Şimdi Ara

SD Kart Fat 32 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi telefonumun SD Kart bölümüne 4 gb'den fazla bir dosya indirmek istediğimde Fat 32 olarak göründüğü için indirme yapamıyorum izin vermiyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olanilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kunyeci-h kullanıcısına yanıt
    Eğer cihazınız exFAT destekliyorsa FAT32 yerine exFAT kullanabilirsiniz..

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim peki bunu nasıl öğrenip yapabilir im

• quote:

Orijinalden alıntı: kunyeci-h

Anladım kardeşim peki bunu nasıl öğrenip yapabilir im

Öğrenmenin tek bir yolu var, denemek.

Hafıza kartınızı bir çevirici yolu ile PC ye takın (Telefon ile değil, burası önemli). Daha sonra hafıza kartınızın üzerine gelin, biçimlendir deyin. Dosya sistemini exFAT olarak seçin ve formatlayın. Formatladıktan sonra içine herhangi bir dosya atın. Ardından hafıza kartını telefona takın ve tanıyıp tanımadığını kontrol edin. Eğer herhangi bir uyarı vermeden tanımış ise dosya yöneticisine girin ve hafıza kartına attığınız dosya erişilebiliyormu diye bakın. Erişilebiliyorsa exFAT kullanabilirsiniz demektir.
  • Anladım kardeşim yaptım ve oldu çok teşekkür ederim sağolasın

Merhaba kardeşim geçenlerde bi konuda bana yardımcı olmuştun o yüzden sana sormak istiyorum bunu konuda bilgin vardır diye düşünüyorum S4 mini telefonuma samsung marka 64 GB SDHC hafıza kartı alacamda çalıştırırmı acaba bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

• quote:

Merhaba kardeşim geçenlerde bi konuda bana yardımcı olmuştun o yüzden sana sormak istiyorum bunu konuda bilgin vardır diye düşünüyorum S4 mini telefonuma samsung marka 64 GB SDHC hafıza kartı alacamda çalıştırırmı acaba bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

Çalıştırır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sen süpersin kardeşim ya sağolasın

• quote:

64 GB SDHC hafıza kartı'nızı aldınız mı ?
    Nerden ve kaça aldınız ?
    Ben de aynısından düşünüyordum da ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duisipamr -- 7 Haziran 2014; 16:53:44 >
  • YOK KARDEŞM @duisipamr HENÜZ ALMAK NASİP OLMADI HAFIZA KARTININ SDXC OLAN MODELLERİ VAR O ÇALIŞTIRIRSA EĞ�ER ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HEPSİ BURDA.COM İNTERNET DİTESİNDE 120 TL GİBİ BİR ŞEYDİ
    Merhabalar forumber kardeşim nasılsın.sd kart yorumu almıştım senden ama almak nasip olmadı daha. 64gb sdxc kart buldum s4 minide çalıştırır dersen bu sefer alacağım inşaAllah 120 TL gibi fiyata geliyor bana. nasıl sence?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    SDHC ve SDXC arasındaki fark nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhabalar forumber kardeşim nasılsın.sd kart yorumu almıştım senden ama almak nasip olmadı daha. 64gb sdxc kart buldum s4 minide çalıştırır dersen bu sefer alacağım inşaAllah 120 TL gibi fiyata geliyor bana. nasıl sence?

Çalıştırır hocam, sıkıntı çıkarmaz

120 TL'ye sıfır Sandisk veya Kingston ise fiyat normal.
    Evet kardeşim marka SanDisk. Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.