Şimdi Ara

SE_GuRu Sony Ericsson A2 , DB3150 Platformu Paylaşım Alanı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
1
Favori
50.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben k850i ye video converter ile video cevirecem en düzgün program ve ayarları verebilirmisiniz bir türlü tutturamadım gitti.iyi çalışmalar
  • Google maps i wap.getjar.com da bulabilirsin
  • arkadaşım o msjı yazdıktan 2 gün sonra önce telefonun dokunmatik tuşları gitti:(((( şu an tlfu açmaya çalışıyrm ilk ışıkları yaniyo sonra ekranda hiçbişey yok bi arkadaşımın k810isi var garantiye gndereceği zaman transformatöre bağlayıp sonra gnderyr ve yeni tlf gelyr bende mi ypsam.Son olarak telefonun hafızasını nasıl sıfırlayablrm
  • tşkederim tolyo
  • quote:

dogukan23

arkadaşım o msjı yazdıktan 2 gün sonra önce telefonun dokunmatik tuşları gitti:(((( şu an tlfu açmaya çalışıyrm ilk ışıkları yaniyo sonra ekranda hiçbişey yok bi arkadaşımın k810isi var garantiye gndereceği zaman transformatöre bağlayıp sonra gnderyr ve yeni tlf gelyr bende mi ypsam.Son olarak telefonun hafızasını nasıl sıfırlayablrm

doğukan telefonunda bi sorun yoktur büyük ihtimalle sen telefonu güncelle yada A2 uploader RWF ile MAİN at düzelir. bu dediğin bence çok yanlış bişey sağlam telefonu bozup yensini almak kul hakkına girer seni uyarıyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

k850 için google maps programı lazım bana elinde olan paylaşabilirmi??

http://www.getjar.com/products/15897/GoogleMapsformobile

Üstteki linkte var. Tahminim kontorde yiyordur. BUna kontor dayanmaz
  • nasıl main atacam yardımcı olurmusun
  • telefon açılmıyr nasıl güncelleyeblrm

biz a2uploader'ı kullanınca telefon garanti kapsamı dışında mı kalıyor
  • quote:

dogukan23

nasıl main atacam yardımcı olurmusun

quote:

dogukan23

telefon açılmıyr nasıl güncelleyeblrm

biz a2uploader'ı kullanınca telefon garanti kapsamı dışında mı kalıyor

hayır A2 uploader kullanınca garanti dışı kalmaz korkma. uploader ı çalıştır ''add'' yazan yere tıkla ve kendi sürümüne ait main i seç oraya. sonra sağ üstte flash butonuna bas ve telefonu bağla yanlış hatırlamıyorsam 701 blok mu ne atacak sonra biraz bekletip işlemi bitirecek.
    telefonu söküp aç.
  • tşk edeerim çok sağol şimdi deneyecem :)
  • arkadaşım bendeki a2 uploadrda öyle bişey yoktu:S:S başka sürümü var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

W980i Acoustic V2.02 Mixed Desilver + Süper BASS + Süper SES (Hoparlörle ilgili bir kaç düzeltme yapıldı.)

YENİ YIL HEDİYESİ

KULAKLARINIZA İNANAMAYACAKSINIZ

Uyumluluk :

K850i , K660i , C702i ve G502i

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/75713812/c2d113f8/W980i_Acoustic_V202_Mixed_Desilver_aka_SE_GuRu.html

SE_GuRu Bugün bişey fark ettim Biri beni aradığında hoporlere ver dediğimde sesi karşı tarafa sesim gitmiyor acaba acousticten dolayımı oldu bu ?

• quote:

dogukan23

arkadaşım bendeki a2 uploadrda öyle bişey yoktu:S:S başka sürümü var mı?

en son çıkanı indir arkadaşım RWF yazanı yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekoksoy

quote:

W980i Acoustic V2.02 Mixed Desilver + Süper BASS + Süper SES (Hoparlörle ilgili bir kaç düzeltme yapıldı.)

YENİ YIL HEDİYESİ

Uyumluluk :

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/75713812/c2d113f8/W980i_Acoustic_V202_Mixed_Desilver_aka_SE_GuRu.html

SE_GuRu Bugün bişey fark ettim Biri beni aradığında hoporlere ver dediğimde sesi karşı tarafa sesim gitmiyor acaba acousticten dolayımı oldu bu ?

aynı durum bendede oluyor. Büyük ihtimal acousticten dolayı oldu Ama akustik süper her güzelin bir kusuru olur derler

• quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orjinalden alıntı: ekoksoy

quote:

YENİ YIL HEDİYESİ

Uyumluluk :

Dosya Linki :

aynı durum bendede oluyor. Büyük ihtimal acousticten dolayı oldu Ama akustik süper her güzelin bir kusuru olur derler

hımm... Evet gerçekten güzel bi acoustic peki bu hoporlerle ilgili olan dosya hangisi yani başka bi acousticin dosyasiyla değiştersek hallolur heralde

• kusura bakma ben şimdi o programı buldum ama kendi sürümüme ait maini nerden bulacam
  • quote:

dogukan23

kusura bakma ben şimdi o programı buldum ama kendi sürümüme ait maini nerden bulacam

senin sürüm hangisi? eğer en son sürümü yüklemek isterse depomda var alabilirsin. ama kendi sürümünü indireceksen topse.ru dan alabilirsin. tabi üyelik istiyo orası daha önce çok verdik bunları!

kullanıcı adı: karizmaugur1

şifre: 123456
  • bnm telefonda hangi sürüm yüklü onu nasıl öğrenecem
  • quote:

dogukan23

bnm telefonda hangi sürüm yüklü onu nasıl öğrenecem

yanılmıyorsam senin tel. açılmıyodu! A2 uploader RWF yi aç sağda ''identify'' bas ve telefonu bağla solda bilgilerin çıkar. orda ''MAPP CXC version'' kısmında ne yazıyorsa sürümün odur.
  • benim sürümüm r1fa035 buna uygun maini burda paylaşabilirmisin? ben yeniyim bu konularda o yüxden pek bilgim yoq
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.