Merhaba arkadaşlar şu konuda bir yardım almak istiyorum
eski telefonun nokia n73 den rehberi hd2 android system li cihazıma aktarmak yazıldığı gibi işlemleri yapıyorum ama telefonda rehber notlar olarak görünüyor herbir kart için ve arama özelliği kapalı durumda öylece duruyor nerde yanlış yapıyorum acaba
yedeklemede csv olarak yedek alıyorum gmailde içe aktarma yaparak telefon ile senk yapıyorum snuç bu
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: dEpEchEmodE
Merhaba arkadaşlar şu konuda bir yardım almak istiyorum
eski telefonun nokia n73 den rehberi hd2 android system li cihazıma aktarmak yazıldığı gibi işlemleri yapıyorum ama telefonda rehber notlar olarak görünüyor herbir kart için ve arama özelliği kapalı durumda öylece duruyor nerde yanlış yapıyorum acaba
yedeklemede csv olarak yedek alıyorum gmailde içe aktarma yaparak telefon ile senk yapıyorum snuç bu
teşekkürler
Selam. Şu yöntem en güvenilir oln yöntemdir. Görünüş o ki bundan sonra hep android kullanacaksın. Bütün telefon defteri hesabınızı goggle hesabınıza aktarın. İnternette nasıl yapacağınız ayrıntılı olarak yazılı. Goggle da bu konuda yardımcı sayfalar yapmış. Sonra androit telefonunuz otomatik olarak o hesaptaki kişileri normal kişi listenize alıyor. Bundan sonrada hangi android romunu kurarsanız kurun goggle hesabınızdaki kişileri otomatik olarak alacak. Artık kişi listenizi her aldığınız telefonun sistemine uydurmak zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca bu işlemden sonra normal bilgisayarınızın tarayıcısından goggle hesabınıza girip büyük ekranda düzenlemeler yapabileceksiniz.
ya lütfen birisi bana yardım etsin!!! istediğim android romu bilgisayarıma indirdim ama telefonuma yükleyemiyorum... o adıma kadar ki her şeyi yaptım (yani telefonum çok kötü bi sürümle çalışıyo) biri bana telefonumu eski haline dödürmemde yardımcı olabilir mi????
İlk sayfalarda anlatılan kurulum şekillerini denedin ve olmadı mı?
Telefonunuzun eski hali nedir? Windows mu android mi? Hangisine dönmek istiyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: dnztanacan
ya lütfen birisi bana yardım etsin!!! istediğim android romu bilgisayarıma indirdim ama telefonuma yükleyemiyorum... o adıma kadar ki her şeyi yaptım (yani telefonum çok kötü bi sürümle çalışıyo) biri bana telefonumu eski haline dödürmemde yardımcı olabilir mi????
Sorun halledildi agnaday3
Rehber harika gerçekten az kurcalamadık bu telefonlarımızı bu rehberler sayesinde :)
HD7 için'de Android'e geçiş imkanı var mıdır acaba?
anlatım mukemmel cok saol ama bnm bı sorum olucak ve cok acil olucak telefon boot ekranında duruyo acma tusuna bastıgımda anda boot ekranı acılıyo HSPL2 veya 3 kullanıp wmb donmek istesem bile HSPL kiritik hata verıyo yanı napıcagımı sasırdım 2 saat sonra işe gidicem butun gece uyumadım burda anlatılan herseyı yapmayı dendım kesın bı hatam var ama anlayamadım butun gece uyumadım yardımcı oolursanız cok sevınırım sımdıden saolun
HSPL yapmaya kalktıgımda aldıgım hata bunu yapamadıgım ıcın rom yuklerkende hata verıyo yardımlarınızı beklıorum.
spl-1.66.hspl suan telfonumdakı rom
Critical Error Flow: 00000003 Error Code : 00000004 Description : bad model ID
iyi geceler arkadaşlar, benm sıkıntım pilimle ilgili 12 saat bile gitmiyor nerdeyse android yükledim alır almaz, sıkıntı herkeste mi yaşanıyor yoksa sadece bende mi,kullandığm android sürümümün ne olduğunu pek bilmiyorum ama:) siteden ilk indirdiğimdi,şimdiden teşekkürler cevaplar için...
quote:
Orijinalden alıntı: Zamcho
iyi geceler arkadaşlar, benm sıkıntım pilimle ilgili 12 saat bile gitmiyor nerdeyse android yükledim alır almaz, sıkıntı herkeste mi yaşanıyor yoksa sadece bende mi,kullandığm android sürümümün ne olduğunu pek bilmiyorum ama:) siteden ilk indirdiğimdi,şimdiden teşekkürler cevaplar için...
