Şimdi Ara

Sd Kart Erisim İzni (Nolur Yardim Edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
24.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vestel venus v3 5040 modelini kullaniyorum hafiza kartinsa islem yapmaya calisinca boyle bi hata veriyo. Sarkilar oynatiliyo resimler aciliyo ama hafiza kartindan bisey silemiyorum. Karttan telefona kopyalama yapabiliyorum. Ama telefondan karta bisey atamiyorum. Baska hafiza kartiyla denedim yine ayni hatayi verdi.
     Sd Kart Erisim İzni (Nolur Yardim Edin) Sd Kart Erisim İzni (Nolur Yardim Edin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KinqraL kullanıcısına yanıt
    Programda anlatılanları yapmanız lazım
  • Programda anlatılanları yapamıyorum çünkü show sd card bölümü yok sadece dahili depolamayı göster var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqraL

Programda anlatılanları yapamıyorum çünkü show sd card bölümü yok sadece dahili depolamayı göster var.

Ona bas, SD Kart çıkacaktır listede.
  • Aynı sorun bende de var. Ben sd kartı seçiyorum ama dururuldu hatası alıyorum.

• çıkmıyor işte abim dahili depolamayı gösteriyo sadece. bi ara telefonu ilk aldığımda sd kartı gösteriyodu seçsemde bişey olmuyodu aynı hata olduğu gibi devam ediyordu
  • Bendede aynı sorun var

• Up

• Root izniniz varsa yada cihaz root lu ise işlem kolay..

<permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" >
    <group gid="sdcard_r" />
    <group gid="sdcard_rw" />
    <group gid="media_rw" />
    </permission>

Yukarıdaki kodu etc-permissions içinde platform.xml de bulacaksın..sende media_rw kısmı eksiktir onuda ekle ve kaydet.. artık sd kart sorun çıkarmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brboros -- 21 Mayıs 2016; 16:45:28 >
  • brboros kullanıcısına yanıt
    Cihaz rootlu değil, başka çözüm yolu varmıdır ?

• Ekselyum kullanıcısına yanıt
    Bence yok.. basit root işlemleri var apk şeklinde kingroot vs. Bunlarla root edip gerekli yeri düzenleyip rootu kaldırabilirsiniz. ben bu şekilde yapmıştım. Ama root riskli tabiki de araştırıp yaparsanız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brboros -- 29 Mayıs 2016; 22:46:40 >
  • root yapmadan dosyayı silemiyoruz. bu nasıl iş, bu nasıl işletim sistemi.
  • Yol bulan yokmu? Eskiden biara sd kartı görüyordu seçebilmiştim. Ya kart değişince yada farklı uygulama kurup uygulama üstünden girip silme izni veremiyorum

• ozrock O kullanıcısına yanıt
    Root ile işi çözdüğümüz için ne yazık ki başka yol aramaya gerek duymadık :(. Şimdi rootsuz yöntem arayayım dedim işe yarar bir şey bulamadım. Root yapabiliyorsanız yapın bence.

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Root atmak istemedim. Ama şimdi denedim sd karttaki dosya mx player üzerinden siliniyor. Ne yaptın dersen, aslında hiç bir şey yapamadım. Geçmişte uygulamada sil dediğimde çıkan izin ver seç kısmında sd kartı seçip izin vermiştim. Silebiliyordum. Sonra silemez oldum. Yine izin ver kısmına girdim sd kart görmüyordu. Bişey yapmadan çıktım. Ve bugün silebildiğimi gördüm. Saçma ilginç.

Edit 11 mart: yine silmiyor. 2gün önce silerken şimdi noluyor hayret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozrock -- 11 Mart 2020; 8:27:15 >
  • .

• (bende sd cart yok ) dahili depolamayı göster

dedikten sonra soldan sağa Kaydır ve orada sd-card olacak Ona tıkla ve sağ alt köşeden seçe tıkla

Sd Kart Erisim İzni (Nolur Yardim Edin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzakemal -- 26 Ocak 2021; 13:45:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.