Şimdi Ara

SE W810i yerine K770i gönderiyor!Almak zorundaymışım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bencede k770 w810 dan çok daha şık ve güzel bir telefon bence al istemezsen satarsın 2 tane w810 alırsın :d
  • Satabilsem satıcam da kim alır ki
    Millete kalsa NOKIA olsun... çamurdan olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rubruquis

Tüketici hakem heyetinin karar verme süresi yoğunluğuna göre değişiyor. Benim kararın çıkması 1.5 ay sürmüştü. Genelde 1-2 ay içinde çıkıyor karar. Kararın sana ulaşması 15 gün civarında sürüyor. Firmanın paranı yatırması da 15 gün civarında sürüyor.
    W810 yerine K770 kabul edip etmemek arkadaşa kalmış. Sonuçta bir telefonu beğenip beğenmemek kişisel bir şey.
    Ayrıca bir uyarı. Tüketici hakem heyetine gitmek istiyorsan K770'i teslim almaman gerekiyor bildiğim kadarıyla.

Teşekkür ederm.
    Ben en iyisi satmaya çalışayım 3 ay beklemem
    W910i düşünüyorum da

• w910i düşünme kardeşim
    tabi bu benim düşüncem kullandım daha önce w910i verip k770 almıştım seste kamerada ve birçok şeyde k770i daha iyi w910 ekran olarak ve motion sensör dışında bişi yok ve kamreası berbat he illa bişey alacagım diyorsa git bi w810i al
  • W810i kullanan biri W910i de zorlanır mi yani???
    Ben Walkman serisi diye W910i Diyorum
    Bir de ekran büyük diye...Fotolar Otofokus yok diye mi çok kötü??

quote:

Orjinalden alıntı: tr_karizma_54

w910i düşünme kardeşim
    tabi bu benim düşüncem kullandım daha önce w910i verip k770 almıştım seste kamerada ve birçok şeyde k770i daha iyi w910 ekran olarak ve motion sensör dışında bişi yok ve kamreası berbat he illa bişey alacagım diyorsa git bi w810i al

• w910i eskid kullanıcısı olarak kendi yorumum:
    w910 kullanmada zorlanırsın vs. demedim aksine kolay kullanılıyodu kızak problemi kasa gacur gucur ediyodu değiştirdim daha berbat olmuştu hoparlör sesi çok az acoustivde okadar farketmiyor kulaklık sesi yetersizdi telefon megabass açınca kulaklıktan garip garip sesler geliyodu ve bu kulaklığımı hiç değiştirmedim orjinal hpm-70 w810 kutudan .ıkan bi k790da olomuştı böyle bide bu w910da bass lar berbat
    kamerası auto focusdan değil ama aslında w880 kadar bile olsa yeter di bana w880 de kullandım çok net görüntüleri vardı bunda biraz karanlıkta bile görüntü noise alıyor gece modunu açınca zaten iyice noiseler artıyo flash olmamasıda büyk bir eksiklik
    bana göre tek artısı çok büyük net bir ekranı vardı ve motion sensör güzeldi yan çevirince ekran yan dönüyo e ama okadarda olsun dimi
    he bide ben sakarya merkeze yakın akyazıdayım sakarya merkez yani adapazarında telefon sergileri var seyyar tsatılıclar orda çok vardı geçen w910 bitane kırmızı vardı arka kapağı yok diye 120 liraydı bitane beyaz gördüm 180 dediler piyasası burda o civarlarda telefoncuya gir sor kaça alırsın 100 lira diyolar pek anlamıyolar telefondan o yüzden olsa gerek çünkü bnm k810a da 100 lira veren telefoncu olmuştu ben burda akyazıda 300 e sattım ordaki sergi seyyar dedikleriminde bikaçı hariç hepsinin dükkanı var yani çoğu sağlam ama arada bikaç üçkağatıçılarıda var allahtan tanıyorum :D bulaşmıyorum

neyse lafı fazla uzattık galiba nerden nereye w910 hiç sevmiyorum çok çektirmişti bana hoparlör sorunuda çoğu kullanıcıda çıkıyor ve resetlemi sorunu nerdeyse hepsinde var telefonun içini açtıgınızda işlemcisi samsung artık gerisini siz düşünün

• quote:

w910i düşünme kardeşim

Gündüz Çekimleri 3.2 mp kamerayla hemen hemen aynı gece çekimleri kötü olabilir Yanlış değerlendirme yapmayalım
    Ayrıca benim eski telefonumda w810i di 2 sene kullandım evet w810 i w910i den dışarıya daha iyi ses veriyor fakat kulaklıktaki sesi ve megabass aynı w810i nin gece çekimleri daha iyi flashının olması da gayet iyiydi Beğendiğim özellikler vardı... w910i nin w810i den daha fazla üstün yönleri var Ve 2008 yılının Yılın telefonu seçildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan. -- 30 Haziran 2009; 23:16:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: atackhan

quote:

w910i düşünme kardeşim

Gündüz Çekimleri 3.2 mp kameraya kafa tutar gece çekimleri kötü olabilir Yanlış değerlendirme yapmayalım

w910i hiç bir şekilde k770i den iyi fotoğraf çekemez
    3.2 mp e kafa tutar demek yalış olur mp sadece baskı boyutudur kalite ile hiç bir alakası yoktur

• quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orjinalden alıntı: atackhan

quote:

w910i düşünme kardeşim

Gündüz Çekimleri 3.2 mp kameraya kafa tutar gece çekimleri kötü olabilir Yanlış değerlendirme yapmayalım

w910i hiç bir şekilde k770i den iyi fotoğraf çekemez
    3.2 mp e kafa tutar demek yalış olur mp sadece baskı boyutudur kalite ile hiç bir alakası yoktur

W810i ile karşılaştırma yapmak istemistim tabiki k770i 3.2mp daha iyi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.