windowstada her akşam şarj ediyordum andriddede ediyorum uygulamaları fazla kullandıgımdan dolayı birgün gidiyor
Nedenüü desire veya başka bir htc için orjinal olan android 2.2 kullanamıyoruz. Parayla satsınlar bari. Uyduruk yazılım kullanmaktan bıktım. Beğenmediğim windowsu aratıyor bu yönden. Yazılım standart olsun herkez donanımına göre driver indirip yüklesin. Oyuncak oldu romlar milletin elinde. google da bu işi tam halledemedi demek istemiyorum.
Sanırım htc hd2 artık eski cihazlar içine girdi. Konuya ilgi baya düşmüş. Artık kimse kunuya mesaj atmıyor. Başka yerde mi devam ediyor konu acaba yoks yeni cihaz alma zamanı mı geldi :)
millet nerde bende hd2 yi yeni aldım ginger ottonom 2,3,2 kurdum harika
quote:
Orijinalden alıntı: agnaday3
Sanırım htc hd2 artık eski cihazlar içine girdi. Konuya ilgi baya düşmüş. Artık kimse kunuya mesaj atmıyor. Başka yerde mi devam ediyor konu acaba yoks yeni cihaz alma zamanı mı geldi :)
NAND kurulu çoğu kişide SD üzerinden çalışan ile ilgilenen sayısı az.
Merhabalar arkadaşlar
HTC HD 2 ye Android kurdum gayet güzelde çalışmaya başladı yaklaşık 2 ay gibi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım ancak cumartesi günü şarj ederken cihaz kilitlendi ve pili çıkararak tekrar eski haline getirdim tekrar bir müddet sonra cihaz yine android çalışırken hiç şekilde cihaz bana cevap vermedi diğer hattan cihazı aradım kapalı sinyali verdi ve aynı problemi wm yapmayada başladı 4-5 saat açık kalıyor bir bakıyoprum cihaz pin ekranına gelmiş neden olabilir ve diğer arkadaşlarımın başına gelmişmidir. yoksa cihazı servise göndereceğim. İlginiz için şimdiden teşekkürler.....
quote:
Orijinalden alıntı: Varg
millet nerde bende hd2 yi yeni aldım ginger ottonom 2,3,2 kurdum harika
nerde bu ginger ottonom ...
Arkadaşlar bende Samsung i5700 den HD2 ye terfi ettim. İ5700 den dolayı androidin tadı damağımda kaldı :) ve HD 2 ye de android yüklemek için aldım. Nand yapmadan önce sd kartta denemek istiyorum. Rehber çok güzel ve özenli olmuş ama tabiki endişelerim de yok değil. Cihazımın bootlader daki yazan değerleri aşağıdaki gibi.
Cihazı 2. el windows yüklü olarak aldım. Rehberde yer alan: <@ineversmoke bildirdi; Cihazınızın ROM versiyonu son orjinal ROM update inden sonra SPL:3.03.000 ise Android ROM u direkt olarak hafıza kartına atıp çalıştırabilirsiniz.
Şimdi bu ibareye göre anladığım o ki herhangi bir android romunu hafıza kartına direk atıp çalıştırabilirim öylemi? Lütfen bu konuda bir açıklama yaparmısınız. Ve buna ek olarak başka bir işlem yapmam gerekiyormu. %99 da ses kısma tuşuna basılı tutmak gibi mesela. Şimdiden çok teşekkürler. Birde kullandığınız bir rom önerebilirmisin. Teşekkürler...
arkadaşlar kolay gelsin.. htc hd 2 cihazıma denemek için wp7 kurdum çalıştı bir sıkıntı yaşamadım ancak tekrar wm 6,5 kurdum dedimya denemek içindi. şimdi bir sorunum var benim storage card kapasitesi 8 gb ama wp7 den evvel 8 gb'dı :) şimdi 200 mb alan var birçok cihaz ve pc'de denedim 200 mb sabit, kart bozulmuş olsa hiç çalışmaz diye biliyorum biraz araştırdım wp7 bu soruna sebep olmuş bulamadığım ise çözüm. bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı şimdiden emeklerinize sağlık kolay gelsin..
konuyu açan arkadaşım çok teşekkür ederim, makina taş gibi çalışıyor, daha önce 2 kes kurdum adam olmamıştı