Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Mini Pro kullanıcısı arkadaşlardan hiç telefonunun kendi kendine kapanıp yeniden açılması gibi bir duruma rastlayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozz

Bu arada Mini Pro kullanıcısı arkadaşlardan hiç telefonunun kendi kendine kapanıp yeniden açılması gibi bir duruma rastlayan var mı ?

2 hafta oldu alalı ama bugüne kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım.Hatta takılma bile olmadı.
  • mobil veri trafiğini açtığım anda bazen kendiliğinden kapanıp açılıyor telefon, sebebini anlayamadım acaba ne yapmak lazım?
  • Mobil veri trafiğini açtığımda bir sorun olmuyor belki telefonunda sorun olabilir.
  • yazılımsal bir sıkıntı mıdır acaba format falan kurtarır mı
  • O konuda herhangi bir fikrim yok. Servise danışman daha iyi olur.
  • wifi kapalı durumda üzerinde yüklü gelen nagivasyona tıklyıroum ama hep şebeke hatası (veri bağlantısı gerektirir) alıyorum? wifi ile bağlanınca sorun yok.bu internet olmadan çalışmıyormu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 18 Aralık 2011; 22:59:04 >
  • erkan76

bende tam senın bahsettıgın sıkıntı ile alakalı bir konudan sıkıntımdan bahsetcektım telefonla alakalı... ki bu bır sorunsa buyuk bır sorun... erkan76 arkasın sorusuna ek bır seyler yazıcam şimdi bende... erkan arkadasım sendede aynı durum var galıba telefonun sorunumu bu acaba... wifi ile telefonu ınternete bagladıgınızda hersey normal tarayıcı olsun navıgasyon olsun ınternet baglantısı gerektıren uygulamalar olsun (msn facebook youtube gıbı ) hıc bır sorun cıkartmıyor... ama gel gelelım sebegeden 3g veya 2g ıle ınternete baglandıgımda tarayıcıdan normal ınternet sayfasına gırıyor.. gel gelelım ınternet baglantısı gerektıren msn facebook yotube market gıbı uygulamaların hıc bırıne gırmıyor.... bunun gıbı bır sorun yasayan oldumu.. bılmıyorum ama denermısınız bunu... sonucta bu telefonla alakalı bır sorunsa cok fena ben hep wıfıden mı gırıcem uygulamalara yok boyle bır sey.... daha telefonu alalalı 5 gun oldu uygulama yuklememıstım bu gun yukledım normal 3g 2g ınternet baglantısı ıle hıc brı seyı acmıyor ne msn ne market ne facebook wifi ile acınca sorun yok... vallah sırf bu telefon ıcın galaxy ace mden vazgectım sureklı bu sekılde olacaksa durum vahim

• erkan76

bu arada o navigasyon ınternet baglantısı olmadan calısmaz.... benım bıldıgım uydu baglantısı gps ıle calısan igo uygulaması vardı galıba.tabı o da acık alanda kullanılabılır dıye tahmın edıyorum kapalı alanda uyduya zor baglanır
  • üstteki yazdıgım sorunu çözdüm fazla sıkıntıya gerek yokmus. biraz kurcalama deneme yanılma yontemı vodofone live işaretliymiş bende onu vodofone internet yaptım tamam oldu
  • telefonu bugun kargo ile geri yolladım,telefon kendi kendine kapanmaya başladı.ya da normal ekran dururken uyku moduna geçiyor ve telefon kapanıyor kendi kendine açılıyor.daha 1 hafta olmadı son 2 gündür bu problem vardı düzelmedi.yenisi ile değişim istedim.telefon banada geçen hafta salı günü gelmişti,telefon xperia mini bu arada.
  • quote:

Bu arada Mini Pro kullanıcısı arkadaşlardan hiç telefonunun kendi kendine kapanıp yeniden açılması gibi bir duruma rastlayan var mı ?

@madozz

aynı sorun benim xperia mini de oldu son 2 gündür.şimdi gördüm yazınızı.geri yolladım ben.yenisi ile değişim istedim.yarın ellerinde olur kargo.1 hafta olmadı henuz alalı telefonu.

sizde sorun devam ediyormu sorun? siz ne yaptınız?
  • Neo - V modelindeki kendi kendine resetleme sorunu bu modelde de var sanırım gelen yorumlara bakılırsa. Canım sıkıldı.
  • Benim Xpera mini pro dada 2 ölü piksel var.Acaba sizinkilerdede böyle sorun var mı?
  • ölü piksel ve kendi kendine resetleme sorunu bir kaç kişide cıkmaya basladı.. dahada cıkarmı bilmiyorum ama bende alalı 5 gun oldu ölü piksel yok telefondada kendi kendine kapanma sorunuda şimdilik yasamadım.. aldıgım gunun aksamı pc ye bagladım guncelledım 2.3.4 versıyonuna belkıde bu resetleme olayı bununla alakalıdır..elektronıkte bıraz sans işi tabi bu sorunları yasayan arkadaslar gecmıs olsun...insallah bende bu resetleme olayını yasamam... mini pro benımkısı bu arada.. vallah telefon cok guzel boyutları kullanısı olsun ben zaten boyut yuzunndenn samsun galaxy ace telefonumu sattımda bunu aldım.. 3d resim cekme olayını beceremedim gitti yalnız telefonu sola cevır saga cevır yavas yap resım cekılemedı falan dıye uyarılar alıp duruyorum bırde ondekı kamerayı kullanabılmek ıcın google talk ve skype dısında bır msn programı bulursam super olucak

• 3d resim çekerken ortada beyaz renkli kare yavaş yavaş sağa doğru hareket etmekte. O hareket ederken seninde karenin hızına göre yavaşça dönmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan76

quote:

@madozz

aynı sorun benim xperia mini de oldu son 2 gündür.şimdi gördüm yazınızı.geri yolladım ben.yenisi ile değişim istedim.yarın ellerinde olur kargo.1 hafta olmadı henuz alalı telefonu.

sizde sorun devam ediyormu sorun? siz ne yaptınız?

bişey yapmadım, bir arkadaşım fabrika ayarlarına geri dönmeyi tavsiye etti ama işe yarar mı bilmiyorum

acaba bende geri mi yollamalıyım
  • Ben de üç hafta önce vatandan mini pro almıştım ekranın en altında bir tane ölü piksel vardı, ekrana dokunduğumda belirip kayboluyordu, değişim için vatana verdim servisten olumsuz cevap geldi. Reset problemi bende olmadı.
  • Toplasak bir elin parmağı kadar satılan mini pro için habire şikayet ve sorun mesajı geliyor. Tam da telefonumu buldum diyordum...
  • ölü pikselli arkadaşlar ekran görüntüleri koyabilirlerse biz de kendi cihazlarımızda benzer bir sorun var mı olursa neye benziyor diye akıl yürütebiliriz diye düşünüyorum.

5 kişi satın aldı demek vatan'a ayıp etmek oluyor biraz, 10 tane stok getirtmiş olamazlar:D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.