Şimdi Ara

sd yayınları da kaliteli izleyebileceğim hd uydu alıcısı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da yazdığım gibi sd yayınları da nispeten iyi izleyebileceğim bir hd uyducusu arıyorum, yayın izleme dışında başka özellikleri kullanmayacağım.

Hiremco macrobox'da sd yayın kalitesinden şikayetçi olanlar var, neta hd 6400 tavsiye edenler kadar şikateyçi olanlar da var, goldmasterda nispeten daha az şikayet var.

Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam neta 6400 hd şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uur67

hocam neta 6400 hd şiddetle tavsiye ederim.

kullanıyorsanız sd yayın kalitesini sorabilir miyim?
  • Reklam tarzında sanal pazardan tavsiye ürün söylemeyin artık.

Bime gelecek cihaz iyi midir link veriyim.

http://kampanyabul.org/kampanyalar/magaza-market-kampanyalari/bim-aktuel-cuma/bim-28-aralik-2012-aktuel-urunler-katalogu.html
  • hocam hd yayınlar zaten çok güzel, sd yayınlarda kanalın bitrate oranına göre değişiyor tabi, bazı sd kanallar hd gibi geliyor izlerken, maç izlemeyi seviyorsan örneğin ntvsporun görüntüsü muazzam, şiddetle tavsiye ediyorum kısacası :)
  • sağolasın dostum sanırım netayı alacağım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uydu alıcısı ve android tv?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bimdeki ürünle neta arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Bende bimdeki ürünle neta arasında kaldım.

ürünün markası lifemaxx ise almadan önce iyice bir araştır derim. bu marka hakkında pek iyi şeyler işitmedim.
  • quote:

Bence bimdeki lifemaxx cihazı alıp bi gör derim.Memnun kalmazsan geri verme şansın var.Hem biraz daha hesaplı hemde usb den birçok videoyu oynatabiliyor.Kumandası daha ergonamik ve güzel bunu kafaya çok takan olduğu için belirtiyorum.Neta başlığında görüyoruz sürekli problem , sorun vs yazılıyor.Karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo7000

quote:

Bence bimdeki lifemaxx cihazı alıp bi gör derim.Memnun kalmazsan geri verme şansın var.Hem biraz daha hesaplı hemde usb den birçok videoyu oynatabiliyor.Kumandası daha ergonamik ve güzel bunu kafaya çok takan olduğu için belirtiyorum.Neta başlığında görüyoruz sürekli problem , sorun vs yazılıyor.Karar senin

Hocam d-smarta karar kıldım.Yılbaşından itibaren 65 tl internete vericeğime d-smart giriş paketi + internet 69 tl.Tabi kurulum kimden bilmiyorum.

• kablo tv de scart kablosuyla rgb olarak kullanıyorm en keskin görüntü deneyimim böyle oldu.. hdmi ile biraz flu geliyor
  • Arake kullanıcısına yanıt
    hocam 2012 konusuna yazmışsınız :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.