Şimdi Ara

SE_GuRu Sony Ericsson A2 , DB3150 Platformu Paylaşım Alanı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
1
Favori
50.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @SE_GURU Şu zamana kadar palaştığın dosyalar için teşekkür ederim.
    A200 Now Playing i telefona A2 uploader ile atabilir miyiz?Atabilrsek hangi adrese atmamız gerekli onuda yazarsan memnun kalırım.
  • A200 Now Playing bir layout ve layoutları A2 uploader programıyla tpa/system/layout dizinine atmalısın kolay gelsin.yani zipin içindeki xml uzantılı dosyayı atıcaksın
  • K850i ye attığım fontlardan(yazı şekilleri) hepsi orjinal fonttan daha küçük nerdeyse minnacık.Beğendiğimiz fontun boyutunu nasıl ayarlıyoruz?Teşekkürler.
  • @SE_GuRu

Banada çok kalın yazı tipli font lazım

Arial black gibi
    Cooper Std Black
    Eras Bold ITC
    Gill Sans Ultra Bold

vs... varsa eğer.

birde k810i,k530 vs fontlar a2 ye uyar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

K850i ye attığım fontlardan(yazı şekilleri) hepsi orjinal fonttan daha küçük nerdeyse minnacık.Beğendiğimiz fontun boyutunu nasıl ayarlıyoruz?Teşekkürler.

Yazdıkların için ben teşekkür ederim. İlk sayfada çeşit çeşit fontlar var oradan denemen gerekiyor sana uygun olanı bulman için. Ama benim bildiğim kadarıyla bu fontların büyüklükleri önceden ayarlanmış durumda yani sonradan bir ayarı yok...

quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

@SE_GuRu

Banada çok kalın yazı tipli font lazım

Arial black gibi
    Cooper Std Black
    Eras Bold ITC
    Gill Sans Ultra Bold

vs... varsa eğer.

birde k810i,k530 vs fontlar a2 ye uyar mı?

İlk sayfadaki fontları bir incele istersen bence FortE fontu yeterince kalın eğer fontu beğenirsen, kolay gelsin.

• arkadaşlar yazıların kalınlığı fontla değil layoutla alakalı bişey.
  • arkadaşlar fabrika ayarlarına dön dedim telefonu, bekle bekle açılmadı sonra kapa aç yaptım hiç açılmıyor.A2 uploader ile içine giriyorum lütfen yardım arkadaşlar nasıl düzeltecez telefonu(k850i).

• quote:

hkacmaz

arkadaşlar fabrika ayarlarına dön dedim telefonu, bekle bekle açılmadı sonra kapa aç yaptım hiç açılmıyor.A2 uploader ile içine giriyorum lütfen yardım arkadaşlar nasıl düzeltecez telefonu(k850i).

elimizde flashlama programı yok şimdilik sen bi SE nin güncelleme servisinden güncellemeyi dene.

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

hkacmaz

arkadaşlar fabrika ayarlarına dön dedim telefonu, bekle bekle açılmadı sonra kapa aç yaptım hiç açılmıyor.A2 uploader ile içine giriyorum lütfen yardım arkadaşlar nasıl düzeltecez telefonu(k850i).

elimizde flashlama programı yok şimdilik sen bi SE nin güncelleme servisinden güncellemeyi dene.

OLEY.Oldu internetten güncelledim açıldı herşey orjinal iyiki dün PC duite de telefonumu yedeklemiştim.SE yi seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 10 Kasım 2008; 20:30:21 >

• Selam, ben dün akşam Strong Camdriver v1.1 yükledim ama fotoğraf çekimine geçince telefon kilitlenmeye başladı, tekrar strong v.1.0 a geri döndüm. Aynı kilitlenme sorununu yaşayan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros68

Selam, ben dün akşam Strong Camdriver v1.1 yükledim ama fotoğraf çekimine geçince telefon kilitlenmeye başladı, tekrar strong v.1.0 a geri döndüm. Aynı kilitlenme sorununu yaşayan var mı?

Bana da 1 kere Bestpic'de oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kntrli

üstadım tamamdır emeğine sağlık ya verdiğin temaları yükledim sonunda telefon süpper oldu :)
    paylaşımlarının devamını bekliyoruz ayrıca w760 için acustic ve cam driverde beklemedeyiz Guruya tam destek hep destek
  • Bu a2 de telefonun içine dosya atmadan içindekileri ordan nası yedeğini alıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoksoy -- 14 Kasım 2008; 19:03:29 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AristA -- 18 Kasım 2009; 23:48:38 >
  • Bana k660i orjinal dosyaları lazım ozaman gecen bi menüyü değiştireyim dedim yapamadım güme gitti bidaha yeniden telefona yazılım yükle vsvs...
  • Merhabalar;

A2 Uploader a telefonu göstertmeyi basaramadım arkadaslar...A2 Uploaderı baslatıyorum... FileSystem Tool'a tıklıyorum...Hold C and Insert USB Cable yazıyor... Telefonu kapatıyorum. C tusuna basılı tutarak USB yi takıyorum..Telefon yıgın depolama modunda acılıyor.. Fakat A2 Uploader bir turlu telefonu gormuyor... Sürekli aynı durumda...

Telefon W760...Ses az geldigi için acoustic atmak istiyorum...

Tesekkurler..
  • arkadaşım usb dreveri yüklediysen telefonu 5 tuşuna basarak bağla birde öyle dene
    quote:

Orjinalden alıntı: Wild_Child

Merhabalar;

A2 Uploader a telefonu göstertmeyi basaramadım arkadaslar...A2 Uploaderı baslatıyorum... FileSystem Tool'a tıklıyorum...Hold C and Insert USB Cable yazıyor... Telefonu kapatıyorum. C tusuna basılı tutarak USB yi takıyorum..Telefon yıgın depolama modunda acılıyor.. Fakat A2 Uploader bir turlu telefonu gormuyor... Sürekli aynı durumda...

Tesekkurler..
  • Teşekkürler... Bu sekilde calıstı...
    quote:

arkadaşım usb dreveri yüklediysen telefonu 5 tuşuna basarak bağla birde öyle dene
    quote:

Merhabalar;

Tesekkurler..

• @SE_GuRu
    dostum nerelerdesin yaa, kayboldun...

Mixed_Desilver v1.1 acoustiğinde sadece kulaklık sesini yükseltebilirmiyiz??
    bildiğin gibi bu acousticte ses kalitesi ve yüksekligi gayet iyi ancak ben kulaklıkta daha da yüksek ses almak istiyorum...
  • tama dostum sende yüklediğin acusticler hakkında yorumlarını burdan paylaşırsan faydalı olur

Teşekkürler... Bu sekilde calıstı...

arkadaşım usb dreveri yüklediysen telefonu 5 tuşuna basarak bağla birde öyle dene
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.