Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında satış fiyatları aynı sadece siyahta %18 KDV indirimi var beyaz henüz stokta olmadığı için %18 KDV indirimi yansıtılmamış. İkisi içinde KDV indirimi yaparlarsa fiyatları aynı. Asıl mesele Vatanda 719 TL'ye indirimli fiyata satılan cihaz Teknosa'da indirim olmadığı halde 720 TL ye satılıyor.

İlginç.

MediaMarkt satmıyormu bu modeli bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muspro

Beyazı 781 TL.
    Siyahı 719 TL.
    Aradaki fark 62 TL boya badana parası mı :)

bu arada vatanda %25 lik kampanyadayken 634 tl ye aldım siyahını :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

Aslında satış fiyatları aynı sadece siyahta %18 KDV indirimi var beyaz henüz stokta olmadığı için %18 KDV indirimi yansıtılmamış. İkisi içinde KDV indirimi yaparlarsa fiyatları aynı. Asıl mesele Vatanda 719 TL'ye indirimli fiyata satılan cihaz Teknosa'da indirim olmadığı halde 720 TL ye satılıyor.

İlginç.

MediaMarkt satmıyormu bu modeli bilgisi olan var mı ?

media markttaydim bugun sadece x10 mini prosu vardı .normal mini pro bile yoktu ama x10 435 tl gibi biseydi sanırım baya ucuz diger satılan yerlere gore bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozz

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

Bu arada bir sorum daha olacak, telefonda hareket algılayan bir G Sensor ve Pusula olacaktı, hiçbir menüden bulamadım bunları arkadaşlar, sensör destekli olarak oynanan oyunlarda bu işi başarabilen var mı?

hareket algılayan oyunları oynuyorumda pusulayı senden duydum ilk sitesinde özelliklerinde yazmıyordu pusula

hocam burada yazıyor

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3713.php

bu arada siz hangi hareket algılamalı oyunu oynuyorsunuz oyunun ismini verirseniz bende denemek için indirmek isterim

bu var mesela

işte bu uygulamayı denedim bende ama tam açılırken "beklenmedik bir hata oluştu" gibilerinden bir ifadeyle kapatıyor uygulama kendini, sebebini anlayamadım. acaba başka bir uygulama var mıdır onu denemek istiyorum

o olmadı bu var :D

• quote:

quote:

Beyazı 781 TL.
    Siyahı 719 TL.

2 TL ekstra indirim almışsın :)
    Fiyat 636 TL idi.
    Ben Bostancıdan alamadım.
    Stokta var görünüyordu.
    Vitrindekini inceledim. Beğendim.
    Verin bi tane bari dedim.
    Aradılar taradılar rafları, ama bulamadılar.
    Eve geldim internetten alayım dedim, orda da stok kalmamış.
    Nasip işte alamadık. Daha iyi oldu belki de. Beyazını alırım. Ya da gözüm Neo V lere takılıyor.
    Mini Pro yu ucuz diye kolluyordum. Neo V de uygun denk gelirse düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muspro -- 16 Aralık 2011; 16:46:22 >

• teşekkürler üstat, çalıştı :) bende sensörlerde bir sıkıntı mı var diye üzülüyordum çok sağol
  • vatana beyazı gelmiş hayırlı olsun ama şuan stoklarda değil
  • slm lar arkadaslar bende bu gun elıme aldım cihazı hemde 20 dakıka once ilk sorumu sorayım bu titreşimli geri bildiriminereden kapatcaz yahu bumamadım alktakı tuslara basınca tıtrıyor mesela :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DorSey

slm lar arkadaslar bende bu gun elıme aldım cihazı hemde 20 dakıka once ilk sorumu sorayım bu titreşimli geri bildiriminereden kapatcaz yahu bumamadım alktakı tuslara basınca tıtrıyor mesela :S

hocam hayırlı olsun öncelikle telefonun güle güle kullan :)

tuşların titreşimini kapatmak için, ayarlar - ses - dokunsal geribildirim seçeneğindeki tik işaretini kaldırman yeterli ;)
  • quote:

quote:

quote:

Beyazı 781 TL.
    Siyahı 719 TL.

2 TL ekstra indirim almışsın :)
    Fiyat 636 TL idi.
    Ben Bostancıdan alamadım.
    Stokta var görünüyordu.
    Vitrindekini inceledim. Beğendim.
    Verin bi tane bari dedim.
    Aradılar taradılar rafları, ama bulamadılar.
    Eve geldim internetten alayım dedim, orda da stok kalmamış.
    Nasip işte alamadık. Daha iyi oldu belki de. Beyazını alırım. Ya da gözüm Neo V lere takılıyor.
    Mini Pro yu ucuz diye kolluyordum. Neo V de uygun denk gelirse düşünüyorum.

