Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperia mini beklediğim telefondu, nihayet geldi. deneyenlerin sayısı artsın, hatalar düzeltilsin, fiyatı da biraz düşsün ben de alacağım, cebe sığmayan takoz gibi sözde cep telefonlarından bıktım...
  • Merhaba arkadaşlar, daha önceden bahsettiğim telefonun operatör üzerinden interneti açınca kendi kendine kapanması ve yeniden başlatması durumunu dair sony ericsson'a attığım mailin cevabı gelmiş, mailde bahsettikleri aşamaları uyguladım ve sorun çözüldü, eğer sizlerden de bu durumla karşılaşan olursa diye burada paylaşıyorum

quote:

Sayın xxxxx ,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Konu ile ilgili cihazınızda yazılımsal bir problem yaşanıyor olabilir.Bu konuda aşağıdaki adımları izleyerek yazılım onarımı yapılabilirsiniz.

Şu anda Sony Ericsson PC Companion sadece Windows işletim sistemleriyle çalışmaktadır. Bu nedenle telefon yazılımı yükseltmeleri

Mac/Linux işletim sistemleri üzerinde gerçekleştirilememektedir.

Yazılım yükleme işlemleri için PC Companion yazılımının bilgisayarda yüklü olması gerekmektedir.

Ayrıca yazılım güncellemesinden sonra cihaz içerisinde yer alan bilgileriniz silinecektir.

Telefonuzu ekran uyarı çıkana kadar bilgisayara bağlamayınız.

PC Companion programını aşağıdaki linkten bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pccompanion/xperiaminipro?cc=tr&lc=tr

Aşağıdaki adımları takip ederek cihazınızın yazılımını güncelleyebilirsiniz;

1. PC Companion’ı çalıştırınız.

2. Ana ekranda göreceğiniz Support Zone bölümündeki “Başlat” ikonuna tıklayınız.

3. Telefonunuza en güncel sürümü yüklemek için sol taraftaki “Yazılım Güncelleştirmesi” başlığı altındaki “Başlat” ikonuna tıklayınız.

4. Karşınıza gelecek menüden “Onar” ı tıklayıp devam ediniz

5. Yeni ekranda 4 adımlı bir süreç karşımıza çıkıyor. Telefon bilgisayara bağlı olduğu için “Başlat” menüsü hemen geçiyor. “Hazırla” menüsüne gelindiği zaman Telefona bağlı usb kablosunu çıkartınız ve telefonu kapatınız. Telefon kapalıyken ses kısma düğmesine basılı tutarak usb kablosunu tekrar telefona takın. Telefonda yeşil ışığı gördüğünüzde menu de “Güncelleştir” başlayacaktır.

Bu sırada internetten en son sürüm indirildiği için yaklaşık 10-15 dakika bekleyiniz.

6. “Son” kısmına geçildiğinde telefonun usb bağlantısını çıkartınız ve telefonu tekrar açınız.

7. Telefonun açılması 3-4 dakika sürebilmektedir. Açma düğmesine basılı tutup telefonun titremesini bekleyiniz

Not: Telefonunuzu güncelleştirirken USB kablosunun bağlantısını kesmeyiniz, aksi takdirde aktarılmakta olan veri zarar görebilir.

www.sonyericsson.com.tr

Daha detaylı bilgi içinwww.sonyericsson.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Tüm yazan bu işlemleri uyguladıktan sonra cihazımda herhangi bir sorun kalmadı, ürün değişimine yada servise göndermeme gerek kalmadı bu yüzden sevinçliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madozz -- 22 Aralık 2011; 21:40:51 >

• bir önce kullanmakta oldugum galaxy s ile xperia mini pro'yu kısa bi kıyaslayayım,

