Şimdi Ara

SE_GuRu Sony Ericsson A2 , DB3150 Platformu Paylaşım Alanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
1
Favori
50.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bende yenı aldım ama yurtdışından geldı k850i.geçen bıraz sık mesajlaşım sora mesajlar menusunde kı hiçbir sekme açılmadı menuye ulaşılamıyor yazdı..bende direk fabrıka yarlarına dön dedim.şimdi cıhaz acılıo pleas wait dıo ve ole kalıo..telciye sordum se den kredili yazlılm alıp yuklucez 40 ytl dedi..kendım yapabılrıyım??ne yapmalıyım
  • İnternet üzerinden ücretli server'lar üzerinden yapma şansın var ama astarı yüzünden pahalıya gelebilir bu durumda uğraştığına değmez güvenebileceğin bir yerde yazılımı yüklet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

@SE_GuRu
    arkadaşım güzel paylaşımlar bunlar ancak şuan için bunların hiçbir anlamı yok.
    setool box kablosu senden başka kimsede yok, cihaz ücretsiz modlanmadığı sürece benim gibiler
    verdiğin cam driver & acoustic linklerine böyle bakar bakar durur...

bunları atmak telefoncunun saniyesini almaz sen bence en yakın zamnada bu yazılımları telefoncuda at

akustik atmanı tavsiye ederim

diğerleri daha çok gelişecektir ama akustiği at.

• quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

İnşallah en kısa sürede program çıkar, bazı arkadaşlar paylaşımcı olmadığımı söylüyor, bende paylaşayım dedim. Aslında bende aynen sizin söylediklerinizi söylemek istedim ama anlatamadım nasıl olsa çıkacak arşiv olsun bari, ben hazırlayayım sizler için arşivi

senin bi kere kullandığın avatara baksana, "PAYLAŞ MUTLU OL"
    böyle bir avatara sahip kişinin paylaşımcı olmamasına imkan var mı yaa

sana tavsiyem her zaman kendi doğruların üzerinden git, kimsenin etkisinde kalarak hareket etme...

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

bunları atmak telefoncunun saniyesini almaz sen bence en yakın zamnada bu yazılımları telefoncuda at

akustik atmanı tavsiye ederim
    diğerleri daha çok gelişecektir ama akustiği at.

valla Faruk düşünmüyor değilim de telcilerden de korkuyorum ya, adamların %90'ı bu işlerden hiç anlamıyorlar. sapasağlam cihazı perte çıkartırlar falan, SEUS da kurtarmazsa cihazı yalan oluruz. acoustic atıcam derken servis yolu gözükür valla. ayrıca sende biliyosun ki, telcilerin büyük çoğunluğunun bu işlerden haberleri bile yok. şimdi gitsem adama setool box kablosu var mı desem "o ne lan???" demezlerse bırakırım bu işleri valla...

zaten biliyosun 3-4 aya kadar da yolculuk var, o yüzden pek bir anlamı da yok. babaya acoustic & cam driverlı cihazı versen nolcak, adam ne anlar bunlardan. iki mesaj çekip, alo dicek o kadar.
    K850i gibi bi cihaz da heba olucak babanın ellerinde ya yanarım yanarım ona yanarım...

hayırlısıyla gidip gelelim de, artık daha kral bir cihaz bakarız.
    o zamana da 10 MP cihazlar piyasada olur, şöyle 10 MP + xenonlu (SE & NOKIA) bir cihaz alırım
    yani kopmam yine buralardan

• _extreme_

anlıyorum seni evet senin çok az vaktin kaldı dediklerin mantıklı

hayırlısı şimdiden hayırlı teskereler
  • quote:

valla Faruk düşünmüyor değilim de telcilerden de korkuyorum ya, adamların %90'ı bu işlerden hiç anlamıyorlar. sapasağlam cihazı perte çıkartırlar falan, SEUS da kurtarmazsa cihazı yalan oluruz. acoustic atıcam derken servis yolu gözükür valla. ayrıca sende biliyosun ki, telcilerin büyük çoğunluğunun bu işlerden haberleri bile yok. şimdi gitsem adama setool box kablosu var mı desem "o ne lan???" demezlerse bırakırım bu işleri valla...

