Şimdi Ara

SE_GuRu Sony Ericsson A2 , DB3150 Platformu Paylaşım Alanı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
1
Favori
50.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R1FA035 BUNA UYGUN MAİNİ burada paylaşabilirmisn ben yeniym pek blgm yoq bu konularda
  • quote:

dogukan23

benim sürümüm r1fa035 buna uygun maini burda paylaşabilirmisin? ben yeniyim bu konularda o yüxden pek bilgim yoq

PM(özel mesajlarına) bak.
  • Teşekkür edrim indirdim şimdi dediğin gibi 701 blok atıyor attıktan sonra başka bi işlem yapmama gerek var mı?
  • quote:

dogukan23

Teşekkür edrim indirdim şimdi dediğin gibi 701 blok atıyor attıktan sonra başka bi işlem yapmama gerek var mı?

hayır direk aç telefonu.
  • beyler tlf bugün kullanmaya başladım bana sadece bilgisayar ile veri alışverişini sağlayan resim müzik vs tlf dan bilg. bilg. tlf aktarabileceğim versiyon güncelleyebileceğim bir prg. varmı SE nin sitesinden indrimeye çalıştım ama server larında sorun var sanırım indiremiyorum.
  • @SE_GURU msne ekledim hocam.ben acemiyim sony eric. da yardımın lazım.ve emeğine sağlık harika olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orjinalden alıntı: ekoksoy

quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

W980i Acoustic V2.02 Mixed Desilver

SE_GuRu Bugün bişey fark ettim Biri beni aradığında hoporlere ver dediğimde sesi karşı tarafa sesim gitmiyor acaba acousticten dolayımı oldu bu ?

aynı durum bendede oluyor. Büyük ihtimal acousticten dolayı oldu

evt arkadaşlar bu sorun tamamen acoustic ile ilgili ama acoustic içerisinde farfield_PHF_mic.wbxml ve farfield_closed_PHF_mic.wbxml isimlerinde 2 dosya mevcut, sanıyorum sorunlu dosyalar bunlar. bu yüzden orjinal acoustic içerisindeki bu iki dosyayı alıp Mixed Desilver'in içerisine atmak istedim ancak orjinal acoustic içerisinde sadece farfield_PHF_mic.wbxml isimli dosya var, closed dosyası maalesef yok...

bende önce Mixed Desilver içerisindeki farfield_PHF_mic.wbxml isimli dosyayı orjinal acousticteki ile değiştirdim ama sorun devam etti. daha sonra Mixed Desilver içerisindeki farfield_PHF_mic.wbxml ve farfield_closed_PHF_mic.wbxml dosyalarını silerek sadece orjinal acousticteki farfield_PHF_mic.wbxml dosyayı attım ama yine handsfree açıkken sesim karşı tarafa gitmedi. sanırım aradığımız dosya bu değil yada bunun yanında başka dosyalarla da oynamak gerekiyor...

artık son çare olarak, orjinal acousticteki tüm dosyaları aldım ve içerisine Mega Bass Volume Acousticteki PHF_2_play.wbxml dosyası (kulaklık sesi) ile birlikte Mixed Desilverdeki farfield_play.wbxml (dış hoparlör sesi) dosyalarını attım ama bu seferde daha ilginç birşey oldu; bu iki dosyayı da (kulaklık & hoparlör sesleri) değiştirmeme rağmen kulaklık ve hoparlör seslerinde orjinal acoustiğe göre hiçbir artı olmadı...

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_
    ..

artık son çare olarak, orjinal acousticteki tüm dosyaları aldım ve içerisine Mega Bass Volume Acousticteki PHF_2_play.wbxml dosyası (kulaklık sesi) ile birlikte Mixed Desilverdeki farfield_play.wbxml (dış hoparlör sesi) dosyalarını attım ama bu seferde daha ilginç birşey oldu; bu iki dosyayı da (kulaklık & hoparlör sesleri) değiştirmeme rağmen kulaklık ve hoparlör seslerinde orjinal acoustiğe göre hiçbir artı olmadı...

Bu yaptıgın akustiği bir daha at. Bazen içine alamama sorunu oluyor. Eger böylede olmazsa yapacak bir şey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

Bu yaptıgın akustiği bir daha at. Bazen içine alamama sorunu oluyor.
    Eger böylede olmazsa yapacak bir şey yok...

orjinal acoustic içerisindeki her iki dosyayı da silip, Desilver ve M.Bass Volume deki dosyaları attım.
    yani eğer bu iki dosyayı atmamış olsa, ses hiç gelmezz...
  • @SE_GURU süper bir paylaşım.devamını bekleriz.
  • bn w910i için gerçekten sağlam bir cam driver istiyorum ama burda cam driver göremedim. ve tabi bir de acoustic ama tek tek hepsini denemek de istemiyorum sizce en gzli hangisi? cam driver nolur gzl olsun. bir de tema içine swf menu nsl atacağım kod sayfasına yazmam gerekenleri söylerseniz çok sevinirim şimdiden tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

redbloodedman

Se_guru öncelikle tüm paylaşımlarından ötürü sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Forumda aradım fakat swf dosyalarını temayla bütünleştiren bir programa ihtiyacım var. Yardımcı olursan sevinirim.

bu senin için

http://www.4shared.com/file/77560500/47de131a/TSM10_flash_tema_ismi_dzenleme_.html

bir de nasıl kullanıldığını anlatsaydınız tadından yenmezdi doğrusu. bnde "Do you want to integrate into the context menu?" diyor. evet diyorum bişe olmuyor hayır diyorum bişe olmuyor ne yapacağım?