-galaxy s ekranı çok ama çok daha net! renkler çok daha canlı ve keskin. ekran boyutuyla alakalı degıl. aynı buyukluktekı bır alanı düşünelim...
    -galaxy s in dokunmatik algılaması sankı daha iyi gibi.. mini pro daha yavas algılıyor.
    -menü ikiside android olmasına ragmen galaxy de daha kolay, mesela mini pro da gorev yonetıcısı yok, ses kaydı yok, dosyalarım klasoru yok vs vs...
    - galaxy s in malzeme kalıtesı cok kotu, çin malı telefonlar gibi duruyor. mini proyu elınıze aldıgınızda cok daha kalıtelı oldugunu hıssedebılıyorsunuz. çok daha şık tasarlanmış.
    -kamera vıdeo vs olarak bakarsak minipro flaşlı olması sebebıyle 1 adım önde. dıger konularda ıkısı eşit gibi.
    -mini'nin hem sanal hemde normal klavyesı ıle yazımı cok kolay degıl. tuslar bırbırıne cok yakın ve ozellıkle ust sıralardakı tustlara basarken parmagınız kapak kısmına carpıyor. ancak yınede tatmınkar sevıyede. galaxy ise dev ekranı sayesınde boyle bır sey yaşatmıyordu.
    -mini ılk kullanımda ıcınde gereklı gereksız ıvır zıvır bı suru programla gelıyor. sılmek ıcın telefonu rootlamanız lazım.
    -boyut olarak kucuk ama oyle aşırı bır fark yok. tabı kalınlıgını goz ardı edersenız yınede bariz bir kucukluk var ama bu kucukluk ıdeal boyutta. daha kucuk olsa kullanıssız olurdu. zaten daha buyuk bırsey arıyorsanız bunun sonu yok gıdıp kendınıze bır tablet pc alabılırsınız.
    -mininin ses kalıtesı daha düşük. hem konuşma sesi hem harcı hoparlor hemde kulaklık. galaxy bu konuda miniyi ezer geçer...
    -galaxy de inanılmaz yavaslama sorunları yasanıyor. sureklı olarak ram düşmesi gibi bir durum var.genel olarak 100mb cıvarı dolaşıyor... task kıller vs kullanmadıgımız durumlarda gecerlı tabıkı. ancak mini de ise boyle bırsey yok.neredeyse her zaman 180-200 cıvarında! bu dogal olarak miniye cok daha buyuk bır hız getırıyor. zaten youtube dakı pek cok karsılastırmada vs benchmark testlerınde galaxyden daha fazla aldıgını gorebılırsınız.
    vs vs vs
    sonuc:
    mini artıları: kalıtelı malzeme, kucuk boyutlar, hız, güçlü donanım..
    eksileri: ekranı vasat, ses kalıtesı kötü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2er -- 25 Aralık 2011; 21:07:24 >

• Bende Vatan Bilgisayar'ın %25 indirimiyle 10 taksit olarak Beyaz mini pro almış bulunmaktayım. Kız arkadaş için aldım, bayanlar için uygun bir telefon olduğunu düşünüyorum.
  • slm arkadaşlar bende yarın mini almayı düşünüyorum vatanda indirim var ... alıp kullanmaya başlayınca yazmaya devam ederim... neo alacaktım ama sanki bu tel daha karizma :) özelliklerde yeterde artar bile kullanım süper biraz inceledim neyse paylaşımlara devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozz

Bu arada telefondan yollanan bir sms e nasıl bir başkasının rehber bilgisini ekleyebiliyoruz arkadaşlar ben bulamadım?

