Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: madozz

quote:

Orijinalden alıntı: erkan76

quote:

Orijinalden alıntı: madozz

Bu arada Mini Pro kullanıcısı arkadaşlardan hiç telefonunun kendi kendine kapanıp yeniden açılması gibi bir duruma rastlayan var mı ?

@madozz

aynı sorun benim xperia mini de oldu son 2 gündür.şimdi gördüm yazınızı.geri yolladım ben.yenisi ile değişim istedim.yarın ellerinde olur kargo.1 hafta olmadı henuz alalı telefonu.

sizde sorun devam ediyormu sorun? siz ne yaptınız?

bişey yapmadım, bir arkadaşım fabrika ayarlarına geri dönmeyi tavsiye etti ama işe yarar mı bilmiyorum

acaba bende geri mi yollamalıyım

valla bnmki baya bi cansıkıcı durumdaydı,telefonu kurcalarken bir şey yok.telefon ile işim bitiyor kenara koyuyorum sny ericson yazısını görüyorum,kendi kendine kapanıp açılıyordu.dedim şarzı % 10 lardaydı acaba ondan mı.doldurdum,çıkardım yine aynı değişen bişi yok.kapanıp kapanıp açılıyor.canım sıkıldı çok,bu arada bir arakdaş gücenllemeden olabilir mi demiş,aldığım ilk gün yeni versiyona 2,3,4'e geçmiştim.
    versiyon ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tankutkabza

ölü pikselli arkadaşlar ekran görüntüleri koyabilirlerse biz de kendi cihazlarımızda benzer bir sorun var mı olursa neye benziyor diye akıl yürütebiliriz diye düşünüyorum.

5 kişi satın aldı demek vatan'a ayıp etmek oluyor biraz, 10 tane stok getirtmiş olamazlar:D

Ekranı tam olarak siyah yapıp baktığında ölü pikseller kendini belli ediyor. Siyahtan farklı renkte noktacık oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rifat384 -- 19 Aralık 2011; 22:32:43 >
  • Mini pro da ses kaydini nasil yapiyoruz? Kurcaladim ama bulamadim. Marketten programsiz nasil yapabilirim?
    ( gorusme ses kaydi degil, harici bir ses kaydi icin... ,)
  • Bu arada telefondan yollanan bir sms e nasıl bir başkasının rehber bilgisini ekleyebiliyoruz arkadaşlar ben bulamadım?
  • Beğenilen birşeyi alırken yorumlara bakmamalı aslında bakınca insanın fikirleri değişiyor. Yorumları okuyunca bitane bile kötü yorum olsa şüpheleniyor insan. Bu yorumlardan sonra açıkçası biraz soğuk bakmaya başladım telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

Beğenilen birşeyi alırken yorumlara bakmamalı aslında bakınca insanın fikirleri değişiyor. Yorumları okuyunca bitane bile kötü yorum olsa şüpheleniyor insan. Bu yorumlardan sonra açıkçası biraz soğuk bakmaya başladım telefona

Piyasada satılan hiçbir ürün mükemmel değil. Mutlaka olumsuz birşeyler olur. Mutlaka her ürünün bir hatası vardır. Önemli olan ürünü sizin nekadar beğendiğinizdir. Sorunsuz denilen bir ürün alırsınız servise göndermekten ürünü kullanamazsınız bile, sorunlu denilen ürün vardır alırsınız hiçbir sorun çıkarmaz size, şans işi bu biraz da . Ki bu telefondan çok fazla şikayetçi olan insanlar görmedim ben(kendim kullanmıyorum sadece yorumlara bakarak konuşuyorum). Değerlendirmenizi bunu düşünerek yaparsanız daha doğru olur

• Ben bi mini kullanıcısı olarak tek sorun şarjı diyordum, fakat zamanla düzeliyo dedikleri doğruymuş 1 ay falan oldu sanırım alalı Şuan yaklaşık 30 saat olmuş ve pil %52de... Fakat elektronik biraz da şans gerçekten...
  • mini kullanıcısı olarak genel anlamda memnunum.fakat telefonun kamerası pek iyi değil beklentilerimin altında emmoğlunda nokia c7 var ikisinide aldım otomatik ayarlarda hd çekim yaptım.sonuç mini için hüsran oldu bariz olarak c7 canlı,net,renkler kaliteli doygundu bizim miniye hd çekim yapıyor demek zor.c7 sn de 25 kare mini ise sn de 30 kare cekmesine rağmen nokia çok çok üstün dikkatimi çeken diğer bir husus 1 dk lık çekim c7 de 100 mb minide ise 54 mb yer tuttu..sonra merak ettim gsmarenadan ray ve mini nin videolarını indirdim ray de bizim miniyle aynı sayılır.sonynin eski cybershot teknolojili telefonlarından eser kalmamış.....foto kaliteside vasat 5 mp nin hakkını verememiş gürültü seviyesi fotolarda yüksek.eski 5800 ım sanki daha iyi sayılırdı.tabi bunlar şahsi fikirlerim.şunuda belirteyim ki geçen gün 5800 ı elime aldım dokunmatikliği zulüm gibi geldi mini fiyatı, hızı,kibarlığı,ekran hassaslığı ile eksiklerini kapatıp hakkını veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

quote:

Beğenilen birşeyi alırken yorumlara bakmamalı aslında bakınca insanın fikirleri değişiyor. Yorumları okuyunca bitane bile kötü yorum olsa şüpheleniyor insan. Bu yorumlardan sonra açıkçası biraz soğuk bakmaya başladım telefona

