Şimdi Ara

SE K700i ailesine katılıyorum... sürüm???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, sonunda ben de K700i alıyorum... İlgili topicleri takip ediyordum, fakat sanırım hepsini okumam gerekecek...
    Bu arada, telefonu internetten alıyorum sürümü yeni midir alacağım telefonun...?

• sen de mi brütüs
  • Telefonun ilk şarzı söylendiği kadar önemli mi?
    Önemli ise ne kadar süre şarzda bırakmalıyım telefonu...?
  • arkadaşlar, şu sürüm ve ilk şarz olayı ile ilgili bilgi verebilir misiniz...?
  • kimsenin bilgisi yok mu ya...?
  • selam arkadaşım. öncelikle hayırlı olsun k700 ile ilgili topicleri keşke bir inceleseydin. internetten garantili alacağın telefonlar eski sürüm olmaz merak etme. tabikide ilk aldığından bütün gece şarjda olsun telefon pilin ömrü açısından bu çok iyi olur.
  • ilgilendiğin için çok teşekkür ederim magnetic...
    ya bağlantım çok hızlı değil, bir de k700i konusunda çok topic var, ilerde hepsini okuyacağım fakat, şu an için hepsini araştırmam mümkün değil...

*** bütün gece derken çok net olmuyor, malum geceler herkese göre değişir... Saat olarak söyleyebilir misin?

quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

selam arkadaşım. öncelikle hayırlı olsun k700 ile ilgili topicleri keşke bir inceleseydin. internetten garantili alacağın telefonlar eski sürüm olmaz merak etme. tabikide ilk aldığından bütün gece şarjda olsun telefon pilin ömrü açısından bu çok iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuya bir defa cevap yazmışım sonra girememişim.
    gorseydim cevap yazardım. neyse mesajla hallettik umarım.
  • tşk...

quote:

Orjinalden alıntı: tanak

konuya bir defa cevap yazmışım sonra girememişim.
    gorseydim cevap yazardım. neyse mesajla hallettik umarım.
  • yaa gerçekten k700 en son rürümü ne olmalı????
    ilk sürümlerde turkcell ile uyumsuzluk var. TPS (kıbrıstaki KVK gibi bisey) elindeki ilk surumleri geri çekti çünkü sürekli satılan telefonlar "Şebeke arıyordu" ve şarjları cok kısa gidiyordu veeee mp3 zil sesi olarak atanamıyorduu.
    yani son sürümü ne olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonyEricsson Via

yaa gerçekten k700 en son rürümü ne olmalı????
    ilk sürümlerde turkcell ile uyumsuzluk var. TPS (kıbrıstaki KVK gibi bisey) elindeki ilk surumleri geri çekti çünkü sürekli satılan telefonlar "Şebeke arıyordu" ve şarjları cok kısa gidiyordu veeee mp3 zil sesi olarak atanamıyorduu.
    yani son sürümü ne olmalı

ben de bilmiyorum... bilen varsa söylesin...
  • Ben ilk aldığımda 8 saat şarj ettim. Bence fazla önemi yok. Kılavuzunda 4 saat yazıyor. Batarya 15 gün sonra kendini buluyor. Merak etmeye gerek yok. 2 aydır kullanıyorum. Şu anda 3 ila 5 gün arası gidiyor. Son sürümü ben de bilmiyorum. Benimki R2L.
  • hayırlı olsun yaw.süper bi tel..walla imrendim sana.
  • Allah sana da, bana da forumlardaki diğer arkadaşlara da, daha süperlerini nasip etsin arkadaş...
  • ben 2 haftalik k700i sahibiyim, cihaz gercekten harika. tek moral bozan tarafi zoom ozelliginiz cozunurluge gore dusmesi
  • dijital zoom işe yarar bişey değil bence...
    önemli ve işlevsel olan optik zoom'dur...
    ama bildiğim kadarıyla optik zoom'u olan bir telefon henüz üretilmedi...
    muhtemelen yakın bir zamanda o da üretilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.