Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clra

arkadaşlar bu telefon benimde dikkatimi çekiyor.. Hoş bir telefon benim sorum internette netcell garantili 450 tl satılıyor ereyon güvenlimi, aynı telefonmu, burda bahsedilen fiyatlar çok daha yüksek..

bahsedilen model x10 mini produr.
  • quote:

arkadaşlar bu telefon benimde dikkatimi çekiyor.. Hoş bir telefon benim sorum internette netcell garantili 450 tl satılıyor ereyon güvenlimi, aynı telefonmu, burda bahsedilen fiyatlar çok daha yüksek..

bence o tel. x10 mini dir.yoksa 450 tl ye mümkün değil.zaten bu iki telefonu hep karıştırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papurcu

quote:

bence o tel. x10 mini dir.yoksa 450 tl ye mümkün değil.zaten bu iki telefonu hep karıştırıyorlar.

Tek fark klavye ise benim için önemli değil.. Niye %40 fazla vereyim..
  • quote:

quote:

quote:

Tek fark klavye olurmu !

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3147&idPhone2=3713

• quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

quote:

quote:

quote:

Tek fark klavye olurmu !

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3147&idPhone2=3713

xperia x 1o mini ile xperia mini farklı imiş harbiden karıştırılıyor.... bir de proları var.

• Karistirilicak bir durum yok hersey gayet acik ve net
    Zaten seklinden bile anlasilir farklli oldugu
  • Mini pro Kasasında sol üst köşeye hafif itince oynama oynuyormu?
    Videoda gözüküyor sorun.
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=kkTatpGSEQc&feature=youtu.be ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinPeAcE -- 28 Aralık 2011; 13:13:59 >
  • quote:

Mini pro Kasasında sol üst köşeye hafif itince oynama oynuyormu?
    Videoda gözüküyor sorun.
    http://www.youtube.com/watch?v=kkTatpGSEQc&feature=youtu.be

hocam videoda görünen bir sorun değil, kızaklı yapıda bir telefon, o tarafa ittirerek açılıyor kızak. Oynama olmazsa o zaman sorun demek, klavyeyi kullanamazsınız açılmazsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun üzerindeki menü ve geri tuşlarına basıldığında titremesinden benim gibi rahatsız olan varsa Marketten Spare Parts Plus uygulamasını indirip calistirinca açılan ekranda Haptic Feedback yazan kutucugun tickini kaldirsinlar. Tuslar artık dokununca titremeyecek. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

quote:

Videoda gözüküyor sorun.

hocam videoda görünen bir sorun değil, kızaklı yapıda bir telefon, o tarafa ittirerek açılıyor kızak. Oynama olmazsa o zaman sorun demek, klavyeyi kullanamazsınız açılmazsa :)

tabii ki kızak açılacakta hani boşluk gibi o normal mi?
    Ben mi anlatamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

quote:

Videoda gözüküyor sorun.

tabii ki kızak açılacakta hani boşluk gibi o normal mi?
    Ben mi anlatamadım

Telefonu kullanmadığım için tam yorum yapmam doğru olmayabilir ancak videoda arkadaşın yaptığı hareket kızağı açmaya çalışıp bırakmaktır, o kızaklar bir miktar ittirince kendiliğinden kapanır biraz daha ittirince kendiliğinden açılır (yanlışım varsa düzeltin), videoda biraz ittirip bırakıyor, kızak da o tarafa açılıyor zaten
    videoyu birkaç kere daha izledim, demek istediğiniz, o taraftan ittirince mekanizma açılacak gibi bir miktar oynuyor ama tamamı hareket etmiyor sadece o kısmı hareket ediyor ise (videodan pek anlaşılmıyor), o sorun mu değil mi diğer kullanan arkadaşlarda var mı bilemeyeceğim

• Bahsi geçen esneme konusunda Ö.M. atmışsınız cevaplandırdım. Cevabı buradaki arkadaşlar için de kopyalıyorum.

Bahsettiğiniz oynama videodaki kadar bariz değil ama var. Yanlız cihazın kızak mekanizması gereği oranın oynaması normal.

Birbirinden bağımsız hareket edebilen yani iki menteşe arasında bir kuvvet aktarıcı organı olmayan 2 menteşeli bir cismin tek menteşesini sabitleyip, cisme kuvvet uygularsanız diğer menteşe belirli bir miktar hareket eder. Bu da o oluyor.

Endişe edilecek bir durum kesinlikle değil, cihazı ilk elime aldığımda farkettim bunu ancak biraz dikkatli düşününce olağan olduğu anlaşılıyor.

• Video'da kutu içerisinden Pembe yedek arka kapak çıkıyor ama benim pakette böyle birşey çıkmadı. Brightstar garantili ürünler içinden mi çıkmıyor acaba yoksa Türkiye'ye gelen paketlerde mi çıkmıyor?

Yurtdışı Live with walkman içinden çıkan kulaklıklar ile Türkiye paketlerinden çıkan kulaklık da farklı, sanırım kapak olayıda bununla alakalı...