Mrb.
    Rehbere gel sağ menü tuşu var 4 çizgili olan ona tıkla kaydı gönder de oradan göndermek istediğin kaydı seç.
    gönder de
    bi ekran çıkacak gönderimi onaylayın diye tamam de...
    kayıt gönderme yolu çıkacak sms ile göndereceksen...
    genelde kayıtları sms yerine mms ile gönderiyor...
    mesajı seç sonra alıcı ekle gönder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADAC25 -- 23 Aralık 2011; 16:38:52 >
  • Tamam iyi hoş bir telefon ama ekranı 3.2 inç olsaydı ve 16mm çok kalın olkuş be abi odun gibi bir telefon. bu yönden aklımda en son yerde Xperia Mini. Bunun dışında 1HGZ işlemci ve 720p video kaydı bu fiyata farkedilmeyecek gibi değil gbii değil
  • Bu kritlerlerle bu fiyata olsa bile almam bu telefonu. 3.0 inç ekranlı dokunmatk bir telefon beni tatmin etmiyor şahsen. Bunun yerine yeni çıkan LG OPTİMUS SOL yada OTPİMUS HUB , HTC WILDFIRE S gibi telefonlar alırın. Optimus sol 1GHZ diğerleri 800 ve 600 mhz hızıyla çalışıyorlar belki ama ekanlarında çok büyük ciddi farklar var xperia min iile kıyaslandığında. Bir kere optimus sol ULTRA AMOLED 3.8 inç bir ekrana sahib ve fiyatlar neredeyse aynı bu telefonlar. Bence sony ericsson kendi ürettiği ürünlerin kalitesini bozmuş. Yani bunu biraz ince biraz çok değil 0.2 inç (3.2 inç bile günümüzde dokunmatik için küçük sayılıyor) ekran yap rekor kırsın
  • 0.2" fazla yap diyorsunuz ancak öyle olsa bu sefer de 3.5" olsaymış deriz. Bunun sonu yok.
    Bu telefon adı üzerinde "mini" yani büyük ekran beklemek yersiz olur.
    Bunun yerine Neo V modeli teknik özellikler bakımından neredeyse aynı ve ekran olarak isteklerinizi karşılayacak yönde.
  • Beyler mini pro için ekran filmi (jelatini) bulabilen war mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

0.2" fazla yap diyorsunuz ancak öyle olsa bu sefer de 3.5" olsaymış deriz. Bunun sonu yok.
    Bunun yerine Neo V modeli teknik özellikler bakımından neredeyse aynı ve ekran olarak isteklerinizi karşılayacak yönde.

Şahsen benim için 3.5 yeterli bir kriter dokunmatik için. Mini olması hiç de iyi olamamış bence hiçte mini değil odun gibi alet 16mm ne oluyoruz ya. Bir de mini pro ya bak 18mm tam abartmış adamlar. profilden baktığınız zaman feci bir görüntü olduğunu arka kapağın da kaliteli olmadığını anlayacaksınız. Malzemesi sıfır
  • Bende bugün aldım gerçekten güzel cihaz abartıldığı gibi kalın olmayıp çok hoş bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Bende bugün aldım gerçekten güzel cihaz abartıldığı gibi kalın olmayıp çok hoş bir telefon.

Mini pro' mu yoksa mini mi aldınız?
    Ekran jelatini çıkıyormu içerisinden? Ekranın üzerinde kendinden jelatini var mı?

Hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Bende bugün aldım gerçekten güzel cihaz abartıldığı gibi kalın olmayıp çok hoş bir telefon.

Mini pro' mu yoksa mini mi aldınız?
    Ekran jelatini çıkıyormu içerisinden? Ekranın üzerinde kendinden jelatini var mı?

Hayırlı olsun.

mini pro'yu aldım ekran üzerinde jelatin var,içerisindede ayrıca 1 tane çıkıyor.
  • Arkadaşlar merhabalar,

Yaklaşık iki aydır mini pro yu kullanıyorum. ( Yurtdışından almıştım. )

mini pro dan önce sony P990İ kullanıyordum (2006 dan bu yana ) , sony in resim, video, müzik, gibi özellikleri konusunda yorum yazmıyorum, ben memnunum, bilhassa ,Panaromik resim çekme özelliği çok cezbedici. Fakat gece çekimleri dsrl makinalara göre çok zayıf ( gerçi bu kıyas biraz saçma oldu.)

Telefona İGO navigasyon programını yükledim. Kapalı , açık alanda her yerde çalışıyor. bir kaç defa kayseri, kahramanmaraş gibi yüksek rakımlı yerlere seyahat ettim bir sorun çıkmadı. ( Şehir içinde bugüne kadar bir sorun yaşamadım.)

oyunlar konusunda ;

angry birds , ve 3 boyutlu oyunlar yükledim ve oynadım. ( Bu noktada şunu söylemelim bir bilgisayardan geri kalır yanı yok performans olarak )
    air penguen gibi bir oyun yükledim, telefonun hareket sensörünü denemek için, çok keyifli bir deneyim.

