Şimdi Ara

Sd yayınlar sonlanacak yeni bein receiver gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, diğer forumda yılbaşına kadar sd yayınların sonlanacağı ve yeni bein kutuların geleceği söyleniyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vysladkzl -- 20 Haziran 2017; 19:9:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Modül çıkarsınlar yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Bence kutu daha iyi hocam

• sd yayınlar sonlanıcak derken?Daha pek çok kanalın hd'si yok nereye sonlanıyor sd yayın.Yok öyle bişi hocam.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ben o forumda okuduğumu beyan ettim hocam bu sd yayınlarda muhtemelen beinsports beinmovies beinseries boxoffice kanallarının sd yayınları olabilir ben öyle tahmin ediyorum

• 40 yılda geçse digitürk sd devam eder yola.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: vysladkzl

Bence kutu daha iyi hocam

Kutu zaten olacak. Modül de çıkarsınlar. Dandik kutularını istemem. 2 kumandadan nefret ederim. Kanalları kendi istediğim gibi sıralayabilmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 21 Haziran 2017; 12:05:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Beklemekten başka çaremiz yok bakalım bein daha ne gibi yenilikler yapacak

• kutulara para kitlerler. zaten almaya başlamışlar galiba plus mudur nedir. Artık hd görüntüye ekpara istemeye utanıyolar. 4k çıktı ama kanal yok 4k parası diye herkese kitleyemezler. Napalım kutu yenileyelim şunu bunu yapalım cart curt ek para. Paket fiyatları olmuş fahiş bunlar hala ne koparırsam derdinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 21 Haziran 2017; 14:35:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar fahiş değil bence nedeni ise ülkemizde günlük 15 milyon kişi en az 1 paket sigara tüketiyor. Bir paket sigaraya günlük ortalama 10 tl veren birisi aylık 300 ₺ heba ediyor. Bu 300 tl'nin %40 civarında bir tutarı Digitürk'e verse full paket izler. Geçen bir yerde okuduğum kadarıyla arkadaşın biri yıldız dolu paketi 6 ay %50 indirimli, kalan 6 ay 129 ₺ üzerinden almış. Ayrıca plus iq 1 yıl hediye edilmiş. Toplamda 12 ayda digiturk 'e 1161 ₺ ödeyecek. Aylık 300 ₺ sigara parası verenin yanında yıllık digiturk'e o fiyatı vermek bence daha mantıklı...

• vysladkzl V kullanıcısına yanıt
    Dostum sana bir paragraf karşıt görüş yapardım ama her hangi bi fiyat mevzusunda lafa bir ağzında sigara, iki cebinde ıphone mantığıyla yaklaşan insanlara diyecek birşeyim yok o yüzden eyvallah yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye şartlarında zaten şuanda SD kullanımı çok az. Zamanında OPTV3900 cihazlar verilirdi mesela ki bende onu 2009 yılına kadar kullandım. Şuanda az kalan kesimi de HD kutuya geçirip bu eski model kutuları farklı dönüşüme sokabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.