Şimdi Ara

SE_GuRu Sony Ericsson A2 , DB3150 Platformu Paylaşım Alanı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
1
Favori
50.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bi türlü a2uploader de telefon dosyaları gözükmüyo ne yapmam lazım biri bana anlatabilir mi ?
  • quote:

shenol85

W980i_Acoustic_For_K850i_Mixed_Desilver arkadaslar yeni farkettim bu acuostic w910ide microfondan ses gitmemesine neden oluyo.Dosyalarımın yedeğide alamadığımdan telefonumu güncellemek zorunda kaldım :( güncelleyince düzeldi. İlgilenenlere duyrulur

shenol güncellemene gerek yoktu başka bi acoustic atsaydın düzelirdi. başka bi arkadaşta da olmuştu bu sorun acoustic değiştirdi ve sorun düzeldi.
  • Mollina's Mach5 Xplood III K850i Modded Akustik

Uyumluluk :

K850i

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/70331639/74cb73a2/ACOUSTIC_PACK_ONLY_K850_-_Mollinas_Mach5_Xplood_III.html
  • Mollina's Mach5 Xplood III W910i Modded Akustik

Uyumluluk :

W910i

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/70331704/209536eb/ACOUSTIC_PACK_ONLY_W910_-_Mollinas_Mach5_Xplood_III.html
  • Strong Camdriver v1.1

Uyumluluk :

K850i

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/70332181/8e1e9b30/k850_v11_Camdriver_By_Strong.html

quote:

Orjinalden alıntı: strong

k850 official modded camera driver by Strong v1.1
    ======================================================================================================
    Copy the camdriver0.dat to: IFS\settings\camera

If you want to adjust the saturation, contrast, sharpness, normal shot speed, night shot speed, exposure, open the camdriver0.dat with notepad
    and you will see the CUSTOMIZATION ZONE BY USER and put your desired values.

CHANGES and FIXES from v1.0 camdriver:
    Fix a bug for no doc mode (Reverses special doc scene settings).
    Add some codes from c905 for better flash xenon function.
    Improve quality for 5M BestPic.
    Improve night scene.
    Increase draft frame rate from 5 to 5.5 and
    Increase frame rate from 5 to 7.5 for all scenes except auto scene(has 5.5)
    Jpeg host quality back to normal value(I think is useless any other value)

Tips:
    Always use manual White Balance function for better results:
    It is important to choose the correct white balance settings otherwise there may be a colour shift in the image. For example, suppose the camera is set to use a colour temperature of sunlight to take an image of an object illuminated by indoors. The camera will expect lots of blue light and less red and will therefore mute blue and boost red accordingly. However, in an environment illuminated with incandescent lights, colour temperature is low with more red than blue. As a result the image will come out reddish or yellowish and the colours will be incorrect.

Setting the camera to the correct white balance is very important and time should be taken to make sure that the chosen setting gives an accurate colour representation. Some of the more advanced digital cameras have manual settings for measuring the colour temperature of an environment's lighting and allow you to define your own white balance reference.

Before taking a critical shot, you can focus/zoom at an area in the scene which is white or neutral grey and allow the camera to calibrate it's settings from that. The camera will then use this reference when taking the shot. Auto white balance is fine most of the time but for those occasions when you are not happy with the colour cast of your picture, choose one of the presets.

Good Luck to All.

• @SE_GuRu
    dostum son paylaştığın Mollina's Mach5 Xplood III Acoustiğinin performansı nasıl???
    W980i_For_K850i_Mixed_Desilver Acoustiğinden ses kalitesi ve yüksekliği olarak iyi mi???

ayrıca Mixed_Desilver Acoustiğini kullanıyorum ve kulaklıkta ses kalitesinden & yüksekliğinden çok memnunum. bunun yanında hoparlörde de ses arttı ancak kalite aşırı şekilde bozuldu. kulaklıkta bu yüksek sesin aynısını alıp, hoparlörde telin orjinal halindeki gibi çok kaliteli ses alabilirmiyim, bu mümkün mü ????

quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

Strong Camdriver v1.1

Uyumluluk :

K850i

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/70332181/8e1e9b30/k850_v11_Camdriver_By_Strong.html

oooo yeni cam driverr.

kardeşim harikasın hemen bir deneme yapayımm, çok teşekkürlerr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 9 Kasım 2008; 2:15:21 >

• Bunlar daha çok taze hiç birisini denemedim sen denersen sonuçlarıda yazarsan seviniriz :)
  • Strong Camdriver v1.1 for C902i

Uyumluluk :

C902i

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/70334204/11800432/C902_camdriver_by_strong_v11.html
  • sabahın 5'inde denemelerimin sonucunu paylaşayımm...

*Mollina's Mach5 Xplood III Acoustiği 5 kuruş etmez, uzak durun...