Sesli arama özelliği, konuştuğunuz cümleyi algıladıktan sonra daha önce belirlemiş olduğunuz arama motorunda araması özelliği keyifli bir uygulama,

Telefonun senkronizasyon özelliklerini ve geri plandaki veri transferi işlemlerini durdurursanız Pil tasarrufu üst düzeye çıkıyor ortalama 1,5 gün gidiyor ( maksimum ) ,

Bu cümle aslında sony için bir ayıp, çünkü bir telefon satıyorsunuz multimedia özellikleri çok iyi, telefonu millet multimedia özellikleri için alıyor ve sen bu özellikleri PİLİNDEN dolayı verimli bir şekilde kullanamıyorsun... Bu nedir abi ? ayıptır yahu ....

SON SÜRÜMDEN SONRA ,

WİFİ bağlantı yapamıyorum , daha önce böyle bir sorun yaşamıyordum, sorun şu şekilde ;

modem den,bağlantıyı görüyor, daha sonra bağlanmak için wifi şifresini girmek için açılan menüde kullanıcı adı ve şifre bölümüne gerekli bilgileri giriyorsun BAĞLAN düğmesini aktif hale getiremiyorum.... Güvenlik durumunda wpa wpa2 psk yazıyor sinyal gücü mükemmel fakat Bağlan sekmesi bir türlü aktif olmuyor... Bir çok ayarı denedim fakat olmadı..
    ( çok garip bir şey oldu şimdi bu satırları yazarken , Bağlan sekmesi doğru mu diye bakayım dedim , sorun ortadan kalkmış vaziyette çok şaşırdım yahu... )

Evet tüm bunların dışında sormak istediğiniz yada bilmediğimiz Telefonu güzelleştirecek ayarlar varsa paylaşırsanız sevinirim.

saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: asaf_asaf

Bu kritlerlerle bu fiyata olsa bile almam bu telefonu. 3.0 inç ekranlı dokunmatk bir telefon beni tatmin etmiyor şahsen. Bunun yerine yeni çıkan LG OPTİMUS SOL yada OTPİMUS HUB , HTC WILDFIRE S gibi telefonlar alırın. Optimus sol 1GHZ diğerleri 800 ve 600 mhz hızıyla çalışıyorlar belki ama ekanlarında çok büyük ciddi farklar var xperia min iile kıyaslandığında. Bir kere optimus sol ULTRA AMOLED 3.8 inç bir ekrana sahib ve fiyatlar neredeyse aynı bu telefonlar. Bence sony ericsson kendi ürettiği ürünlerin kalitesini bozmuş. Yani bunu biraz ince biraz çok değil 0.2 inç (3.2 inç bile günümüzde dokunmatik için küçük sayılıyor) ekran yap rekor kırsın

Hocam sen öyle düşünüyorsun belki ama bende sırf kibar bir telefon almak istediğim için mini pro yu aldım. Htc Desire Z ile Xperia Mini Pro arasında kalmıştım ve 3.7" lik ekran bana büyük geldi.

Sonuçta adı üstünde bu "cep" telefonu, suratıma tabak gibi bir cihaz koyupta konuşmak istemiyorum.

Şunu da söyleyebilirimki ekran şekil itibariyle kareye daha yakın, köşegenler arası mesafeye göre 3" bir ekran olmasına rağmen daha fazla kullanım alanı sunuyor ve kullanımda hiçbir sorun yaşatmıyor.

