öncelikle herkese slmlar üstadlar temmuz ayında düğünüm var haliyle eşyalar alınırken tv de alınacak. almışken lcd olsun istedim. dell inspiron 6000 dizüstü bilgisayarım var. alacağım lcd tv yi dizüstüne bağlayıp(bağlanıyorsa tabi) ps2,ps3,fifa 2009, ve de strateji oyunları oynamak içinde alıyorum. genelde kullanacağım normal çatı anteni cd yayını oluyor heralde,ileride belki d smart alırım.dvd den film filan da izliyorum. bütçem 1250 tl civarındadır. 15 gün içinde alıcam önerileriniz ne olur üstadlar...
Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir. Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim. Bilgi için TIKLAYIN
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
sana bi full hd panel lazım. o parayada ancak toshiba alabilirsin ve bu seni gayet menun eder her konuda. ama tabi peşin alımda o fiyata bulabilirsin. Yakın zaman içinde bi kaç arkadaşımız toshiba32xv550 modelini almışlarrdı. biri 1230 a peşin, diğeri 1190 a peşin para almışlardı. nbi incele. ama tabi internetten aldılar. piyasada hala varmı bilmiyorum. bi tek bimeks te var ama 1350 civarı sanırım. benimde temmuzda düğün var. bende toshiba32xv500 modelini aldım. çok memnunum tv den.
olabilir hocam çok teşekkür ediyorum bilgine içimde toshibaya karşı biraz önyargı var sadece.... bu arada eklemeyei unuttum 32 inç lik bir lcd lazım. full hd olmasada olur gibi geliyor... daha çok üzerinde durduğum modeller ama kafam çok bulandı... sony 32s4000 samsung 32a431 lg 32lg5000
rica ederim önemli değil. ben full hd panel derken senin izleme kaynaklarının kalitesi yüksek olduğu için dedim. Sen eğer hd ready bi panel alırsan ps3 ten zevk alamazsın. çünkü hd ready 720p, ps3 1080p. aradaki farkı sen düşün. Şimdi burada iyi düşüneceksin. full hd panel film ve ps3 için ideal olur. sd yayın ise orta şekerli ama tatmin edici olur. Sonuçta full hd olsun hd ready olsun, sd yayınlarda bi tüplü tv gibi olamazlar. çünkü pikselleri yüksek. Ama hd ready ler sd yayın piksellerine daha yakın oldukları için full hd panellerden biraz daha iyi olur. Yani burayı karıştırma ok. Ben mesela full hd panel aldım. Benim izleme kaynağım 720p ve üzeri filmler, ileride ps3 oyun, pc bağlantısı, sd yayın. Yani ben alırken çok amaçlı düşünerek aldım. Ve üzerine basa basa sölüyorum. kendimde var kullandığım için diyorum, toshiba 32xv500 full hd panelimle sd yayın izlerken tatmin oldum. O kadar dendiği gibi kötü deil. Artı şimdi piyada 1080p ye upscale eden dvd ler var. Artı bluray cihazları var. Bu cihazlarla film izlerken tv nin full hd olması avantajdır. Bluray 1080p dir. 1080p upscale ise 1080 p ye yükseltmek. Anladın dimi. Birde sd yayın kanallarının bazıları gerçekten kaliteli yayın yapıyor. Mesela ben özellikle habertürk, kanal1, fox, tnt, tv8, kanaltürk, ntv, cnn, bu kanalları daha çok izliyorum. Ve çok memnunum. Mesela bi kanald, atv, star pek izlemem. Çünkü o kanallar sürekli dizi yayınlıyorlar. Bende dizilerden nefret eden biri olarak izlemiyorum o kanalları. Ben ya haber dinlerim, yada film izlerim sd yayınlarda. Lafı uzattım, ama burda anlatmak istediğimi anlmısındır inşallah ok. Senin sunduğun tv modelleri hd ready. gerisini sen düşün
hocam yazınız beni oldukça tatmin etti. toshiba(japon diye biliyorum) markası nasıl türkiyede servis olayı yani. ölü piksel çıkınca lg gibi duyarlımı benim korkum o.siz bilgisayara bağlayıp oyun oynama imkanı buldunuzmu yada ps3 filan ya aslında ps3 üm de yok ama ilerde inşallah :) birde aldığınız fiyatı yazarmısınız. satan yer yok gibi yada piyasada kalmamştır. forumu gezerken 32 av 500 diye bişeyde gördüm.