Piyasada satılan hiçbir ürün mükemmel değil. Mutlaka olumsuz birşeyler olur. Mutlaka her ürünün bir hatası vardır. Önemli olan ürünü sizin nekadar beğendiğinizdir. Sorunsuz denilen bir ürün alırsınız servise göndermekten ürünü kullanamazsınız bile, sorunlu denilen ürün vardır alırsınız hiçbir sorun çıkarmaz size, şans işi bu biraz da . Ki bu telefondan çok fazla şikayetçi olan insanlar görmedim ben(kendim kullanmıyorum sadece yorumlara bakarak konuşuyorum). Değerlendirmenizi bunu düşünerek yaparsanız daha doğru olur

Bunlar belli zaten. Demek istediğim aslında bişeyi araştırmaya kalksan herkez almaktan vazgeçiyor ne alıcaksa veya ne yapıcaksa demek istediğim buydu aslında. Doğru değil mi ?

• quote:

quote:

quote:

Bunlar belli zaten. Demek istediğim aslında bişeyi araştırmaya kalksan herkez almaktan vazgeçiyor ne alıcaksa veya ne yapıcaksa demek istediğim buydu aslında. Doğru değil mi ?

Dediğinize katılıyorum, almaktan vazgeçme sebebi de az da olsa sorun ortaya çıkması. Her malın sorunu olduğu için o ufak tefek şeyleri görmezden gelmek lazım .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğinize katılıyorum, almaktan vazgeçme sebebi de az da olsa sorun ortaya çıkması. Her malın sorunu olduğu için o ufak tefek şeyleri görmezden gelmek lazım .

Ama bazı sorunlar ileride büyüyebiliyor, bu yüzden beklemek en iyisi bence..

Ama şöyle bişeyde var bekleyincede sürekli yeni modeller geliyor böyle olunca telefonun özellikleri yeni gelenlere göre geride kalıyor ve ötekilere yöneliyor insanlar doğal olarak.
    En iyisi bi 3310 alıp devam etmek başka yapcak bişi yok böyle düşünürsek

• arkadaşlar benim mini de kapanma yada ölü piksel gibi sıkıntılar yok çok şükür umarım sorunu olan arkadaşlar değişimle sıkıntılarını giderirler ben bu telefonun çok sattığını ve satacağını düşünüyorum gerçekten benim gibi büyük telefon sevmeyen ama yüksek performans bekleyen arkadaşlar mükemmel bir telefon telefonun hızı menü geçişleri ve uygulmaları açması nette dolaşırken sayfaları yüklemedeki hızı falan çok iyi hiç bir bekleme yaşamıyorsunuz - olarak sayabileceklerim ise telefonun kamerası benim gibi eski nesil sony ericson kullanıcılarını tatmin etmeyecektir çok kullanma fırsatım olmadı ama sony kalitesine yakışacak bi 5 mp deneyimi sunamıyor özellikle ışıksız ortamlarda ve oda çekimlerinde foto ve videoda vasat seviyede ama iş görür, açık havada ve gündüz iyi çekimler yapacağını düşünüyorum umarım sonraki güncellemelerle daha iyi olur kutunun içinden çıkan kulaklık ise ülkemizdeki kutu içeriğine has birşey mi bilmiyorum ama açıkcası çok kötü ben sony mdr ex 300 sl kulaklık aldım şu an tatmin edici seviyede başka eksisi yok alamayı düşünen arkadaşları yardımcı olmak istedim bence işlemci, bravia ekran , boyutlar, tasarım ve malzeme kalitesi olarak kesinlikle alınacak telefon.(ayrıca ekran koruyucu ve kılıf almadım iş yerinde biraz sıkıntı oluyor alan arkadaşlar nerden ne aldı ne kadara aldı yardımcı olursa sevinirim)

• arkadaşlar Xperia x10 telefon güncelleme yüklerken hata yaptık telefon açılmıyor Nasıl kurtarabiliriz onarabiliriz yardımcı olacak varmı ?
  • kullanan arkadaşlar gece oda ışığında bir kaç resim çekip koysanız sayfaya renk katmış olacaksınız.
  • Burası oda ışığından da az bi aydınlatmaya sahip loş bir ortam
     >>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU||
    Oda ışığında Fıstık'ım
    Oda ışığında ikimiz

• arkadaşlar bu hafta xperia mini veya live with walkman alacağım...

en ucuz nereden alabilirim? geçenlerde bi yerde 479 a gördüm ama bulamıyorum şimdi. bir de sizce hangisi daha iyi? büyük olasılık live with walkman alacağım...
  • 479 liraya gördüğün sony ericsson x10 mini olabilir.
  • kendimde x10 mini var ama gördüğüm kampanyalı bişeydi sanırım hatta ucuzladı diye sevinmiştim ama bulamıyorum şimdi...

bir de sizce hangisini almalıyım, live with walkman mi yoksa xperia mini mi?
  • Özellik bakımından ikiside aynı.Live with in ekranı miniye göre birazcık daha büyük ve müziğe önem veriyorsan live with i almanı tavsiye ederim.Küçük bir telefon istiyorsan mini güzel bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rifat384 -- 22 Aralık 2011; 16:22:07 >
  • CUMHURİYET

paylaştığın resimler için teşekkür ederim merakımı gidermiş oldun,galiba bu telefonda resim konusunda n95 imin yerini alamayacak,lanet olsun şu içimdeki resim çekme merakına.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.