Bu seriyi wildfire s le kıyasman ise baştan hata onu da söyleyim wildfire s te mini serisiyle kıyaslanabilecek bir donanım yok çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: madozz

quote:

Bu kritlerlerle bu fiyata olsa bile almam bu telefonu. 3.0 inç ekranlı dokunmatk bir telefon beni tatmin etmiyor şahsen. Bunun yerine yeni çıkan LG OPTİMUS SOL yada OTPİMUS HUB , HTC WILDFIRE S gibi telefonlar alırın. Optimus sol 1GHZ diğerleri 800 ve 600 mhz hızıyla çalışıyorlar belki ama ekanlarında çok büyük ciddi farklar var xperia min iile kıyaslandığında. Bir kere optimus sol ULTRA AMOLED 3.8 inç bir ekrana sahib ve fiyatlar neredeyse aynı bu telefonlar. Bence sony ericsson kendi ürettiği ürünlerin kalitesini bozmuş. Yani bunu biraz ince biraz çok değil 0.2 inç (3.2 inç bile günümüzde dokunmatik için küçük sayılıyor) ekran yap rekor kırsın

Hocam sen öyle düşünüyorsun belki ama bende sırf kibar bir telefon almak istediğim için mini pro yu aldım. Htc Desire Z ile Xperia Mini Pro arasında kalmıştım ve 3.7" lik ekran bana büyük geldi.

Sonuçta adı üstünde bu "cep" telefonu, suratıma tabak gibi bir cihaz koyupta konuşmak istemiyorum.

Şunu da söyleyebilirimki ekran şekil itibariyle kareye daha yakın, köşegenler arası mesafeye göre 3" bir ekran olmasına rağmen daha fazla kullanım alanı sunuyor ve kullanımda hiçbir sorun yaşatmıyor.

Bu seriyi wildfire s le kıyasman ise baştan hata onu da söyleyim wildfire s te mini serisiyle kıyaslanabilecek bir donanım yok çünkü

madozz arkadaşım gerçekten güzel açıklamış. Zaten telefon adı üstünde mini. Yani büyük ekran olmaması gayet normal. Ayrıca dokunmatik telefon olunca büyük ekran olacak diye bir şartta yok.

• xperia mini pro için kılıf tavsiye edebilecek var mı ? link verebilirseniz iyi olur çünkü internette bile bulmak çok zor bulundugum şehirde olasıkıl 0 a yakındır herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gultekin_01

Arkadaşlar merhabalar,

Yaklaşık iki aydır mini pro yu kullanıyorum. ( Yurtdışından almıştım. )

mini pro dan önce sony P990İ kullanıyordum (2006 dan bu yana ) , sony in resim, video, müzik, gibi özellikleri konusunda yorum yazmıyorum, ben memnunum, bilhassa ,Panaromik resim çekme özelliği çok cezbedici. Fakat gece çekimleri dsrl makinalara göre çok zayıf ( gerçi bu kıyas biraz saçma oldu.)

Telefona İGO navigasyon programını yükledim. Kapalı , açık alanda her yerde çalışıyor. bir kaç defa kayseri, kahramanmaraş gibi yüksek rakımlı yerlere seyahat ettim bir sorun çıkmadı. ( Şehir içinde bugüne kadar bir sorun yaşamadım.)

oyunlar konusunda ;

angry birds , ve 3 boyutlu oyunlar yükledim ve oynadım. ( Bu noktada şunu söylemelim bir bilgisayardan geri kalır yanı yok performans olarak )
    air penguen gibi bir oyun yükledim, telefonun hareket sensörünü denemek için, çok keyifli bir deneyim.

Sesli arama özelliği, konuştuğunuz cümleyi algıladıktan sonra daha önce belirlemiş olduğunuz arama motorunda araması özelliği keyifli bir uygulama,

Telefonun senkronizasyon özelliklerini ve geri plandaki veri transferi işlemlerini durdurursanız Pil tasarrufu üst düzeye çıkıyor ortalama 1,5 gün gidiyor ( maksimum ) ,

Bu cümle aslında sony için bir ayıp, çünkü bir telefon satıyorsunuz multimedia özellikleri çok iyi, telefonu millet multimedia özellikleri için alıyor ve sen bu özellikleri PİLİNDEN dolayı verimli bir şekilde kullanamıyorsun... Bu nedir abi ? ayıptır yahu ....

