Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EPEY UZUN SÜRE TELEFONUN SERVİS MACERASINDAN SONRA YENİDEN ANDROİD KURDUM. DÜN HERHANGİ BİR SIKINTI YOKTU PROGRAMLARI İNDİRDİM. GEREKLİ AYARLARIMI YAPTIM KULLANDIM. ANCAK SABAH ŞARJI BİTMİŞTİ TELEFONUN YENİDEN ŞARJ ETTİM VE ANDROİD PROGRAMINI ÇALIŞTIRDIM. CİHAZDA SESLE İLGİLİ HİÇBİR ŞEY ÇALIŞMIYOR. TELEFON CEVAPLAYAMIYORUM. TV SEYREDEMİYORUM, YOUTUBE İZLEYEMİYORUM VS..... SİZCE SIKINTI VEYA PROBLEM NEDİR NASIL ÇÖZÜMLENİR. İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
  • Arkadaşlar merhaba geçen hafta aldım ben hd2 yi benden önceki sahibi android yüklemiş fakat satarken silmiş baktığım kadarıyla hspl işlemi yapılmış.Şimdi ben tekrar android yüklemek istiyorum ne yapmam gerekir herhalde bütün işlemi baştan yapmama gerek yoktur nereden başlamalıyım acaba teşekkürler.
  • Merhaba

Benim de tembel bir sorum olacak.

Bu işlemler esnasında hata yapacağım kesin olduğundan, bir teknik uzman gibi dükkandır bayidir bir şey var mı bu android yüklemeyi yapabilen?
    işi ehline vereyim diye söylüyorum.

sanırım benim gibi düşünen çok kişi vardır. istanbul'da herhangi bir yer var mı bu android geçişini yapabilecek?
    teşekkürler
  • İzmit de olsaydınız sevabına yapıverirdim.
  • kardeşim ben her işlemi bire bir doğru yaparak MAGLDR yi yüklemeye kadar geldim fakat burada yüklemeyi yaptığım zaman telefonum reset attı ve beyaz ekranda kalıyor açılmıyor :/ ne yaptımsa fayda etmedi güç düğmesine basılı tuttum gene olmadı bana bir çözüm bulabilrmisiniz yada yardım edebilrmisinz lütfen gerçekden cok önemli dayanamıyorum telefonumun böyle olmasına ://
  • Dostlar,,
    aylardir windows mobile a katlaniyorum.. ve android yukletmek istiyorum ama kendim biraz yabanciyim burdaki anlatilan uygulamalara ve acikcasida korkuyorum cope gidebilir belki telefon diye..
    istanbuldayim bana bu konuda bizzat yardimci olabilcek arkadaslar varmi acaba? nerdeyseniz gelirim... yada beni yonlendirebilceginiz biyer varmi android 2.2. froyo kurdurmak icin..
    lutfen yardima acigim bu konuda...
  • android kurulum olarak şuradaki romu tavsiye ederim.
    http://www.hetece.com/muejde-htc-hd2-orjinal-android-cikti-telefon-haf-gir-yuekle-t1436.html
    ayrıca nand olması ile bilrikte şark, bluetooth , wifi gibi özelliklerinde sorunsuz çalışması konusunda şu an için en ideal hd2 de çalışan rom diyebilirim.
  • şuan'da hd2'imde desire hd rom'u kullanıyorum ama farklı bir rom yüklemek istiyorum.
    Basit bir şekilde anlatacak olan varmı arkadaşlar.?!!
  • Ben kurarken telefon beyaz htc ekranında dondu kaldı ne yapmalıyım bilen varmı?
  • Arkadaşlar rom yüklemekten gına gelmişti ama bu stabil romu bulana kadar şuanda gayet memmunum

özellikle şarj konusunda bok mütevazı ve calışmayan fonksiyon yok!

orjinal rom yapmışlar diyebilirim kendi hafızasına yüklenen türden yani nad rom.

hafızada azlık çeken arkadaşlar için 2 seçenek var ya bu romu kullanıp abartısız apps yükleyecekler yada ext 2-3-4 destekli rom yükleyip stabilite hatası çekmeye devam edecekler.

rom 2.2.1 android sense 2.0 arayüzüne sahip stabil olması bence herşeye değer pil konusundada miui romlardan 2 kat daha dayanıklı diyebilirim.

rom konu linki burda isteyen inceleyebilir. saygılar.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1259110

• arkdaslar bir tane rom cekyiorum ama şunu öneririz demişler "(CWR: 5/435/5" ne demek oluyor nerden yapılıyor bu işlem bilgisi olan?
  • hd2 tel.ime androis kurmak istiyorum arkadaşlar ama hiç anlamadığım ve açıkcası kendi başıma yapmaktan lorktugum bir süreç istanbulda bana yardımcı olacak bir arkadaşımız varsa çok memnun olucam istenilen yede buluşuruz yemegimizi kahvermizi hallederiz ücretse onada razıyım ama yüklemek istiyorum...
  • Selam.. VBNfiles sitesi kapanmış sanırım.. Bu VBNROM dosyalarını hiçbir yerde bulamıyorum.. yardımcı olurmusunuz lütfen..
  • 2 gündür uğraştık ettik android kurdum ama hafıza sorunum var sadece telefonun hafızasını kullanabiliyorum topici biraz okudum farklı rom' mu yüklemem gerek hafıza sorunu olmayan düzgün çalışan bir rom tavsiyeniz var mı acaba ?
  • Arkadaslar bütün işlemleri yaptım en sonda android yükleme kısmında siyah ekranda yeşil htc yazısı geliyor. 20 - 30 dk. yazılmıs da bu yeşil htc yazısı ne kadar süre ekranda kalıcak? yardım ederseniz sevinirim.
  • 'VBN RELOADED 2 •• WWE 3.14 Core •• Oct 08' dediğin link bozuk galiba hocam bunu bulabileceğimiz başka bir link varmı nasıl temin edebilirim nasıl uygulaya bilirim işlemler yarım kaldı ya
  • ya bu rom düşürme işini beceremedim bir türlü
    formatı attım dosyayı indirdim makineye aktarıp çalıştırdım ve yükleniyor yazısı geldi fakat aletin şarjı bitene kadar bekledim hala yükleniyor diyordu bunun sebebi nedir yardımcı olabilecek var mı
  • çok teşekkür ediyorum gerçekten çok yardımcı oldunuz
  • merhaba en sOn android i yükledim cihaz kapandı tekrara açıldı dft logosu geldi büyük olarak sOnra tel sürekli oradaya gelip reset atıyor yardımlarınıı rica ediyorum
  • yüklemede hata oldu sAnırım ve SAdece beya ekranda htc yazısI kaldı hiç birşey yapmıyor lütfen yardım edin....
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.