zaten biliyosun 3-4 aya kadar da yolculuk var, o yüzden pek bir anlamı da yok. babaya acoustic & cam driverlı cihazı versen nolcak, adam ne anlar bunlardan. iki mesaj çekip, alo dicek o kadar.
    K850i gibi bi cihaz da heba olucak babanın ellerinde ya yanarım yanarım ona yanarım...

o zamana da 10 MP cihazlar piyasada olur, şöyle 10 MP + xenonlu (SE & NOKIA) bir cihaz alırım

Nere gidiyon lann 5 ay gider gelirsin

• quote:

quote:

İnşallah en kısa sürede program çıkar, bazı arkadaşlar paylaşımcı olmadığımı söylüyor, bende paylaşayım dedim. Aslında bende aynen sizin söylediklerinizi söylemek istedim ama anlatamadım nasıl olsa çıkacak arşiv olsun bari, ben hazırlayayım sizler için arşivi

senin bi kere kullandığın avatara baksana, "PAYLAŞ MUTLU OL"
    böyle bir avatara sahip kişinin paylaşımcı olmamasına imkan var mı yaa

sana tavsiyem her zaman kendi doğruların üzerinden git, kimsenin etkisinde kalarak hareket etme...

Eyvallah teşekkür ederim.

• quote:

Bu arada ben konuya biraz yabancı kaldım, yolculuk nereye ?

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

_extreme_

anlıyorum seni evet senin çok az vaktin kaldı dediklerin mantıklı
    hayırlısı, şimdiden hayırlı teskereler

eyw kardeşim, sağolasın.

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

yok oğlum bizim ki 5-6 ay değil açıköğretimi dondurucam, gidip gelim yaş ilerledi...
    en kısa zamanda bu vazifeyi tamamlayıp artık önüme bakmam lazım,
    bişeyler yapmak istesem hep önümde engel oluyor, uzun vadede plan yapamıyosun...

gidim artık yaa, sende kurtul bendee

quote:

Bu arada ben konuya biraz yabancı kaldım, yolculuk nereye ?

TSK ayağa kalkmış, DH _extreme_ geliyor diye bildiri yayınlamışlar

• Hayırlısıyla git gel emi, hayırlı teskereler
  • quote:

quote:

yok oğlum bizim ki 5-6 ay değil açıköğretimi dondurucam, gidip gelim yaş ilerledi...
    en kısa zamanda bu vazifeyi tamamlayıp artık önüme bakmam lazım,
    bişeyler yapmak istesem hep önümde engel oluyor, uzun vadede plan yapamıyosun...gidim artık yaa, sende kurtul bendee

Evlenicen değil mi?

Bayagıda gidiyormuşsun.desene forum rahata kavuşacak. Yasın 30 oldu mu.? Neyse hayırlısıyla git gel bakim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 19 Eylül 2008; 15:37:36 >

• quote:

Hayırlısıyla git gel emi, hayırlı teskereler

sağolasın kardeşim..

quote:

Evlenicen değil mi?

