Şimdi Ara

SE_GuRu Sony Ericsson A2 , DB3150 Platformu Paylaşım Alanı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
1
Favori
50.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @doğukan Telefonun hangi model yazmamışsın ama K850i ise ben upload edebilirim. Eğer başka bir model ise o modeli kullanan arkadaşlardan rica edebilirsin senin için yedekleyip upload edebilirler.

Buyur K850i nin ön kamerasının driverı.

http://rapid-share.com/files/237375762/camdriver1.rar.html (aradaki - işaretini kaldırın link açılır)
  • k850i kullanıcısıym bende:))çok saol arkadaşım
  • arkadaşlar benim k850i telefonum var gecende telefoncuya gitti menü ikonları , tuşkilidi simgesi,batarya simgesi ve ayarlar sekmesine girdimizdeki üsteki minik ikonlar profil,zil ekran hızlı arama vb ikonlar değişti menü ikonlarını nasıl değiştireleceni forumda ögrendim ama tuş kilidi simgesi ve ayarlar sekmesindeki minik ikonları değiştiremiyorum a2uploader programını kullanarak nasıl degiştiririm yani ne yüklemem gerekli ve nereye birde tel surumunu nasıl ögrene bılırım a2uploader programını acıp telefonu bagladıgımda sol tarafta R2A065 yazıyor omudur şimdiden tesekkurler
  • quote:

EVET ARKADAŞLAR SONUNDA ÇÖZMÜŞ BULUNUYORUM C510 FONT OLAYINI:

@se(dd)at çok sağol senin verdiğin fikirden yola çıkarak yaptım.

öncelikle 1. sayfada verilen ve A2 V1 DB3150 uyumlu cihazların font dosyalarının uzantısı ttf,
    c510 ve c905 gibi A2 v2/DB3210 uymlu cihazların orjinal fontlarının dosya uzantısı ltt.

ttf font dosyalarını çalıştıran font.xml dosyasını not defterinde açtığımızda böyle bir dizin çıkıyor.:

quote:

<xml>
    <engine cache_size="131072" default="yes">
    <font style="sans-serif" weight="normal">/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_EF_205.ttf</font>
    </engine>
    <engine cache_size="262144" default="no">
    <font style="sans-serif" weight="bold">/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_Bold_205.ttf</font>
    <font style="sans-serif" weight="italic" s01="20">/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_EF_Italic_205.ttf</font>
    <font style="sans-serif" weight="bold-italic" s01="20">/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_Bold_Italic_205.ttf</font>
    </engine>
    </xml>

ama A2 v2/DB3210 (C510 ,C901, C903, C905, G705 W705, W715) gibi cihazlarda
    çalışan font dosyalarını çalıştıran font.xml ve fontengine.xml dosyalarını not defterinde açtığımızda şöyle dizinler çıkyor:

font.xml :

quote:

<fonts>
    <fontfamily name="sans-serif">
    <font source="/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_EF_205.ttf" />
    <font style="bold" source="/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_Bold_205.ttf" />
    <font style="italic" source="/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_EF_Italic_205.ttf" />
    <font style="bold;italic" source="/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_Bold_Italic_205.ttf" />
    </fontfamily>
    <dictionary usage="icons" source="/tpa/preset/system/fonts/icons.wsd" />
    <dictionary usage="emoticons" source="/tpa/preset/system/fonts/emoticons.wsd" />
    </fonts>

fontengine.xml :

quote:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <fontengine cachesize="720896" defaultfontgroup="Sony_Sketch_EF_205">
    <defaultsizes small="18" medium="22" large="24" />
    </fontengine>

Burada DB3210 cihazlarda da ttf uzantılı font dosyalarını çalıştırmak için font.xml ve fontengine.xml dizinlerinde ttf li font dosyalarının isimlerini doğru yazıp değiştirmek ve
    A2 uploder programı ile tpa/preset/system/fonts dizininin içindeki herşeyi silip ttf li font dosyalarımızı ve font.xml ve fontengine.xml dosyalarımızı atmak.
    tabi bu işleri yapmadan önce mutlaka tpa/preset/system/fonts klasörünün yedeğini A2uploader la read diyerek yedeğini alın ki fontunuzun orjinaline geri dönmek isterseniz elinizin altında bulunsun.

aynısı yaptım çalışmıyor senin dosyalarını atarmısın denediğim yazı tipi comic sans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 31 Mayıs 2009; 13:03:29 >

• comisans fontu c510 uyumlu:

http://www.4shared.com/file/108997730/69dbb472/comic_at_c905.html

burda ilginç bi nokta var c510 içine atacağınız Font.xml dosyasının adı "fonts" değil "font" olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 31 Mayıs 2009; 23:06:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamoz40

comisans fontu c510 uyumlu:

http://www.4shared.com/file/108997730/69dbb472/comic_at_c905.html

burda ilginç bi nokta var c510 içine atacağınız Font.xml dosyasının adı "fonts" değil "font" olacak

soruınu çözdüm ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 1 Haziran 2009; 18:33:23 >
  • Bilgisizliğimi bağışlayın ama benim K850i telefonum var.
    telefonu araç teybine bağladığım zaman mp3 çalarken sanki bir boş bir salondan şarkı çalınır gibi ses geliyor.
    önceden k750i vardı ses çok güzeldi
    bunun la ilgili ne yapabilirim

sorun driver ise bunun nasıl yükleneceği hakkında hiç bilgim yok.
    pc ye hangi programlar tele ne yükleyecem biri bana anlatabilir mi?
    kafam çok karıştı a2 uplouder filan hiç anlamıyorum
    lütfen biri sırasıyla ne yapmam gerekiyor anlatabilir mi
    ve bu programla daha neler yapabiliriz cevap verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansnet

Bilgisizliğimi bağışlayın ama benim K850i telefonum var.
    telefonu araç teybine bağladığım zaman mp3 çalarken sanki bir boş bir salondan şarkı çalınır gibi ses geliyor.

bu konuda uzman bir arkadaş yok mu bana yardım edebilecek. Lütfen yardımınızı bekliyorum
  • quote:

quote:

Bilgisizliğimi bağışlayın ama benim K850i telefonum var.

bu konuda uzman bir arkadaş yok mu bana yardım edebilecek. Lütfen yardımınızı bekliyorum

iç araştırma yapmıyorsun ya

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader
    http://forum.donanimhaber.com/m_27514151/tm.htm

a2upoaderRWF2 de atacaksın acustic

• ben bu programı indirdim (telefonum g502) sonra filesystemtool tuşuna bastım ve c ye basarak (kapalıyken) usbye bağladım ama hiçbir değişme yok ??
  • arkadaşlar k850i den sonra g705'e gectim acaba forumda kullanan arkadaşlar cam ve ses driversi ne kullanıyor bi açıklaa yapabilir mi ? kamerası hiç hoşuma gitmedi de flash da yok sanırım sadece ışık var anlamadım bende
  • font dosyalarıı silinmişş onlarıı yenilermisiniz
  • iyi günler

ben de c902 aldım öncelikle en iyi ses ve en iyi camera görüntüsü almak için driver hangileri yazarsanız sevinirim
    ve de en son yazılım sürümü hangisi
  • yaaa z530i ye nasıl acoustic yükleyebilirim yardım eder misiniz!!!!
  • se w890i için en iyi akustik verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.