636 tl de olabilir emin değilim :)

bende stoklarda bulamamıştım, hatta stokta var gözükürken sepete ekleyip almak istediğimde "stokta bulunmayan ürünü sepete eklemişsiniz" benzeri bir uyarı veriyordu sistem.

vatan bilgisayarın müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım, kendi sistemlerinden girip baktılar antalyadaki bir mağazalarında varmış telefonla kredi kartı bilgilerimi verip aldım, kargoyla antalyadan yolladılar hocam 1 hafta sürer diye tahmin ediyordum ama geçen pazar akşamında telefondan siparişi verdim salı akşamına elime ulaştı cihaz :) Ektradan 8tl kargo ücreti ödedim sadece ama telefona kavuştum

• quote:

quote:

slm lar arkadaslar bende bu gun elıme aldım cihazı hemde 20 dakıka once ilk sorumu sorayım bu titreşimli geri bildiriminereden kapatcaz yahu bumamadım alktakı tuslara basınca tıtrıyor mesela :S

hocam hayırlı olsun öncelikle telefonun güle güle kullan :)

tuşların titreşimini kapatmak için, ayarlar - ses - dokunsal geribildirim seçeneğindeki tik işaretini kaldırman yeterli ;)

sagolasın arkadasım hayırlı olacak gibi duruyor gercekten guzel telefon dedıgınıde yaptım oldu sagolasın şimdide pc ye bagladım dırek guncelleme buldu onu yapıyorum 2.3.4 versıyonu olacak buyuk ıhtımal.... 30 dakikalık deneyımım daha

• quote:

sagolasın arkadasım hayırlı olacak gibi duruyor gercekten guzel telefon dedıgınıde yaptım oldu sagolasın şimdide pc ye bagladım dırek guncelleme buldu onu yapıyorum 2.3.4 versıyonu olacak buyuk ıhtımal.... 30 dakikalık deneyımım daha

şarjı dolana kadar pc den çıkarma bari telefonu, bende alalı 4 gün oldu, bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım hocam
  • @madozz

evet arkadasım zamanla bende guzel seyler paylasabılırım.android bilgim iyi sayılır galaxy ace im cok ugrastım rom udur custom rom udur falan şimdi telefon degıstırınce bırden ısınamadım sarj konusu için klasık olayı dusunuyorum tamamen sarjı bıtınce 8 10 saat falan sarjda tutmayı dusunuyorum artık buna gerek varmı bılmıyorum ama
  • xperia miniyi alalı 3 gün oldu,,bu rom işi gereklimidir? yapmamızın ne gbi faydaları olur?
    yani rom lu bir tel ile rom suz bir telin arasındaki fark nedir?
  • quote:

@madozz

evet arkadasım zamanla bende guzel seyler paylasabılırım.android bilgim iyi sayılır galaxy ace im cok ugrastım rom udur custom rom udur falan şimdi telefon degıstırınce bırden ısınamadım sarj konusu için klasık olayı dusunuyorum tamamen sarjı bıtınce 8 10 saat falan sarjda tutmayı dusunuyorum artık buna gerek varmı bılmıyorum ama

Açıkcası ben ilk şarjı uzun tutma olaylarını yapmadım, o iş eski tip bataryalarda oluyor çünkü. Kutu açılışında içinden gelen yarım şarjı bittikten sonra sadece şarjı %100 olana kadar bekledim ve sonra çektim.

Lityum ion pillerde dolduktan sonra elektriği kesen bir devre olduğundan 8 saat değil 80 saatte dursa birşey değişmiyor diye biliyorum dizüstü bilgisayar bölümünde geçen ilgili başlıklardan

• Hediye amaçlı xperia mini pro almak istiyorum, inşallah yılbaşına kadar gelir stoklara. Birde %25 falan olursa tadından yenmez vallahi.
  • Merhaba arkadaşlar ben de Xperia Mini Pro aldım fakat ekranımda 2 tane ölü piksel olduğunu farkettim. 2 ölü piksel olunca telefonu geri verebiliyor muyuz vatan bilgisayara?
  • İnternet üzerinden aldıysan sorgusuz sualsiz 1 hafta içerisinde para iadesi alma hakkın var.
    Mağazadan aldıysan tam olarak bilemiyorum ama almaları lazım.
  • Mağazadan aldım.Vatan bilgisayara atabileceğim mail adresi var mı acaba?
  • Vatan alışverişin %30'una hediye çeki veriyor ama telefonun fiyatını 848 TL hesaplıyor 254 TL hediye çeki ile 596 TL'ye geliyor belki almak isteyen olur ama bana avantajlı gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.