkmış ondan sonrada bi kaç rom cıkmış onlarıda deneme şansın oldumu yada bilgin.Ben şarj çok giden bi rom arıyon tavsiye edebileceğin bi rom varmı

Şarj süresi maalesef çok kötü. Bataryayı yiyip bitiriyor. Sırf bu şarj olayı yüzünden wm 6.5 dan da bir türlü vazgeçemiyorum
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=970731 bir de bunu deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 27 Şubat 2011; 10:36:36 >

• arkadaslar ben kurdum ettim bu clrcad.exe'i calistiramiyorum telden sanirim o yuzden android baslamiyo.. haret.exe ye basiyorum kurulum basliyo sanki "HTC ana ekran" goruntusunde kaliyo 30 dak surer diyodu konuyu acan arkadas ama hala bi nane yok.. birinin bilgisi varsa cok sevinirim kolay gelsin..

kurmaya calistigim rom: MCCM SE V4(FroyoStone sense)

acil cvp bekliyorum kolay gelsin hepinize
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu kurdum sonunda.

Kurarken biraz naz yapıyo bekletiyor ama kurduktan sonra gsensor dahil hepsi güzel çalışıyor şimdilik. Tecrübelerimi yazarım kurcaladıkca

Wi-Fi da sorun yaşadım. Belki SD kartdan kaynaklanan sorun olabilir (8 gb Class6) çok ağır çalışıyor.
    Bu sürümden vaz geçtim. şimdi bunu kullanıyorum çok çok memnunumhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=954030 Her şey sorunsuz çalışıyor. Mükemmel. Sonunda aradığımı buldum

üstat şarj süresi hakkında biraz bilgi verebilirmisin acaba. kullandıgın rom 14 şubatta çıkmış ondan sonrada bi kaç rom cıkmış onlarıda deneme şansın oldumu yada bilgin.Ben şarj çok giden bi rom arıyon tavsiye edebileceğin bi rom varmı

Şarj süresi maalesef çok kötü. Bataryayı yiyip bitiriyor. Sırf bu şarj olayı yüzünden wm 6.5 dan da bir türlü vazgeçemiyorum
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=970731 bir de bunu deneyeceğim.

Kurunca sonucu bildirirsen cok sevinirim kardeş...pm den olur

• bu nedir arkadaşlar yaw windows hikayeymiş wifisi oyunları sensörü interneti herşeyiyle mükemmel oldu emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu kurdum sonunda.

Kurunca sonucu bildirirsen cok sevinirim kardeş...pm den olur

Bunu da beğenmedim :) 1 öncekine geri döndüm. 1 öncekinde telefon standby konumunda iken pil kullanımı oldukca düşük. Şimdilik işimi görüyor :)

• 1337 abicim.. Yüklemeyi yaparken, 4. adımda %99'da Voldown a basılı tuttum ama bişey olmadı malesef.. %100 de tamamlandı, ardından telefonu açmaya çalışıyorum fakat HTC logosunun olduğu bölgede takılıp kalıyor. Ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: alienesy

1337 abicim.. Yüklemeyi yaparken, 4. adımda %99'da Voldown a basılı tuttum ama bişey olmadı malesef.. %100 de tamamlandı, ardından telefonu açmaya çalışıyorum fakat HTC logosunun olduğu bölgede takılıp kalıyor. Ne yapmalıyım?

%99 da basılı tutacaksın ve cihaz yeniden başlayıp 3 renkli bootloader ekranı gelene kadar bırakmayacaksın. Fakat olmamış bırakmışsın tuşu.

Şimdi batarya kapağını çıkarıp arkadaki kırmızı reset tuşu + volume down tuşu + NO (açma kapama) tuşuna basılı tutarak yeniden başlat ve 3 renkli bootloader ekranına girdikten sonra işlemlere devam et.

• Süpersin abicim! Çok güzel oldu.. ellerine sağlık.. =)
  • Htc hd2 için android kurulum rehberi konunuzdan faydalanarak androidi kurmaya calistim ancak bir yerlerde hata etmis olmalıyım. Son asama olarak Magldr yi kurdum ve belirtildiği gibi çalıştırdım ancak flasher mode e geçtiğimde bilgisayarım vede telefon sanırım birbirlerini görmüyor. Bu aşamadan sonra bu problemi nasıl halledebilir yada tamamen geri alabilirim bilemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • bende hd2 almayı düşünüyorum. kamerası nasıldır ? bide pili ne kadar gidiyor ?
  • Ya arkadaslar ben 3g bağlantısında problem yasiyorum. Ilk önce turkcell den mi kaynaklaniyor dedim ama windows mobile da 3g bağlantısını kullanabiliyorum. Ama ilk msjda verilen android rom u bağlanamiyor, yukarda H yazısı çıkıyor ama sitelere bağlanamiyor. Rom mu degistirmem gerekiyor illa?

edit: apn listeleriyle bir kaç kez oynadm sonunda düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yrguner -- 13 Mart 2011; 17:51:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz
    bende hd2 almayı düşünüyorum. kamerası nasıldır ? bide pili ne kadar gidiyor ?

