Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim tlf htc hd2
    spl 3.03hspl radio rom 2.15.50.14
    telefonu belleğini sildim hspl işlemini yaptım
    direk storage card içerisine android diye bir klasör açtım
    (hafıza kartım sandisk 16 gb)

[img=http://img212.imagevenue.com/loc1093/th_782506148__122_1093lo.]

içine resimdekileri attım (bu dosyayı xda'dan buldum)

(ayrıca sayfada tavsiye edilen androidleride denedim sonuç aynı)

cldcad.exe ye tıkladım evet dedim

haret.exe ye tıkladım evet dedim fakat!...

bundan sonran siyah beyaz ekran çıkıyor ekranın sadece üstünde minik minik yazılar yazıyor
    ondan sonra hemen htc logosu çıkıyor.

ve dün 1 saat bekledim birşey olmadı.

acaba nerde hata yapıyorum.

değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus7 -- 7 Mayıs 2011; 19:11:08 >

• Başka ROM deneyebilirsin, mesela şuna bi bak olmadı anlam veremediğimiz şekillerde SD üzerinde kullanırken sonuç alamadığımız ROM lar olabilir.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=970542
  • Sayın 1337

@ineversmoke dediği gibi hspl yi kaldırdım tekrar denedim

beyaz sayfa üzerine htc logosu çıktı bir süre bekledim ve nihayet oldu

emek veren herkese saygılar teşekkürler
  • Arkadaslar bende sonunda androide gectim ve ilk sayfada da belirtildiği gibi SPL:3.03.000 olanlar hiç korkmasın ve usenmesin sd kartınıza internetten indirdiginiz rom u direk atin ve calistirin bukadar :D:D aynen boyle yaptim simdi kullanıyorum
  • Arkadaslar bende htc hd2 telefona android kurmak istiyorum ancak bi kac telefoncuya sordum yanlıs bısey yaparsan 250 300 lıra masraf acarsın dedı telefon amerıkadan geldı garantısı yok t-mobile. yanı dogrumudur yanlıs yapsam patlar mı telefon elımde birde bendeki HTC HD2 burada bide parantez icinde LEO yazmıssınız leo degil benimki calısır mı acaba bı fark olur mu ???
  • Cok acil yardıma ihtiyacım var kafayı sıyırmak üzereyim. HD2 leo ya android ( ulti droid 3.3 kurdum ) kurdum. kurduktan sonra bilgisayarımda sorunlar vardı ve pcmi formatladım. Şuan telefonumu pc ye bağladığımda sadece taşınabilir disk olarak görüypr.bu yüzden telefona yeni android sürümleri veye başka birşey yükleyemiyorum. usb kablosunu takınca teli görmüyor. 50 tana pc sekronizasyon programı kurdum ama hala bir türlü olmuyor. telefonda usb kabloyu bağlayınca sadece usb storage aç/kapa çıkıyor. sekronizasyon seçenegi falan yok. bunun üstesinden nasıl gelirim lutfen yardım edin. telefonuun seç kısma düğmesine basılı iken teli açıyoyorum. ekranda hspl 2.08 yazıyor. ve eskiden olduğu gibi en altta usb yazmıyor.kaployu çıkarınca serial yazıyor. tekrar takıyorum ama usb yazmıyor. bilgisayar quantum MSM driveri yükleyemedi diyor ve telefonu flaslayamıyorum. ve hiç bişiy yükleyemiyorum. yardımmmmmmmmmmmm

• http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=928 arkadaşlar burayı takib edin google translate de chromunuzua ekleyin türkçeye çevirirsiniz ..
  • biri yardım etmeyecek mi
  • metekaan tam olarak ne yapmak istiyorsun?

SD üzerinde kurulu Android mi kullanıyorsun?
    Yeni Android kurulumunuda SD üzerinden yapacak isen microSD kartına yeni ROM u atman (tabi daha önce yedeklerini alman ve SD kartı formatlaman tavsiye edilir) gerekli

Tam olarak anlayamadım ben nerede sorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

metekaan tam olarak ne yapmak istiyorsun?

SD üzerinde kurulu Android mi kullanıyorsun?
    Yeni Android kurulumunuda SD üzerinden yapacak isen microSD kartına yeni ROM u atman (tabi daha önce yedeklerini alman ve SD kartı formatlaman tavsiye edilir) gerekli

Tam olarak anlayamadım ben nerede sorun var?

hocam. şöyle anlatayım. ULti droid 3.3 yükledim. yükledikten sonra pc ile senkroziyanyon kuramadım. benim pc de daha önce winmo varken senkronize etmiş olduğumdan boat loader ekranına geçip istediğim android sürümünü yükleyebiliyordum taki benim pc ye format attıktan sonra her zamanki gibi usbden telefonumu bağladım ses kısma ve telefonu açma tuşu ile loader ekranına geldim. task yapıcam ama pc teli görmüyor. usb kabloyu çıkarıp taktığımda serial bağlantı diyor ancak usb bağlantıyı göstermiyor. dolayısı ile telefona flash yapamıyorum. android yüklemeden önce mutlaka telefonu snyc programları ile pc ye tanıtmak lazımdı ya. ben pc format atınca o tanımışlıkta ortadan kayboldu.şimdi teli pcye tanıtmam lazım htc sync denedim olmadı myexplorer denedim olmadı. ne yapmam lazım.

• metekaan
    Rehberde ilk adımda belirtilen
    İşletim sistemine uygun olarak

Activesync ya da Mobile Device Center programları kurulu mu bilgisayarında kontrol eder misin?
  • quote:

metekaan

Activesync ya da Mobile Device Center programları kurulu mu bilgisayarında kontrol eder misin?

Hocam yüklü değil. yüklemedim bir daha çünkü winmo için değil mi bu programlar yükleyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekaan

quote:

metekaan

Hocam yüklü değil. yüklemedim bir daha çünkü winmo için değil mi bu programlar yükleyim mi?

hocam yükledim bir değişiklik gelişme yok
  • Bilgisayarı baştan başlat, Ardından bootloader ekranına girip task29 dan başla işlemleri uygulamaya olması gerekli.
  • quote:

Bilgisayarı baştan başlat, Ardından bootloader ekranına girip task29 dan başla işlemleri uygulamaya olması gerekli.

hocam eyvallah çok teşekkür ederim. oldu herşey sonunda. Bir şey daha sormak istiyorum, en iyi htc sense arayüzlü android sürümü nedir? tavsiyeni bekliyorum
  • arkadaslar ben telefona android kurarken bi skıntı oldu ne acılıyor nede birsey haliyle telefonu bilgisayara da baglayamıyorum acılıp htc yazısına kadar gelip kalıyor nasıl cozebilirim bunu yardımcı olursanız sevinirim
  • benimki bazen boot olmuyor, yeşil htc yazısında takılı kalıyor. bi de kamera çalışıyo ama çekilen foto videoları kaydetmiyo. yardım :(
  • kimsenin bi fikri yok heralde
  • üstadım eline emeğine sağlık, sayende android kurduk telefon bişeye benzedi...
  • TyphooN CyanogenMod kurmaya çalıştım bu romu uzun süre kullandıktan sonra,eski romu sildim fakat yenisini yükleyemedim telefonu açınca direkMAGLDR menüsü geliyo 10seçenekli olan , napmalıyım şimdi yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.