Şimdi Ara

SE_GuRu Sony Ericsson A2 , DB3150 Platformu Paylaşım Alanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
1
Favori
50.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu videonun bir kenarında yazan k850@rocketmail.com ne oluyor onu anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyber-44

@SE_GuRu
    güzel olmuş eline sağlık yanlız benim merak ettiğim bişey var, daha önce @orochi k850i nin main fs tam olarak bilmiyorum gerçi ama bu dosyaları açabilen bi program paylaşımı yapmıştı, bu şekilde içeriğindeki bütün dosyalara ulaşabiliyoruz, flash menü dışında başka değişikliklerde yapmak mümkün olabilirmi? mesela telefondan resimleri slayt gösterisi şeklinde izleyebiliyoruz fakat slayt gösterilerinin müzikleri kısıtlı sayıda ve kısa, sözünü ettiğim proglamla telefondaki slayt müziklerine ve slayt başlangıç resimlerine hatta daha bi çok dosyaya ulaşmak mümkün. Benim anlatmak istediğim bu şekilde dosyaları isteğimize göre değiştirip tekrar telefona atmak mümkünmü yani en azından program çıktığında...

@Cyber-44

konuyu fazla uzatmayacağım sorduğun sorulara tek bir cevap vermek istiyorum, Kesinlikle Evet, mümkün.
    bahsettiğin program yabancı forumlardan tanıdığımız @den_po'nun db3150 firmware dosyalarını açan programı, yalnız o bile geliştirilme aşamasında çünkü her versiyon firmware dosyasını açmıyor henüz. Yani bu platform yani db3150 henüz yeni geliştirilme ve çalışma aşamasında daha çok şeyler yapılacak, yol uzun :)

• video 15 dakika ancak bu kadar küçültebildim...

iddia ediyorum başka kimsede bu kadar çalışan flash menu yok Türkün azmi diyorum

Sanırım k850i Kullanıcıları arasında Dedin bu kadar flash menu kullanan yok diye
    çünkü benim makinada 240 tane flash menu varda :) belirtim dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

quote:

video 15 dakika ancak bu kadar küçültebildim...

iddia ediyorum başka kimsede bu kadar çalışan flash menu yok Türkün azmi diyorum

Sanırım k850i Kullanıcıları arasında Dedin bu kadar flash menu kullanan yok diye

@Se-Orochi

Tabiiki k850i kullanıcıları arasında

Zaten başlıktada yazdığı gibi "K850i Flash Menü Gösterisi" , tüm standart 240x320 flash temalar A2 (DB3150) platformunda çalışmıyor çünkü temalar flash 1.1, bu yeni platformda temalar flash 2.0, bunun yanında A2 (DB3150) platformuda kendi içerisinde farklılıklar gösteriyor mesela örnek vermek gerekirse w980,w760 temaları bu platformda olmasına rağmen K850i'de çalışmıyor. Sadece birbirine uyumlu olanlar K850i, W910i ve W890i temaları, yani bende çalışan tüm temalar W910i'de ve W890i'de çalışır. Bu bağlamda söylemek istediğim K850i,W910i ve W890i kullanıcıları arasında bendeki kadar flash tema olan yok .

• hocam bu flash temaları bizimle paylaşabilirmisin. saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

quote:

video 15 dakika ancak bu kadar küçültebildim...

@Se-Orochi

Tabiiki k850i kullanıcıları arasında

Zaten başlıktada yazdığı gibi "K850i Flash Menü Gösterisi" , tüm standart 240x320 flash temalar A2 (DB3150) platformunda çalışmıyor çünkü temalar flash 1.1, bu yeni platformda temalar flash 2.0, bunun yanında A2 (DB3150) platformuda kendi içerisinde farklılıklar gösteriyor mesela örnek vermek gerekirse w980,w760 temaları bu platformda olmasına rağmen K850i'de çalışmıyor. Sadece birbirine uyumlu olanlar K850i, W910i ve W890i temaları, yani bende çalışan tüm temalar W910i'de ve W890i'de çalışır. Bu bağlamda söylemek istediğim K850i,W910i ve W890i kullanıcıları arasında bendeki kadar flash tema olan yok .

• quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

hocam bu flash temaları bizimle paylaşabilirmisin. saygılar

Merhaba, daha öncede söyledim şu an temalar henüz yazılımla telefona atılamıyor, yazılım çıktığı zaman hem yazılımı hem arşivimi herkesle paylaşacam.
  • quote:

Flash temalar için 240x320 A2 olanlara bakın kendı sıtemde dahil veriyom istediginizden indirın
    www.topse.ru
    www.se4ever.ru
    www.mobil-forum.com

ilk ikisi iyi gibi de, rusça istiyor biraz sanki
    son site, yer imlerine alındı

• quote:

Flash temalar için 240x320 A2 olanlara bakın kendı sıtemde dahil veriyom istediginizden indirın
    www.topse.ru
    www.se4ever.ru
    www.mobil-forum.com

Evet deneyin bakalım kaç tane tema çalışacak bir test edin bakalım bizimde bilgimiz olsun.

