Şimdi Ara

se 64 gb vs 6s 16 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ikisi arasında kaldım oyun oynarım (fazla değil) , müzik de dinlerim ve uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım eğer 6s olursa ithalatçı garantili olacak bu arada 1 yıl apple tr garantili. Ayrıca şuan xperia z2 kullanıyorum ekran 4" sorun olur mu kullananlardan yorum lütfen

• Gönül rahatlığıyla se alıp 3 yıl sıkıntısız kullanabilirsiniz 6s plus 128 gb kullanıcısı olarak se almayı tercih ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkata0661 T kullanıcısına yanıt
    3d touch aklımı çeliyor sizce gelecek vaadediyor mu 3d touch yoksa ekran problem olacağını zannetmiyorum
  • Bence 6S
  • Hafıza sorun olmazsa 6S

• İos'a gelecek olan yeni güncellemeler bi süre sonra 3D Toucha göre gelecek diye biliyorum. O ufak sıkıntılar çıkarabilir

• Sosyalmezun S kullanıcısına yanıt
    aynen bende o yüzden sıkıntı olur diye endişeliyim zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 13 Pro 512 GB Yeşil (TR)
    15 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte sorun orda 16 gb çok sorun olur mu beni çok kısıtlar mı pek fotoğraf video çekmem ama müzik ve oyun olması lazım
  • Sırf 64 gb diye yıllarca bit kadar ekranlı SE kullanmaktansa , 6s alıp hafızayı idareli kullanırsın daha iyi. Onca yıl 4 inc ekranla geçmez gün sayarsın. Kaldı ki 16 yetiyoda 1000 foto , 200 müzik , 60 uygulama yüklü bende dahada 4-5 gb boş yer var yüklicek bişey bulamıyorum.

• aerogon A kullanıcısına yanıt
    6S 64 e zorla kendini

• aerogon A kullanıcısına yanıt
    Ben 4k video çekerim , boyutu 1gb+ bissürü oyun oynarım vs diyorsanız 6s 64 gb almaya zorlayın.

Küçük oyunlar ve uygulamalar , 200/300 müzik , 2 bin fotoğrafla falan sıkıntı yaşamazsınız 16 gb da

(Örnek benim telde:56 uygulama (4 ü oyun) , 2 bin fotoğraf , 100 şarkı (spotify çevrimdışı dinlede) ve 4 gb boş alanım var . Ayrıca fotoğraflar için icloud yer tasarruflu seçeneğini kullanırsanız normalde 1,5 gb yer kaplıycak olan 2 bin foto 200 mb yer kaplıyor.)

• 6s alacaksan 64, SE alacaksan yine 64 olmalı. Amiral gemisi olduğu için 6s. SE de fena değil yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar en iyisi 6s 16 gb almak zaten şuan Xperia z2 yi sd kartsız kullanıyorum bi sıkıntı olmadı ama zorlayabilirsem tabi 64 gb alıcam herşey için çok teşekkür ederim

• 6S alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.