• k850i için yeni yazılım ne zaman geliyor acaba
  • Arkadaşlar W910i İçin sorunsuz W980i_Acoustic_For_W910i_V1.1_Mixed_Desilver kalitesinde bi akustik bilen varmı W980i_Acoustic_For_W910i_V1.1_Mixed_Desilver ses karşıya gitmiyor orjinalini yükledim sorun çözüldü ama hoparlör sesi neyse ama kulakık sesi pek tatmin etmiyo umarım biri bu konuda ayrdımcı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulecan

Arkadaşlar W910i İçin sorunsuz W980i_Acoustic_For_W910i_V1.1_Mixed_Desilver kalitesinde bi akustik bilen varmı W980i_Acoustic_For_W910i_V1.1_Mixed_Desilver ses karşıya gitmiyor orjinalini yükledim sorun çözüldü ama hoparlör sesi neyse ama kulakık sesi pek tatmin etmiyo umarım biri bu konuda ayrdımcı olur.

güzel bi mesaj olmuş :) Bendede aynı sorun varı onun kalitesinde bi acoustic varsa paylaşırsanız seviniriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orjinalden alıntı: ekoksoy

quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

W980i Acoustic V2.02 Mixed Desilver

SE_GuRu Bugün bişey fark ettim Biri beni aradığında hoporlere ver dediğimde sesi karşı tarafa sesim gitmiyor acaba acousticten dolayımı oldu bu ?

aynı durum bendede oluyor. Büyük ihtimal acousticten dolayı oldu

evt arkadaşlar bu sorun tamamen acoustic ile ilgili ama acoustic içerisinde farfield_PHF_mic.wbxml ve farfield_closed_PHF_mic.wbxml isimlerinde 2 dosya mevcut, sanıyorum sorunlu dosyalar bunlar. bu yüzden orjinal acoustic içerisindeki bu iki dosyayı alıp Mixed Desilver'in içerisine atmak istedim ancak orjinal acoustic içerisinde sadece farfield_PHF_mic.wbxml isimli dosya var, closed dosyası maalesef yok...

bende önce Mixed Desilver içerisindeki farfield_PHF_mic.wbxml isimli dosyayı orjinal acousticteki ile değiştirdim ama sorun devam etti. daha sonra Mixed Desilver içerisindeki farfield_PHF_mic.wbxml ve farfield_closed_PHF_mic.wbxml dosyalarını silerek sadece orjinal acousticteki farfield_PHF_mic.wbxml dosyayı attım ama yine handsfree açıkken sesim karşı tarafa gitmedi. sanırım aradığımız dosya bu değil yada bunun yanında başka dosyalarla da oynamak gerekiyor...

Kardeş
    w910ide W980i_Acoustic_For_W910i_V1.1_Mixed_Desilver sesi süper ötesi yapıyo müzik dinlemek ayrı bi zevk oluyo ama aramalarda hoparlörden ses karşıya gitmiyo sadece kulaklık microfonu ile gidiyo sen bayağı bi uğraşmışsın belki bu bilgi sorunu çözmende sana yardımcı olur.

• arkadaşlar A2 uploader konusunda acoustic lerin başında tolyo mix var onu denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

arkadaşlar A2 uploader konusunda acoustic lerin başında tolyo mix var onu denemenizi tavsiye ederim.

Tolyo kardeş dediğin acoustic w910i uyumlumu acaba + tam link verirsen sevinirim
  • quote:

ulecan

Tolyo kardeş dediğin acoustic w910i uyumlumu acaba + tam link verirsen sevinirim

ya arkadaşlar hakkaten bazen insanda yardım etme isteği bırakmıyosunuz!

acoustic in nerde olduğunu söylemişim yapman gereken dediğim konuya girip acoustic lerin en başında duran tolyo_mix isimli acoustici indirmek! orda zaten direk link var benden daha ne linki istersin anlamam ki! bu kadar hazır beklemeyin arkadaşlar biraz çaba sarfedin araştırın.

tavsiye ettiğim acoustic W910i ye uyumlu tabi ki ama ben K850i kullanıyorum W910i de deneme fırsatım olmadı siz deneyip kendiniz karar vereceksiniz...
  • Tolyo kardeş Tolyo_Mix Yükledim ama görüşmelerde sesim karşıya gitmiyor demekki W910i için uyumlu deil ama ses kalitesi süper Ona lafım yok yinede teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulecan -- 20 Ocak 2009; 23:19:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.