Meraba Arkadaşlar ben Yeni Bir Casper Nirvana Pc Aldım. Ama Dün Sd karta Şarkı Atmak İstedim Taktım Çalıştı Sonra Sd Kartı orada unuttum Unutunca Tabi kapak Kapanmaz ç bende Kapatmak için Kapağı Zorladım Ertesi Gün Kapağı açınca Sd Kartın Giriş Yeriyle Birlikte İçine Kaçtığını Gördüm Sd kartı Çıkarttım Ama Birdaha Takınca Pc sd kartı Okumuyor .. lütfenn Bi Yardım Edin...
Hasar görmüşdür hocam ...Ne yapabilirsin ki .. ? Yada içine kaçdıgı için şimdi taktıgınızda tam oturmuyor temas etmiyordur.. Laptop garantili ise gönderin ilgilensinler durumla
geçmiş olsun, PC den mi bahsediyoruz yoksa laptopmu? ben pc aladım. servise gidip bu çalışmıyor diyebilirsin. muhtemelen direk değişirler parçayı. veya kendin yeni bir dahili kart okuyucu alıp onu takabilirsin. laptop ise geçmiş olsun. garantiden de değişmezler. artık usb ara kablosu veya harici kart okuyuıcu kullanman gerekcek.
Saolun Arkadaşlar Bu hafta sonu Garantiye Vericem büyük İhtimal arızlalı ama arızalı olsa neden ışıkları yansın oda avr tabi yinede teşekkürler...