Şimdi Ara

SD Kart dosya aktarım yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir hafıza kartı aldım, içine bilgisayardan müzik atıyorum fakat açılmıyor. Anlayacağınız verileri düzgün bir şekilde kopyalamıyor. SD kart bozuktur diye değiştirdim yine aynı hatayla karşılaştım. Önerilere açığım teşekkürler.
    Bazen ilk 25 tane müzik açılıyor. Bazen hiç açılmıyor. Kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarda ki(orjinal) müzik dosyaların da(mp3) hiç bir sıkıntı yok. Fakat kopyalayınca açmıyor. Teşekkürler..
    (Hafıza kartı modeli: Sandisk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaand -- 29 Mayıs 2019; 19:19:35 >

• Aynı sorun bi arkadaşımın mini sd kartında oldu. Bir düğün çekimi için acil ihtiyaç için aldığı kartı fotoğraf makinasında kullanmış. Ilk kullanım . Resimleri çekmiş. Ama sadece 5 10 resim açılıyor. Sonrakiler açılmıyor. Kartın hex data kısmına baktık. Dosyalar tamamen 0 ile dolu. Yani ilk 5 dosya dışında diğerlerini aslında hiç yazmamış
    Kart bozuk veya kayıt yapan cihaz bozuk sonucuna vardık.
    Sebebini bulamadık.
    Kartı bilgisayarda kontrol ederken çok aşırı yavaş olduğu dikkatimi çekmişti.
    Kartın kendisinden kaynaklı bir sorun olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.