• pembe kapagı kullanmayacagım ıcın sorun yok :)
  • İgo navigasyon proğramını netten indirmiştim kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım...
  • bi arkadaş,optimus sol ile hub den bahsetmiş bu teller ne zaman gelecek bilgisi olan var mı? şu an itibariyle mini pro nun fiyatına göre rakibi yok gibi ama yakın gelecekte çıkar rakipleri sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gultekin_01

İgo navigasyon proğramını netten indirmiştim kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım...

Igo navigasyon programın tam sürüm mü? Linki paylaşır mısın? Hangi siteden indirdiğini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan76

quote:

Orijinalden alıntı: madozz

quote:

quote:

Bu arada Mini Pro kullanıcısı arkadaşlardan hiç telefonunun kendi kendine kapanıp yeniden açılması gibi bir duruma rastlayan var mı ?

@madozz

aynı sorun benim xperia mini de oldu son 2 gündür.şimdi gördüm yazınızı.geri yolladım ben.yenisi ile değişim istedim.yarın ellerinde olur kargo.1 hafta olmadı henuz alalı telefonu.

sizde sorun devam ediyormu sorun? siz ne yaptınız?

bişey yapmadım, bir arkadaşım fabrika ayarlarına geri dönmeyi tavsiye etti ama işe yarar mı bilmiyorum

acaba bende geri mi yollamalıyım

valla bnmki baya bi cansıkıcı durumdaydı,telefonu kurcalarken bir şey yok.telefon ile işim bitiyor kenara koyuyorum sny ericson yazısını görüyorum,kendi kendine kapanıp açılıyordu.dedim şarzı % 10 lardaydı acaba ondan mı.doldurdum,çıkardım yine aynı değişen bişi yok.kapanıp kapanıp açılıyor.canım sıkıldı çok,bu arada bir arakdaş gücenllemeden olabilir mi demiş,aldığım ilk gün yeni versiyona 2,3,4'e geçmiştim.
    versiyon ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.

hocam merhabalar bendeki kendiğinden kapanme ve tekrar açılma sorunu yine başladı, telefon 2.haftasını yeni bitirdi. siz servise mi vermiştiniz yoksa aldığınız yere mi ?

ben vatan bilgisayardan aldım, acaba götürsem geri alıp değiştirirler mi? ayıplı mal denk geldi sonuçta sony ericsson a mail atıp sıkıntımı belirttim onların tavsiye ettiği şeyleri de yaptım ama sorun çözülmedi :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada Mini Pro kullanıcısı arkadaşlardan hiç telefonunun kendi kendine kapanıp yeniden açılması gibi bir duruma rastlayan var mı ?

@madozz

aynı sorun benim xperia mini de oldu son 2 gündür.şimdi gördüm yazınızı.geri yolladım ben.yenisi ile değişim istedim.yarın ellerinde olur kargo.1 hafta olmadı henuz alalı telefonu.

sizde sorun devam ediyormu sorun? siz ne yaptınız?

bişey yapmadım, bir arkadaşım fabrika ayarlarına geri dönmeyi tavsiye etti ama işe yarar mı bilmiyorum

acaba bende geri mi yollamalıyım

valla bnmki baya bi cansıkıcı durumdaydı,telefonu kurcalarken bir şey yok.telefon ile işim bitiyor kenara koyuyorum sny ericson yazısını görüyorum,kendi kendine kapanıp açılıyordu.dedim şarzı % 10 lardaydı acaba ondan mı.doldurdum,çıkardım yine aynı değişen bişi yok.kapanıp kapanıp açılıyor.canım sıkıldı çok,bu arada bir arakdaş gücenllemeden olabilir mi demiş,aldığım ilk gün yeni versiyona 2,3,4'e geçmiştim.
    versiyon ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.

hocam merhabalar bendeki kendiğinden kapanme ve tekrar açılma sorunu yine başladı, telefon 2.haftasını yeni bitirdi. siz servise mi vermiştiniz yoksa aldığınız yere mi ?

ben vatan bilgisayardan aldım, acaba götürsem geri alıp değiştirirler mi? ayıplı mal denk geldi sonuçta sony ericsson a mail atıp sıkıntımı belirttim onların tavsiye ettiği şeyleri de yaptım ama sorun çözülmedi :(

internet üzerinden aldıysanız 7 gün içersinde değiştirebiliyrosunuz,sizinki geçmediyse bulunduğunuz yerdeki vatana elden götürün,tüm kutusu ve içeriği ile birlikte.değişim istediğinizi söyleyin.
    geçtiytse şayet 7 gün telefonunuz tek.servise gidicek.onların onayına göre değişim çıkıcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ADAC25

quote:

Orijinalden alıntı: Gultekin_01

İgo navigasyon proğramını netten indirmiştim kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım...

Igo navigasyon programın tam sürüm mü? Linki paylaşır mısın? Hangi siteden indirdiğini.

Igo için Google'a igo myway android yazarak arama yaptırın arama sonuçlarında 3. sıradaki linkten indirin buradan link vermek yasak bende kurdum kullanıyorum. Google'dan arama yaptırarak ulaştım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.