pardon yazı eksik geldi mersinde alıcam fiyat olarak ancak teknosa yada bimeks media markt alabilirim internet üzerinden almıcam o anlamda sordum arkadaşlar internet üzerinden 1200-1300 arası almışlar
Merhaba arkadaşım;
Bende senin gibi Toshıbaya karşı önyargılıyım. Geçenlerde gezerken İst.Bil.de Samsung ve Lg marka LCD gördüm. Görüntüleri ve özellikleri oldukça iyi geldi bana. Orada ki görevli arkadaş da ürünleri çok iyi tanıttı. Aşağıda ki ürünleri bence incele
SAMSUNG LE32B530 LG32LH3000
SAMSUNG LE32B530 full hd istanbul bilişimde kredi kartına tek çekim 1284 tl ama bu modeli forumda kullanan yok heralde kimseden yorum yok gibi yada benmi bulamadım bu arada bu samsungun yeni modeli mi?
LG32LH3000 kredi kartı tek çekim fiyatı 1330 tl her iki model de ful hd kafamda 32 lg5000 düşünürken önerdiğin modellerden 32lh3000 daha cazip geliyor. önyargılıydım ama forumda toshibadan herkesi iyi bahsediyor. özellikle devecibakar hoca. ya birde hocalar ben mersin den alıcm internet üzerinden alışveriş olayına güvenemiyorum açıkçası mersinden alıcam....bu fiyatların biraz daha üzerinde olur açıkçası
Evet kullanmamaları normaldir. Çünkü sana bahsettiğim cihazlar daha yeni. B serisi daha yeni üretime geçti. Şu an Amerikada en fazla satan modeller arasında 2. sırada. LG de aynı şekilde model değişimine gittiler. LG serilerinin yerini artık LH serileri alıyor. Her zaman söylerim. Bu LCD TV olayında Samsung ve Lg den başakasını tanımam. Aldığın fiyatlarda gayet uygun. Hayırlı alışverişler dilerim sana.
yalnız bu makinalar yaklaşık 1700 tl civarına geliyor. mersin teknosadan... biraz da olsa pahalı değilmi
quote:
Orjinalden alıntı: cronik_26
yalnız bu makinalar yaklaşık 1700 tl civarına geliyor. mersin teknosadan... biraz da olsa pahalı değilmi
kardeşim eğer netten güvenemiyom dersen sana bi tercih bimeks olur. sanırım şuan bi tek ankarada var. git bi konuş. mağazalar arası mal getirebiliyorlar. Benim tv de bursadan gelmiş. hatta birine getirtilmiş. onunda kredi limiti yetmemiş. ben aldım nasip işte. Ama internet dersen bi kaç site mevcut güvenli. Sen bilirsin. benim ps3 üm yok ama ben ilerde düşünüyorum. düşündüğüm için zaten gidip hd ready almadım. bluray yada 1080p upscale yapabilen dvd izlerim onun içinde full hd lazım. sd yayınlarda beni tatmin ediyo. gerçekten abartılcak bi durum deil yane full hd lerin sd lerde kötü gösterir düşüncesi. ben ileriye dönük olarak düşündüm. sonuçta rahat bi 7-8 sene tv almam başka eve. O yüzden full hd daha mantıklı geldi.
slmlar tekrardan 32xv 550 modelini mersin media markt da gördüm. sd yayın açıktı. gayette hoştu görüntü dış çerçeve de parlak siyah ama hd yayın bağlı olmadığı için hd yayın kalitesini bilmiyorum görmediğim için. birde media markta 2 model daha gördüm. siz üstadlar sana full hd lazım diyince bende sizlerin önerileri doğrultusunda kararlarımı vede bütçemi birazda olsa değiştirdim. lg 32lh3000 philips 32pfl5604 mersin çarşısında lc bayisinde 32lh3000 (1400 tl /12) media markt te philips 32pfl5604 1599 (1599 tl /5) toshiba 32xv 550 (1299 tl/5) bu üç model üzerinde yoğunlaştım kafamda karışık