Bayagıda gidiyormuşsun.desene forum rahata kavuşacak.
    Yasın 30 oldu mu.? Neyse hayırlısıyla git gel bakim.

yok leenn ne evlenmesi, önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planında öyle bişey gözükmüyor.

bende senelerdir bi motor tutkusu var, bu yüzden iyi bi motor almayı düşünüyordum hep ama şu askerlik mevzusundan dolayı bir türlü bunu gerçekleştiremiyorum. hayırlısıyla gidip gelim de, şu makineyi alıp İstanbul Park'ta bir hız denemesine çıkıcam

valla dediğin gibi forum bi rahata kavuşur tabii ki, artık sayfa başları da sana kalırr,
    ayrıca 30'a daha 6 sene var o kadar yaşlı değilim...
    bu arada yarın gitmiyorum, şimdiden heveslenme sakın ama 5 ay içerisinde kesin yolcuyumm

• SE_GuRu madem baban girmicek bu işlere sen bana setool box kablosunu versene askerdeyken :Pp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakı buzu -- 19 Eylül 2008; 16:07:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

SE_GuRu madem baban girmicek bu işlere sen bana setool box kablosunu versene askerdeyken :Pp

• quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

SE_GuRu madem baban girmicek bu işlere sen bana setool box kablosunu versene askerdeyken :Pp

askere giden ben değilimki sen iyi karıştırdın
    hem setool box'ımı kimseye vermem benim o

• ya arkadaşlar siz laf çarpmaktan iğneli konuşmaktan zevk alıyosunuz galiba. ben sadece gördüğümü söyledim yani SE_guru bir kaç kişinin isteğine yanıt vermeyince paylaşmayı sevmiyo galiba dedim bunda ne var? bak şimdi ne varsa paylaşıyo ve paylaşıncada bişey kaybetmiyo! millette setool box olup olmaması önemli değilki kendisinde olmayan gider bi telefoncuya attırır çokmu zor bişey faruk un dediği gibi telefoncunun 2 dakikasını almaz! bi laf ettik nerdeyse düşman ilan ediceksiniz yahu! ama tavır alanlar belli zaten beni tanımayan kişiler!
  • @tolyo kimsenin kimseye tavır aldığı birşey söylediği yok bende elimdeki dosyaları paylaşırım bundada hiç problem yok ama keşke ücretsiz yazılım çıkmış olsaydıda herkes dosyaları rahatlıkla atabilseydi. Ama programın çıkmasına daha zaman var.
  • Arkadaşlar DB3150 platformundaki telefonları modifiye etmek için gerekli ücretsiz yazılım için çalışmalar hala devam ediyor ama halen ücretsiz modifiye yapılamıyor. Bunun için ek cihaz yada ücretli yazılımlara ihtiyaç var ama en kolayı ve ek masrafsızı Setool Box fiyatı yaklaşık 150 $ aldıktan sonra telefonunuzu modifiye edebilirsiniz.
  • quote:

Arkadaşlar DB3150 platformundaki telefonları modifiye etmek için gerekli ücretsiz yazılım için çalışmalar hala devam ediyor ama halen ücretsiz modifiye yapılamıyor. Bunun için ek cihaz yada ücretli yazılımlara ihtiyaç var ama en kolayı ve ek masrafsızı Setool Box fiyatı yaklaşık 150 $ aldıktan sonra telefonunuzu modifiye edebilirsiniz.

200 milyona usb kablo, yok artık !!!
    o kablo kesin konuşuyodur, yoksa 5 kuruş verilmez...

şimdi 200 milyonluk stereo bluetooth kulaklık alın demesini biliyosun olaylarına girme,
    o bambaşka birşey...

• quote:

quote:

Arkadaşlar DB3150 platformundaki telefonları modifiye etmek için gerekli ücretsiz yazılım için çalışmalar hala devam ediyor ama halen ücretsiz modifiye yapılamıyor. Bunun için ek cihaz yada ücretli yazılımlara ihtiyaç var ama en kolayı ve ek masrafsızı Setool Box fiyatı yaklaşık 150 $ aldıktan sonra telefonunuzu modifiye edebilirsiniz.

200 milyona usb kablo, yok artık !!!
    o kablo kesin konuşuyodur, yoksa 5 kuruş verilmez...

şimdi 200 milyonluk stereo bluetooth kulaklık alın demesini biliyosun olaylarına girme,
    o bambaşka birşey...

150$

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.