SON SÜRÜMDEN SONRA ,

WİFİ bağlantı yapamıyorum , daha önce böyle bir sorun yaşamıyordum, sorun şu şekilde ;

modem den,bağlantıyı görüyor, daha sonra bağlanmak için wifi şifresini girmek için açılan menüde kullanıcı adı ve şifre bölümüne gerekli bilgileri giriyorsun BAĞLAN düğmesini aktif hale getiremiyorum.... Güvenlik durumunda wpa wpa2 psk yazıyor sinyal gücü mükemmel fakat Bağlan sekmesi bir türlü aktif olmuyor... Bir çok ayarı denedim fakat olmadı..
    ( çok garip bir şey oldu şimdi bu satırları yazarken , Bağlan sekmesi doğru mu diye bakayım dedim , sorun ortadan kalkmış vaziyette çok şaşırdım yahu... )

Evet tüm bunların dışında sormak istediğiniz yada bilmediğimiz Telefonu güzelleştirecek ayarlar varsa paylaşırsanız sevinirim.

saygılarımla.

Arkadaşım mrb. Telefonun hayırlı olsun.
    igo navigasyon sürüm sendeki full mu?
    bizlerle paylaşır misin?
    genelde hep deneme sürümü var. Datalarini Pm den yada buradan paylaşırsan memnun olurum.

• quote:

quote:

0.2" fazla yap diyorsunuz ancak öyle olsa bu sefer de 3.5" olsaymış deriz. Bunun sonu yok.

Şahsen benim için 3.5 yeterli bir kriter dokunmatik için. Mini olması hiç de iyi olamamış bence hiçte mini değil odun gibi alet 16mm ne oluyoruz ya. Bir de mini pro ya bak 18mm tam abartmış adamlar. profilden baktığınız zaman feci bir görüntü olduğunu arka kapağın da kaliteli olmadığını anlayacaksınız. Malzemesi sıfır

Arkadaşım mrb.
    ben Xperia mini pro kullanıcısıyım.
    telefonu alali tam 1 ay oldu. Telefonda yapmadığım şey kalmadı.
    Hem office olarak kullandım. Excel,word,power point,pdf. Hem müzik çalar, hem sinema, hemde sesli olmasada google haritalarda navigasyon olarak kullandım. Bu telefonu almadan önce aşağı yukarı 6-6,5 ay model araştırması yaptım. Hemen hemen herkeste aynı bilindik modeller. Samsung,iphone,nokia,blackberry. Hepsinin artıları vardı ama eksileride vardı benim için. Ben bilgisayarı çok sevdiğim için telefonumu klavyeli modellerden seçmeye karar verdim. Klavyeli modellerde en iyisinin sony ericsson Xperia serisi olduğunu farkettim. Bu nebzede ilk önce Xperia proya baktım. Onun ülkemize gelmesi biraz sürecekti olsun beklerim dedim. Beklerken o modele yogunlastigim için her yerde araştırdım inceledim. Bazı eksileri olduğunu gördüm. Bu sefer Xperia mini pro ya yöneldim. Ve en sonunda aldım. Gayetde memnunum. Gelelim işçilik kalitesine diğer cepleri kiyaslamadan söylüyorum. Işçilik kalitesi gerçekten çok iyi... Plastikleri özel olarak kumlu kaliplarda basılmış. Bende siyah modeli var. Arka kapağı plastikden anlayan bilir kauçuk karışımı özel bir plastikden basılmış. Ne arc da ne ray de ne neo da nede Xperia pro da bu kapak var!!! Ağırlığına gelince 136 gr çekiyor yaklaşık olarak. O da Tuş takımı ve sürgü kasasının siyah katoferizli sac olmasından kaynaklaniyor. Buda telefonu daha sağlam yapıyor. Benim eski telefonum w810i inan bana ondan daha ince. Kullanımı ergonomik. Kaç dakikadır yazı yazıyorum. Ne elim ağrıdı ne gözüm yoruldu. Bu telefonu alan gerçekten memnun kalır. En önemlisi telefon diğer modellere nazaran hiç ama hiç ısınmıyor. Geceleri maksimum 2 saat telefonla konuşurum. Böyle ısınma problemi başıma gelmedi. Dene bakalım arcda,rayde,samsung galaxy lerde bakalım kulağın nasıl ısınacak. Ben memnunum. Alipda kullanıpda pişman olan olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.