Şimdi Ara

SE W810i yerine K770i gönderiyor!Almak zorundaymışım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 mayısta Genpaya ulaşan tel 29. günü yani bugun 26 Haziran.
    K770i ile değişim kararı alınmış. SE böyle uygun görmüş!
    29 iş gününden beri beklediğime mi yanayım
    Benim adıma karar vermelerine mi!!!!
    Ne yapayım???Ptesi 30. iş günü. Salı günü mü başvurayım TÜK. HAK. Heyetine? Ya da bugün mü???
     SE W810i yerine K770i gönderiyor!Almak zorundaymışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 26 Haziran 2009; 14:48:08 >

• K800 - K810 falan desen neyse derim ama k770 de nesi oluyomuş mantıklı düşünecek olursak başka telefon alma hakkının oldugunu düşünüyorum w810i gerçekten kaliteli bir ürün k770 ise tipten çok vasat vasıfsız bir görüntüsü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLMaNNN -- 26 Haziran 2009; 15:21:06 >
  • sakın alma 1 aydır telpayla savaşıyorum U700 Almıştım 535 liraya bana teklif ettikleri ürünler s3500,s3600 ve L880 almıyorum dedim bana ya aynı seri vericeksiniz yada paramı bugün 26 iş günümü doldurdum ve savaşı kazandım 535 tl mi hesabıma yatırıyorlar internette araştırırsan Ayıplı hizmet yaptıkları için sen hakkını ara Sanayi ve Ticaret Bakanlığı kanunlarında Ayıplı hizmet dilekçesi verip hakkını savunabilirsin bağlı bulunduğun kaymakamlığın tüketici haklarına başvur hemen
  • şu an dilekçe mi yazıyorum
    Bir de hava atmazlar mı biz kargoya verdik yapacak birşey yok diye

quote:

Orjinalden alıntı: eminegulsen

sakın alma 1 aydır telpayla savaşıyorum U700 Almıştım 535 liraya bana teklif ettikleri ürünler s3500,s3600 ve L880 almıyorum dedim bana ya aynı seri vericeksiniz yada paramı bugün 26 iş günümü doldurdum ve savaşı kazandım 535 tl mi hesabıma yatırıyorlar internette araştırırsan Ayıplı hizmet yaptıkları için sen hakkını ara Sanayi ve Ticaret Bakanlığı kanunlarında Ayıplı hizmet dilekçesi verip hakkını savunabilirsin bağlı bulunduğun kaymakamlığın tüketici haklarına başvur hemen

Bu ayıplı hizmete mi giriyo. Dilekçeyi nasil hazirlayayım?

• Uğraş. Telpa gibi bir şirkete paranı yedirme
  • Bence K770i W810i ye karşılık iyi bir cihaz üstelik tipide öyle vasat filan değil oldukça karizma bir tipi var ben olsam alırdım uğraşmadan ama tabi kullanacak olan sensin eğer K770i yi istemiyorsanda hakkını arayacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 26 Haziran 2009; 15:55:56 >
  • w810i ye alışmış bir kişinin bu telefona alışması zor geliyor tolyo.w810 eline aldığında kendini hissettiren bir telefon
  • bana verseler keşke
  • quote:

aLMaNNN

w810i ye alışmış bir kişinin bu telefona alışması zor geliyor tolyo.w810 eline aldığında kendini hissettiren bir telefon

Arkadaşım ona bakarsan hiç telefon değiştirmemek lazım! sonuçta ikiside SE menü yapıları aynı sadece tipte ve tuş takımında farklar var oda olacak yani. W810i den yada başka bir modelden K850i ye geçenler napsın!
  • Arkadaşlar dilekçemi hazırladım. Şikayet edilen kısmı SE mi yoksa Genpa mı olacak???
    Arkadaşlar tam 4 gb kart almıştım. Paramı alırsam yine w810i yoksa w910i alırım.
    Tek aşkım W810i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 26 Haziran 2009; 16:28:09 >
  • k770'ı küçümseme bence.o da karizmatik bir telefon.ben olsam alırdım.w810 kullandım ama gözüme hoş gelmedi.ama k790'a hayranımzevk meselesi
  • Bu arada Sony Ericsson Adres:
    Onur Ofis Park plaza İnkilap Mah.
    Üntel Sok. No :10 Ümraniye

Arkadaşlar alışkanlıklar kolay kolay değişmiyor
    Bakalım karar ne zaman çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: tripolis

Arkadaşlar dilekçemi hazırladım. Şikayet edilen kısmı SE mi yoksa Genpa mı olacak???
    Arkadaşlar tam 4 gb kart almıştım. Paramı alırsam yine w810i yoksa w910i alırım.
    Tek aşkım W810i

w910i alda başını taşlara vur w810 w910dan daha iyi w910 da telefonmu görürsün bak alırsan çok pişman olcan
    yaşadıgım için söylüyorum
  • Eğer sıfır W810i bulursam hemen alırım. ama bulumuzsam naparım bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: tr_karizma_54

quote:

Arkadaşlar dilekçemi hazırladım. Şikayet edilen kısmı SE mi yoksa Genpa mı olacak???
    Tek aşkım W810i

w910i alda başını taşlara vur w810 w910dan daha iyi w910 da telefonmu görürsün bak alırsan çok pişman olcan

• quote:

Eğer sıfır W810i bulursam hemen alırım. ama bulumuzsam naparım bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: tr_karizma_54

quote:

Tek aşkım W810i

parasını al

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

aLMaNNN

w810i ye alışmış bir kişinin bu telefona alışması zor geliyor tolyo.w810 eline aldığında kendini hissettiren bir telefon

Arkadaşım ona bakarsan hiç telefon değiştirmemek lazım! sonuçta ikiside SE menü yapıları aynı sadece tipte ve tuş takımında farklar var oda olacak yani. W810i den yada başka bir modelden K850i ye geçenler napsın!

Ben geçtim 2 günde alıştım gerci sende haklısın Ayrıca w910 demişsin Bence iyi düşün sonradan pişman olacağın şeyler yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLMaNNN -- 26 Haziran 2009; 19:08:26 >

• Gene iyi sana k770i geliyor biz iki ayı devirdi servise gideli tel k810i aradik tabi 1 aya kadar hep ust sewiye bi cihaz dediler 2 ay sonunda ? diyorlar bize k790i yollicaz k810i nin ust modelidir bakmayın 3g ozelligi on kamerasi yok diyor ? sonyericsson ne kadar sacmalik resmen telefonun ucunda sinirden patladim az kaldi söwücektim kadın zorla yok ust cihazdir diyor nese halendaha gelmedi cihaz benim olsa uraşırdım bi arkadaşımın 2 ay bekledi dedi birasdaha bekleyemem onu alcam uraşmadik suan tel gelcek kargoda bundan 1 sene oncede bende w550i wardı onun yerine w580i yollamişlardı 1 gb kart la bu gibi iyilikleride war servisin ama bazen gercekten ortpas etmek icin cok sacmaliyorlar yok k790i k810i den üstünmüş ozaman neden cikardınız kardeşim :D
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSTurk -- 19 Aralık 2020; 16:52:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MSTurk

Benim de kararım K770'den yana olurdu. Artık W810 işlevliğini kaybetti. Onu bunu bırak, birisi Db2010 birisi Db3150 (A2) cihaz. Ama tabi karar senin arkadaşım.

K770i bilidiğim kadarıyla db2020 bi cihaz ? buyuk bi ihtimal de cid53 gelir ?
  • Walkman serisi kullanmak varken
    Neyse TÜk. HAk. Heyete başvurdum .
    Kaç ay sürecek Allah bilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.