Şimdi Ara

SD YAYINLARI KALİTELİ İZLEYEBİLECEĞİM UYDU ALICISI TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konudan tonlarca var farkındayım birçoğunada baktım az çok fikir sahibide oldum fakat daha çok aklım karıştı LG 42 inch led tv aldım ve NEXT YE 2000 CX SUPER PLUS scartlı uydu alıcım görüntüyü oldukça bulanık çizgili ve bozuk gösteriyor bende HD bir uydu alıcısı almaya karar verdim asıl niyetim hd kanal izlemek değil zaten türkiyede de çok fazla yaygın değil hd kanal olayı ben SD kanalları iyi gösterecek bir uydu alıcısı arıyorum forumda genellikle NETA 6400 hd modelinden bahsedilmiş büyük bir kesim çok iyi bir cihaz olduğunu söylüyor ama bilmediğim için marka ve kalite konusunda şüphelerim var bütçem 150 lira civarında olacak bu fiyat civarında sd görüntü kalitesi güzel olan uydu alıcı önerilerinizi alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigshaq -- 17 Mart 2013; 5:19:16 >

• Neta iyidir ayrica sd yayin icin sinema modunu kulan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

Neta iyidir ayrica sd yayin icin sinema modunu kulan

birşey daha sormak istiyorum sd yayının kalitesinin düezelmesi için illaki hd uydu alıcısı almak gerekir mi bi akrabamız da 42 inc yeni lcd tv aldı ve şu anda kullandığım uydu cihazının bir alt modeli var onda scart girişli oda uyducuya götürüp yazılım attırdığını ve bu şekilde görüntü kalitesinin düzeldiğini söyledi ki baktığımda da bizimkinden oldukça iyi gösteriyor yani ben aslında bu konuda kararsızım 20 liraya bi yazılım attırılarak düzelecbilecek bi sorun için 150 160 lira vermekte istemiyorum açıkçası çünkü uydu alıcısından sadece sd kanalları izleyeceğim hd bi cihaz almam görüntğ kalitesinde çokça bi artı katar mı bu sd kanalları izlemek için bana bu konuda bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigshaq

quote:

birşey daha sormak istiyorum sd yayının kalitesinin düezelmesi için illaki hd uydu alıcısı almak gerekir mi bi akrabamız da 42 inc yeni lcd tv aldı ve şu anda kullandığım uydu cihazının bir alt modeli var onda scart girişli oda uyducuya götürüp yazılım attırdığını ve bu şekilde görüntü kalitesinin düzeldiğini söyledi ki baktığımda da bizimkinden oldukça iyi gösteriyor yani ben aslında bu konuda kararsızım 20 liraya bi yazılım attırılarak düzelecbilecek bi sorun için 150 160 lira vermekte istemiyorum açıkçası çünkü uydu alıcısından sadece sd kanalları izleyeceğim hd bi cihaz almam görüntğ kalitesinde çokça bi artı katar mı bu sd kanalları izlemek için bana bu konuda bilginiz var mı ?

Sd alicilar faha iyi gosterir

• HD yayınlar artık yaygın, bence ona göre uydu alıcısı alın heleki 42 inç TVyi SD izlemek için mi aldınız? Uyduruk bir receiver alıp yazık etmeyin televizyona.
  • quote:

quote:

HD uydu alıcıları SD yayınları daha iyi göstermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

HD yayınlar artık yaygın, bence ona göre uydu alıcısı alın heleki 42 inç TVyi SD izlemek için mi aldınız? Uyduruk bir receiver alıp yazık etmeyin televizyona.

42 inç bende değil akrabamızda var benim tv m 32 inç ama yinede doğru söylüyorsunuz yavaş yavaş hd kanalların sayısı dahada artacak hd bi receiver almakta fayda var gibi peki yukarıda belirttiğim gibi bütçem 150 lira civarında neta 6400 hd sıkça konuşuluyor bu fiyat aralığında olarka birde hiremco var türk üretimiymiş sanırım öyle söyleniyor sizin öneriniz ne olurdu hd cihaz olarak bu fiyat aralığında isimlerinden dolayı cazip gelmiyor bu cihazlar daha bilinmiş markalar varken tabi kötülemek için söylemiyorum sadece bilmediğim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigshaq -- 18 Mart 2013; 3:20:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD uydu alıcısı tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

HD yayınlar artık yaygın, bence ona göre uydu alıcısı alın heleki 42 inç TVyi SD izlemek için mi aldınız? Uyduruk bir receiver alıp yazık etmeyin televizyona.

42 inç bende değil akrabamızda var benim tv m 32 inç ama yinede doğru söylüyorsunuz yavaş yavaş hd kanalların sayısı dahada artacak hd bi receiver almakta fayda var gibi peki yukarıda belirttiğim gibi bütçem 150 lira civarında neta 6400 hd sıkça konuşuluyor bu fiyat aralığında olarka birde hiremco var türk üretimiymiş sanırım öyle söyleniyor sizin öneriniz ne olurdu hd cihaz olarak bu fiyat aralığında isimlerinden dolayı cazip gelmiyor bu cihazlar daha bilinmiş markalar varken tabi kötülemek için söylemiyorum sadece bilmediğim için

Digiturk HD kullandığım için bilmiyorum ben de uydu alıcıları.

• Sıfırını bulabilir misiniz? bilmem fakat Sunny 105xx modelini şddetle öneririm.Yanlış anlaşılma olmasın genel sunny değil sadece sd yayın için 1051 yada 105x modelleri
  • Sıfırını bulabilir misiniz? bilmem fakat Sunny 1005xx modelini şddetle öneririm.Yanlış anlaşılma olmasın genel sunny değil sadece sd yayın için 10051 yada 1005x modelleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.