*Strong Camdriver v1.1'in v1.0 dan pek bir farkını göremedim. iki cam driverla da aynı kareleri çektim ancak arada gözle görülür bir fark yok. ama tabii ki gündüz gözü ile de denemeler yapmak lazım. ancak v1.0'da karşılaştığım, bazı flashlı çekimlerdeki obje üzerinde görülen sarılaşma problemi sanki bu sürümde giderilmiş gibi gözüküyor...

@SE_GuRu
    ayrıca hala soruma cevap arıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

Mixed_Desilver Acoustiğini kullanıyorum ve kulaklıkta ses kalitesinden & yüksekliğinden çok memnunum. bunun yanında hoparlörde de ses arttı ancak kalite aşırı şekilde bozuldu. kulaklıkta bu yüksek sesin aynısını alıp, hoparlörde telin orjinal halindeki gibi çok kaliteli ses alabilirmiyim, bu mümkün mü ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 9 Kasım 2008; 5:19:00 >

• quote:

sabahın 5'inde denemelerimin sonucunu paylaşayımm...

*Strong Camdriver v1.1'in v1.0 dan pek bir farkını göremedim. iki cam driverla da aynı kareleri çektim ancak arada gözle görülür bir fark yok. ama tabii ki gündüz gözü ile de denemeler yapmak lazım. ancak v1.0'da karşılaştığım, bazı flashlı çekimlerdeki obje üzerinde görülen sarılaşma problemi sanki bu sürümde giderilmiş gibi gözüküyor...

@SE_GuRu

quote:

Mixed_Desilver Acoustiğini kullanıyorum ve kulaklıkta ses kalitesinden & yüksekliğinden çok memnunum. bunun yanında hoparlörde de ses arttı ancak kalite aşırı şekilde bozuldu. kulaklıkta bu yüksek sesin aynısını alıp, hoparlörde telin orjinal halindeki gibi çok kaliteli ses alabilirmiyim, bu mümkün mü ????

w810 larda biz yapıyorduk öyle içerisinde bir dosya var o kulaklık için onlar ile yapabilirsin ama uzun zamandır telefonum olmadıüı için unuttum

• quote:

sabahın 5'inde denemelerimin sonucunu paylaşayımm...

@SE_GuRu

quote:

@_extreme_ Kardeş bugün kendi toparladığım acoustiğin yeni versiyonunu burada yayınlayacam sanırım isteklerimize karşılık gelen güzel bir acoustic olacak. Gün içinde yeni sürümü bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 9 Kasım 2008; 14:57:13 >

• W980i Mixed Akustik V1.1 Dosyaları + Yükseltilmiş Ses

Uyumluluk :

K850i , K660i ve C702i

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/70387537/c38e8e31/_2__W980i_Acoustic_For_K850i_V11_Mixed_Desilver.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 9 Kasım 2008; 15:33:10 >
  • @SE_GuRu
    sanırım bahsettiğin Acoustic yukarıdaki...

hemen deniyorum.

Uyumluluk :

W910i

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/70389213/1345491c/W980i_Acoustic_For_W910i_V11_Mixed_Desilver.html
  • quote:

@SE_GuRu
    sanırım bahsettiğin Acoustic yukarıdaki...

hemen deniyorum.

evet kardeş tam üzerine bastın, yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
  • @SE_GuRu
    harikasınn, çok teşekkürlerrr...

önceki acousticte bazı şarkılarda basslar boğuyordu ama bunda basslar daha iyi, bu sayede tizz seste de bir ilerleme olmuş, daha belirgin geliyor. ayrıca seste sanırım az daha yüksek gibi...

bu arada yeni cam driverla da gündüz çekimleri yaptım. netlik çook iyi, özellikle renkler süperr...

*Strong Camdriver v1.1
    *W980i_Acoustic_For_K850i_v1.1_Mixed_Desilver

Uyumluluk :

W910i

Ben denedim Bunu güzel ses verio.Umarım microfondan ses gidiodur onu deneyemedim:D2 dir acoustic yükledim ses gitmiodu micden.teşekkürler Guru
  • quote:

Orjinalden alıntı: shenol85

W980i Mixed Akustik V1.1 Dosyaları + Yükseltilmiş Ses

Uyumluluk :

W910i

Ben denedim Bunu güzel ses verio.Umarım microfondan ses gidiodur onu deneyemedim:D2 dir acoustic yükledim ses gitmiodu micden.teşekkürler Guru

Çalışmaması için bir sebep yok yinede deneyin fikirlerinizi buraya yazın.
  • Walkman A200 NowPlaying By Paulo v1.0

Uyumluluk :

En stabil A2 , Db3150 platformunda W Serisinde çalışır K ve C serisindede çalışmaktadır.

Görünüm :

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/70448119/919fa487/Walkman_A200_NowPlaying_By_Paulo_v10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 10 Kasım 2008; 0:43:04 >

• Photographer's W910i Windows Mobile edition

Uyumluluk :

W910i

Görünüm :

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/70451878/ff7b6e22/Windows_Mobile_W910i_by_Photographer_v2.html

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.