Şimdi Ara

k750 yi w800 e dönüştürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony Ericsson K750i to W800i Remote Firmware Upgrade and Repair

Please note: You will need a special Sony-Ericsson USB Cruiser Cable to use this service!

We proudly offer you to convert remotely your Sony-Ericsson K750i to W800i!. All you need is a Sony-Ericsson USB Cruiser Cable and our Sony-Ericsson remote flasher software. After order placement, you will receive the login information to be able to connect to our Sony-Ericsson flash server through the Sony-Ericsson Flasher Software.

Advantages of Converting your K750i to W800i

Add Walkman Functionality to your K750i like the W800i!

New Features: New firmware may include new features. The firmware may have new utilities, games, and tools.

Accessory Support: Accessories may be released after the phone has been released. Some accessories require that the phone has specific support for them. The new firmware may have drivers for those accessories. These accessories include cameras and other tools that may plug into the phone.

Enhanced Features: Many times, the features of the phone are improved. RF signal may be increased. Bluetooth quality and range may be increased. The phone's speed may be increased. Certain functions may work better and be enhanced.

Reduced Bugs: Firmware updates tend to have a few bug fixes of problems that were overlooked in the previous versions of the phone.

Restore to OEM: Remove network provider's operator logos, etc...

More Value: Increase the resale value of your phone by 300%!

Order Form

Price: $35 USD / ?25.95 EUR / £17.95 GBP

Your Name:
    Phone :
    Sony Ericsson K750i to W800i More Phones...
    *IMEI No:
    Your E-mail:

Upgrading instructions will be sent to this email

* IMEI (International Mobile Equipment Identity) is the unique 15-digit serial number of your mobile phone. You can read your IMEI number by pressing *#06# on the keyboard of your mobile phone or you can read it on a sticker under the battery.

Instructions

Enter your card holder's name.
    Enter the your phone's IMEI number and the email where you would like to receive the upgrading software and instructions.

Click on "Upgrade It!" to proceed to the payment page.

Within 1 to 3 hours (Usually after 10 minutes) you will receive the upgrading instructions via email.

http://www.unlockitnow.com/remote/Firmware_Upgrade/Sony_Ericsson/flash/K750i%20to%20W800i_Firmware_Update.php

BENCE ZORLASAK BU ÜCRETSİZ ÇÖZEMEZMİYİZ

• adamlar yeni bi ara kablo ile olur diyo sadece bence hikaye yakında daha kolay bi sekilde yapilabilir bu islem..
  • geçen gün aklıma gelmisti ...
    aslında iyi olur ama nasıl yapıcaz ?
  • Allah Allah o nası oluyor öyle o zaman fiat farkı boşuna desene
  • ben yabancı forumlardan takip ettim yaptıranlar var(ama para vererek yaptırmışlar) bu sayede K750i daha gelişmiş bi media playera sahip oluyo ve ayrıca uçuş modunuda kullanabiliyoruz.aynı w800 oluyo yani kısaca.benim tek hoşuma gitmeyen yanı ise şu an bizde kısayol tuşu olarak kullandığımız tuş sadece müzik tuşuna dönüşüyo.yinede bir W750i (yeni model) sahibi olabiliriz.yakında buralarda da yapmaya başlarlar.zira özel bi yazılım ve kablo gerekiyo.
  • daha gelişmiş meda playerde ne demek??? ikisininde desteklediği ses formatları aynı.

ikisindede başa sona alma var
  • yw zaten fiat farkı die bişi bence yoq k750+512msd=w800i neredeyse
    quote:

Orijinalinden alıntı: selenium

Allah Allah o nası oluyor öyle o zaman fiat farkı boşuna desene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: teknode

daha gelişmiş meda playerde ne demek??? ikisininde desteklediği ses formatları aynı.

