Şimdi Ara

SE W810i yerine K770i gönderiyor!Almak zorundaymışım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım tip olarak walkman deil belki ama inan walkman 2.0 megabass ve bi kaç gfx patchiyle k770 i mükemmel yapmıştım w810 da yoktu ondaki walkman albüm kapağı gösterme vs.
  • Şahsen aynı durum benim başıma gelse çok sevinirdim k770 müzik dahil bence çok çok iyi bir telefon 320*240 ekranı, 14 mm kalınlığını, db2020 hızını, 3,2 mp kamerasını, bence w810 da bulamayacağın çok fazla artıları var ama karar tabikide senin
  • sar değeri çok yüksek diil mi o telin hatta o yüzden fiyatı çok ucuz diolardı???
  • Arkadaşım tamamen saçmalamışsın "BENCE" k770 gibi mükemmel bir cihazı verdiklerine ses çıkartıyorsun dua et de k530 gibi cihaz vermediler eline (gerçi gene iyi cihaz ancak af ve flaş yok)
    Şimdi alacağın cihazın w810dan artıları saymakla bitmez w810un eksileri gene saymakla bitmez bu cihaza , satışa koysan k770i 2. el piyasası zaten 230 lira civarı sıfır cihaz göndereceklerinden 260 lira civarı eder sen bunu satsan 2 adet w810 alırsın

Yani biraz mantıklı düşünmek lazım

Hayırlı olsun yeni cihazın şimdiden, Keşke herkese böyle bir fırsat çıksa...
  • Arkadaşlar sorun cihazın artı veya eksisi değil ki.
    Benim adıma karar vermeleri. Bugün iyi k770i veriyorlar diye susarsam yırın kimbilir neler yaparlar.
    Türk halkını saf yerine koymasınlar.
    Bana tercih sunmaları lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 27 Haziran 2009; 9:51:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tripolis

Arkadaşlar sorun cihazın artı veya eksisi değil ki.
    Benim adıma karar vermeleri. Bugün iyi k770i veriyorlar diye susarsam yırın kimbilir neler yaparlar.
    Türk halkını saf yerine koymasınlar.
    Bana tercih sunmaları lazımdı

Bu gibi durumlarda pek bir tercih şansı verilmez/verilemez sebep olarak servisin elinde kalan sıfır "yedek cihaz"sebebindendir.

Yoksa Türk halkını saf yerine koyup koymama düşüncesi değil ki zaten sony ericsson ile pek ilgili olan durum değil Genpa-Asya telekom-Tekofaks bunlar zaten Türk firması ilgilenir, . Dediğim gibi servisin tek yedek cihazı k770ki sana onu belirlemişler.

Kolay gelsin

• İyi de cihazı Sony ericsson veriyor. Servisin alakası bile yok
    Şu halde koskoca SE Türkiye'de bir tek k770i kalmış
    O zaman çekilsinler piyasadan. Arkadaşlar hakkımızı aramazsak, sırtımıza binen çok olur
  • quote:

Walkman serisi kullanmak varken
    Neyse TÜk. HAk. Heyete başvurdum .
    Kaç ay sürecek Allah bilir

2 ila 3 ay. 3 ayı geçmez. En erken 2 ayda sonuçlanır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

quote:

3 ay desek toplam 4,5 ay ediyor
    Valla diyecek söz bulamıyorum.
    Bu arada gelecek olan telefon geri çevireceğim.
    Alsam kabul etmiş olurum değil mi? Yani davayı kaybeder miyim?

• quote:

Orjinalden alıntı: eminegulsen

sakın alma 1 aydır telpayla savaşıyorum U700 Almıştım 535 liraya bana teklif ettikleri ürünler s3500,s3600 ve L880 almıyorum dedim bana ya aynı seri vericeksiniz yada paramı bugün 26 iş günümü doldurdum ve savaşı kazandım 535 tl mi hesabıma yatırıyorlar internette araştırırsan Ayıplı hizmet yaptıkları için sen hakkını ara Sanayi ve Ticaret Bakanlığı kanunlarında Ayıplı hizmet dilekçesi verip hakkını savunabilirsin bağlı bulunduğun kaymakamlığın tüketici haklarına başvur hemen

1 ayda alabildinmi paranı ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

quote:

3 ay desek toplam 4,5 ay ediyor
    Valla diyecek söz bulamıyorum.
    Bu arada gelecek olan telefon geri çevireceğim.
    Alsam kabul etmiş olurum değil mi? Yani davayı kaybeder miyim?

Alırsan kabul etmiş oluyorsun. Bana da aynısı oldu. sxg75 yerine s88 göndermişler başarı servise. Bunu istemiyorum paramı iade edin dedim. Thh kararı olmadan para iadesi yapamayız dediler. Bende öyle mi diye sinirlenip çıktım. Soluğu thh'de aldım. Servis süresi dahil paranın elime geçmesi 6 ay sürdü...

• Bence hiç uğraşma beklemenede gerek kalmasın al K770i yi çok güzel telefon sonra üzülürsün.
    Bazı şeyler elde olmadan oluyor malesef Sony Ericsson u yada servisi suçlamana gerek yok burda sonuçta W810i nin yerine çok daha iyi bir cihaz veriyorlar bence kaçırma bu fırsatı...
  • Zaten tel yüzünden bütün numaralar gitti
    Sim kartım da değişince. 3 ay daha bekleyemem gibime geliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

Bence hiç uğraşma beklemenede gerek kalmasın al K770i yi çok güzel telefon sonra üzülürsün.
    Bazı şeyler elde olmadan oluyor malesef Sony Ericsson u yada servisi suçlamana gerek yok burda sonuçta W810i nin yerine çok daha iyi bir cihaz veriyorlar bence kaçırma bu fırsatı...

• senin adına karar vermemeleri gerek keşke c510 verselerdi
  • eminmisiniz 3 ay sürdüğüne bu sürecin sonuçta cep telefonu yaygın kullanılan olmazsa olmaz araçlardan birisi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sla_Hkn

senin adına karar vermemeleri gerek keşke c510 verselerdi

Valla iyi olurdu
  • sanmıyorum bu sürecin 3 ay sürdüğünü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bumbleble

sanmıyorum bu sürecin 3 ay sürdüğünü.

bu durumu yaşayanlar söylüyorlar 3-4 ay diye ?
  • Tüketici hakem heyetinin karar verme süresi yoğunluğuna göre değişiyor. Benim kararın çıkması 1.5 ay sürmüştü. Genelde 1-2 ay içinde çıkıyor karar. Kararın sana ulaşması 15 gün civarında sürüyor. Firmanın paranı yatırması da 15 gün civarında sürüyor.
    W810 yerine K770 kabul edip etmemek arkadaşa kalmış. Sonuçta bir telefonu beğenip beğenmemek kişisel bir şey.
    Ayrıca bir uyarı. Tüketici hakem heyetine gitmek istiyorsan K770'i teslim almaman gerekiyor bildiğim kadarıyla.
  • K770'in neyini beğenmiyorsun, W810i'den çok daha iyi bir cihaz. Bence hiç uğraşma al, hemde sıfır verecekler. Yani daha ne istiyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.