Hd2dan ziyade desire hd almak daha mantikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

Orijinalden alıntı: eediz
    bende hd2 almayı düşünüyorum. kamerası nasıldır ? bide pili ne kadar gidiyor ?

Hd2dan ziyade desire hd almak daha mantikli

vazgeçtim milestone umu satmaya kıyamadım :D
  • Değerli 1337,

Öncelikle teşekkür ederim.

Gayet analitik bir biçimde açıklamışsınız.

Yazılı ve görsel açıklamalarınızı gayet dikkatlice okuduktan, inceledikten sonra, ben bu işi yaparım diyerek, adım adım gereğini yapmaya başladım.

ADIM-4’ün birinci aşamasını tamamladım.
    Task29 ile telefon hafızasını temizledim.
    ikinci aşamaya geçtim, kapatma ve açma işlemini yaptım.
    karşıma 3 renkli Bootloader çıktı.
    En altta Serial yazmakta, USB kablosunu takınca da, USB yazmakta.
    Ekranı aşağı sürüklemek istedim, olmadı. USB yazısına bastım, olmadı.

Sorun burada başladı.

Bir sonraki aşamaya geçemiyorum.
    Telefonu bilgisayara bir türlü bağlayamıyorum. Bilgisayarım telefonu görmüyor. Bilgisayarı kapatıp açtım. Telefonu (HTC HD2) kapatıp yeniden açtım, ama nafile. Nerde hata yapmaktayım bilemiyorum.
    Yardımcı olabilir misiniz lütfen.

(W7 ve Windos Mobile Device Center kullanmaktayım.)

(Bu konuda takılmış olan arkadaşlarla olan yazışmalarınızı da okudum, Önerdiklerinizi yaptım. Maalesef yine olmadı. 3 renkli Bootloader ekranı karşımda duruyor ve bilgisayara bağlanıp, işlemin geri kalan kısmını tamamlayamıyorum. Bilgisayarım da, telefonumu görmüyor. Windows MDC cihaza bağlanmıyor.)

En iyi dileklerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amisos_sos -- 19 Mart 2011; 17:50:02 >

• Selam arkadaslar elimde cin mali bir iphone4 kopya telefon var ve bu sistemi ( Android froyo 2.2 ) yi yada benzeri herhangi bir sistemi kurmak istiyorum yurt disinda yasiyorum ayarlar acisindan belirtmek istedim , lütfen bir yardim edin her ne olursa olsun denemeye hazirim ,

Telefon özellikleri

hafiza : 29,2 ( kullanilan 15,4 ) , tv , wifi , gprs ne olur bana her ne olursa olsun su an kullandigim sistemden farkli bir sistem söyleyin , her sey icin simdiden tesekkürler
  • amisos_sos
    sorunun çözüldü özelden konuştuk burayada yazdığını yeni gördüm

xsamx
    Bu sadece HD2 ye özel birşey. Bir cihaza başka bir sistemi kurmak çok ama çok zahmetli bir iş. Elindeki cihaza yapabileceğin bu tarz bir işlem yok.
  • cok hizlisin 1337 ilginede tesekkürler , hic ama hic bir umud yokmu bu sistemden vazgectim hatta telefondan vazgectim sadece ben su an elimdeki telefonun isletim sistemi her ne olursa olsun hangi sistem olursa olsun dili ne olursa olsun degistirmek istiyorum bu sekilde adah acik olur son defa cevaplarinizi bekliyorum yok derseniz ben telefona telefon bana bakacak :(
  • arkadaşlar ben hd2 ye android yükledim.şarzı dışında önemli bi sorunu yok.

KULLANAN ARKADAŞLARA ŞUNU SORMAK İSTİYORUM ARKA PLANDA ÇALIŞAN PROĞRAMLARI GÖRÜP YÖNETEBİLECEĞİM VE KAPATABİLECEĞİM BİR UYGULAMA VAR MI VEYA NASIL YAPABİLİRİM.UYGULAMALARDAN YAPIYORUM AMA DAHA HIZLI VE GÜZEL BİR PROĞRAM ÖNERECEK OLAN VARSA SEVİNİRİM...
  • arka plandaki uygulamalari kapatmaya gerek yok android 2.2+ surumlerinde. yinede diyelim browserdan video stream ederken kapatmak istiyorsan advanced task killer uygulamasini kapatabilirsin. diger seyler icin uygulamalari kapatmakla bataryan ve sistemin icin iyi degil. kapatmaya gerek olsa zaten bi butn koyarlardi. geri tusuyla uygulamalardan cikmaya ozen goster.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.