Ben yukarıdada yazdım her A2 flash teması K850i'de çalışmaz diye yinede denemek isteyen tabikii denesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Orjinalden alıntı: Cyber-44

@SE_GuRu
    güzel olmuş eline sağlık yanlız benim merak ettiğim bişey var, daha önce @orochi k850i nin main fs tam olarak bilmiyorum gerçi ama bu dosyaları açabilen bi program paylaşımı yapmıştı, bu şekilde içeriğindeki bütün dosyalara ulaşabiliyoruz, flash menü dışında başka değişikliklerde yapmak mümkün olabilirmi? mesela telefondan resimleri slayt gösterisi şeklinde izleyebiliyoruz fakat slayt gösterilerinin müzikleri kısıtlı sayıda ve kısa, sözünü ettiğim proglamla telefondaki slayt müziklerine ve slayt başlangıç resimlerine hatta daha bi çok dosyaya ulaşmak mümkün. Benim anlatmak istediğim bu şekilde dosyaları isteğimize göre değiştirip tekrar telefona atmak mümkünmü yani en azından program çıktığında...

@Cyber-44

konuyu fazla uzatmayacağım sorduğun sorulara tek bir cevap vermek istiyorum, Kesinlikle Evet, mümkün.
    bahsettiğin program yabancı forumlardan tanıdığımız @den_po'nun db3150 firmware dosyalarını açan programı, yalnız o bile geliştirilme aşamasında çünkü her versiyon firmware dosyasını açmıyor henüz. Yani bu platform yani db3150 henüz yeni geliştirilme ve çalışma aşamasında daha çok şeyler yapılacak, yol uzun :)

@SE_GuRu

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim...

• Flash menü dosyaları var ama telefona nasıl atcağımız belli değil keşke direk atınca çalışsa
  • bilgilendirme : Db3150 EXtractor Db3150 cihazların Fs Fbn dosyalarını Açıyor Ama tamamiyle Açamıyor Şu an için Bildiğim kadarıyla fsyi Tamamiyle Açacak program Yok

Sahin-YK@
    arkadaşım
    Flash Menuleri Atacağınız Beadava program daha çıkmadı Program için Se_Guru İsimli Arkadaşa pmden sor istersen
  • arkadaşın dediği gibi sanırım DB3150 moduna cevirmek gerekiyormus ama bunu Setool ile yapabiliriz sanırım

peki benim teknik servis arkadasimda setool box var, kredi falanmi aliyor bunun yuklenmesi icin??

SE_GuRu Sony Ericsson A2 , DB3150 Platformu Paylaşım Alanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shabaniNONDA -- 14 Eylül 2008; 12:28:32 >
  • quote:

shabaniNONDA

arkadaşın dediği gibi sanırım DB3150 moduna cevirmek gerekiyormus ama bunu Setool ile yapabiliriz sanırım

peki benim teknik servis arkadasimda setool box var, kredi falanmi aliyor bunun yuklenmesi icin??

arkadaşım setool box varsa krediye filan gerek yok. boxla normal setoolle atıyormuş gibi atabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

shabaniNONDA

arkadaşın dediği gibi sanırım DB3150 moduna cevirmek gerekiyormus ama bunu Setool ile yapabiliriz sanırım

arkadaşım setool box varsa krediye filan gerek yok. boxla normal setoolle atıyormuş gibi atabilirsin...

Evet katılıyorum cihazı sürekli kullanan birisi olarak krediye gerek yok çünkü işlemleri kendi bilgisayarınızda hallediyorsunuz setool server'ına falan bağlanmadan.

• @SE_GuRu
    arkadaşım güzel paylaşımlar bunlar ancak şuan için bunların hiçbir anlamı yok.
    setool box kablosu senden başka kimsede yok, cihaz ücretsiz modlanmadığı sürece benim gibiler
    verdiğin cam driver & acoustic linklerine böyle bakar bakar durur...
  • İnşallah en kısa sürede program çıkar, bazı arkadaşlar paylaşımcı olmadığımı söylüyor, bende paylaşayım dedim. Aslında bende aynen sizin söylediklerinizi söylemek istedim ama anlatamadım nasıl olsa çıkacak arşiv olsun bari, ben hazırlayayım sizler için arşivi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.