şu demek sevgili teknode bilmiyorum iki telefonunda media player ekranını gördünmü ama aralarında fark var. sanatçı, albüm ve şarkı adı hepsi birden yazıyor ve ayrıca tam ekran bir player.ve yanılmıyorsam ekstra bi kaç ayar daha var.zaten ben bunu kafadan sallamıyorum zira birçok forumda gördüm.
  • sorun falan çıkmasın telde sonra servis alırmı ole..peki sonra tekrar k750i ye çevirebiliyormuyuz yani eskisi gibi olabiliyormu tel..
  • anlattığın için teşekkürler

yanlış anlama sadece merak ettim

quote:

Orijinalinden alıntı: zebani666

quote:

daha gelişmiş meda playerde ne demek??? ikisininde desteklediği ses formatları aynı.

şu demek sevgili teknode bilmiyorum iki telefonunda media player ekranını gördünmü ama aralarında fark var. sanatçı, albüm ve şarkı adı hepsi birden yazıyor ve ayrıca tam ekran bir player.ve yanılmıyorsam ekstra bi kaç ayar daha var.zaten ben bunu kafadan sallamıyorum zira birçok forumda gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 22 Ağustos 2005, 19:57:05 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: ogguzko

sorun falan çıkmasın telde sonra servis alırmı ole..peki sonra tekrar k750i ye çevirebiliyormuyuz yani eskisi gibi olabiliyormu tel..

hocam pek sorun çıkmıyomuş duyduğuma göre ama tabiki yasal bi olay diil bu.ancak garantisi yoksa yani spotsa denenebilir.ben şimdilik biraz çekimserim bu konuda.tekrar k750 ye çevirebiliyosun
  • rica ederim dostum.yabancı dil filan olduğu için bi kaç gündür araştırıyorum bu konuyu yabancı forumlarda ve yaptıranların sayısı hayli fazla..we telefonun sorunsuz çalıştıından dem vuruyo hepsi.yinede dediğim gibi bu olay garanti dışı bırakabilir teli.

quote:

anlattığın için teşekkürler

yanlış anlama sadece merak ettim

quote:

Orijinalinden alıntı: zebani666

quote:

• arkadaslar k750imi w800 aynısı yaptım süper oldu sakın w800i ye okadar para vermeyin dogubankta girişte sağda bir dükkan kapısında yazıyor o sizi üçüncü kata contac mobile götürüyor 200ytl önce buraya gidin belki 15 ytl ye yaptırırsınız
  • quote:

Orijinalinden alıntı: burak erdogdu

arkadaslar k750imi w800 aynısı yaptım süper oldu sakın w800i ye okadar para vermeyin dogubankta girişte sağda bir dükkan kapısında yazıyor o sizi üçüncü kata contac mobile götürüyor 200ytl önce buraya gidin belki 15 ytl ye yaptırırsınız

dostum w800i 512'lik kart + kaliteli kulaklık + tasarımı ve renkleri hoş olduğunda öyle biraz pahalı ki bence siyahla turuncu çok sırıtır...
  • bu konuyu bizzat kendm açmıştm keşke ona cevap olarak yazsaydın...
  • arkadasım sen de temasını deiştirisin siyahla turuncu olmaz yani birinden eternal temasını bulup at turncu fln kalmaz ortada ayrıca dun denedim k750 ile w800 arasında ses kalite farkı yok tek fark 512 mb lık kart
    quote:

Orijinalinden alıntı: shady_tr

quote:

Orijinalinden alıntı: burak erdogdu

arkadaslar k750imi w800 aynısı yaptım süper oldu sakın w800i ye okadar para vermeyin dogubankta girişte sağda bir dükkan kapısında yazıyor o sizi üçüncü kata contac mobile götürüyor 200ytl önce buraya gidin belki 15 ytl ye yaptırırsınız

dostum w800i 512'lik kart + kaliteli kulaklık + tasarımı ve renkleri hoş olduğunda öyle biraz pahalı ki bence siyahla turuncu çok sırıtır...

• arkadasler aslında şunu demek istedim k750i olan varasa hiç gerk yok dedim ayrıca temasınıda değiştirdim yani turuncu degil artık telofonum benim k750i vardı zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.