Şimdi Ara

SE Playstation Phone Z1 Video! Yuksek Kalite!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir onceki videoya gore cok daha kaliteli 2 tane video dustu nete. Ikinci video kisa ama Playstation uygulamasina yer vermesi bile yeterli... Iyi seyirler

http://www.engadget.com/2010/12/03/playstation-phone-zeus-z1-caught-on-video-again-this-time-you/

Link

• Bu manyak bi şeye benziyo ben telde oyun oynamayı çok severim bu tam bana göre
  • Cok guzel yaaa valla ben cok begendim ahanda yeni amacim bu telefonu almak insallah turkiyeye gelir :-)))
  • iyi tamam hoş playstation uygulaması varda ne malum super otesı oyunları cıkacagı ?
  • ben begenmedim o kızaklı kısmı kalasımsı olmuş insan o kısmı piano black yapar tuşlara özen gösterir ayrıca tuşlar iki yana acılıp sabitlenebilmeliydi bence yada kullanıcı dizaynları vardı çok güzel onlardan biri kullanılabilirdi böyle vivazın kızak psp setlisi olmus...
  • Beyler her yerde aynı video sıkıldık artık PsPhone geyik olayından uzaklaşamadı herhalde dh deki bütün psphone başlıklarına baktım bir ara 9 aralık resmi lansman deniliyordu 10 aralık oldu hala birşey yok buna benzer başlıklar 2008 de de açılıyormuş açın aratın bu konu ile gerçekten bilgisi olan varsa söylesin çıkış tarihi tantım tarihi falan.. nedir bu sony den çektiğimiz arkadaş ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone pro max 15 vs Sony Zv1
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.