Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun bende sipariş verdim vatan bilgisayardan,,SE MİNİ ,,

world,access %25,,indidirm var bu hafta,,bende maximum olduğu için %20 den yararlandım.659 tl.+6 taksit seçeneği ile.

xperia ray ile mini arasında gidip geldim ,,karar veremedim bi türlü,,sonunda mini de karar verdim.umarım pişman olmam.:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 10 Aralık 2011; 19:06:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Bu arada arkadaşlar, Beyaz konusu üzerine: Ben teknosadan beyaz xperia mini istemiştim onlar bana "beyaz mini yok, siyah var ama mini pro istiyosanız beyaz var" demişlerdi. Bence teknosaya gidip yüzyüze sormalısınız yani

Yarın vakit bulursam uğrar sorarım ama Vatan'ın %25lik kampanyasıyla kıyaslarsak rengi için 100 lira fark ödememiz gerekiyor. Sadece renk için o kadar fark ödemek de ne kadar mantıklı olur tartışılır.
  • kullanan arkadaşlar bu tel.in kamerasından biraz bahsedermisiniz,dış çekimlerde hepsi güzel çekiyor özellikle evin içinde akşam oda ışığında nasıl çektiğini merak ediyorum,örnek foto koyan olursa çok sevinirim,birde daha önce n95 kullanan varsa aradaki foto kalitesini yazarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papurcu

kullanan arkadaşlar bu tel.in kamerasından biraz bahsedermisiniz,dış çekimlerde hepsi güzel çekiyor özellikle evin içinde akşam oda ışığında nasıl çektiğini merak ediyorum,örnek foto koyan olursa çok sevinirim,birde daha önce n95 kullanan varsa aradaki foto kalitesini yazarmısınız.

Biraz reklam olucak ama, bu videoyu telefonla çektik ve direk youtubea koyduk. Yani hiçbir programla sıkıştırma vs. yapmadık bilgisayarda.
    http://www.youtube.com/watch?v=FRg8b4Xu7DU&feature=g-upl

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Orijinalden alıntı: papurcu

kullanan arkadaşlar bu tel.in kamerasından biraz bahsedermisiniz,dış çekimlerde hepsi güzel çekiyor özellikle evin içinde akşam oda ışığında nasıl çektiğini merak ediyorum,örnek foto koyan olursa çok sevinirim,birde daha önce n95 kullanan varsa aradaki foto kalitesini yazarmısınız.

Biraz reklam olucak ama, bu videoyu telefonla çektik ve direk youtubea koyduk. Yani hiçbir programla sıkıştırma vs. yapmadık bilgisayarda.
    http://www.youtube.com/watch?v=FRg8b4Xu7DU&feature=g-upl

eğer az ışıklı bir yerde çekilmişse fena değil,ama normal bir oda ışığı gibi bir yerde çekilmişse biraz karanlık çekmiş,zaten gündüz çekilmiş video yu görmüştüm süper çekmiş,ben videodan çok resim kalitesini merak ediyorum özellikle n95 ile kıyaslayınca.

• vatan bilgisayardan internet üzerinden telefon alan var mı acaba? kaç günde gönderiyorlar.MH maximum 10 gün dedi,,sizcede bu uzun bir süre değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan76

vatan bilgisayardan internet üzerinden telefon alan var mı acaba? kaç günde gönderiyorlar.MH maximum 10 gün dedi,,sizcede bu uzun bir süre değil mi?

hocam pazar akşamı bende müşteri hizmetlerini aradım telefonla sipariş verdim, 2 saat önce telefonuma mesaj geldi antalya şubelerinden ups kargoyla yollamışlar yarına gelecekmiş, dört gözle bekliyorum
  • bende dün se xperia mini pro mu aldım alsam almasam derken tam karar verdim bi açtım internet stoğunda yok baktım ankara batıkentte var web e özel indirim zannediyodum 719 da olsa alcam dedim gittim vatana sordum fiyatı 636 dedi direk alıyorum dedim 2 gündür en ufak bi şikayetim olmadı bence kesinlikle bu fiyata alınabilcek en iyi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtokmak06 -- 12 Aralık 2011; 22:06:25 >
  • Bugün Teknosa'ya gidip sordum telefonu. Hemde inceledim biraz zaten resimlere bakarak almayı düşünüyodum telefonu yakından görüp inceleyince daha bi hoşuma gitti telefon :) Beyaz rengini sordum yok dedi şuan. Ama haftada veya 2 haftada bi uğra dedi gelebilir beyaz rengi dedi. Onu bekliyorum şuanda..
  • xperia mini pro nun bazı serilerinde elektostatik gürültü problemi varmış önceki parti üretilen seriler de
    sanırım ilk başta yazılımla sorununu gidermek istemişler ama olmamış ki bazı ülkelerde geri toplanmış
    konu hakkında detaylı bilgi için :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1225448

merak ettiğim tr dekiler de var mı bir sıkıntı sizde video kaydı yaparken yada yüksek seste çızırtı geliyor mu
    bi de üretim tarihi nedir sizdekilerin şu şekilde yazıyormuş üretim numarası 11W31 baştaki 11 yıl w31 ise yıl içindeki kaçıncı hafta üretilmiş w45 son bildiğim kadarı ile

mini pro sahipleri bilgilendirirse iyi olur bende pro almayı düşünüyorum emin olmak için sorun çıksın istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: madozz

quote:

Orijinalden alıntı: erkan76

vatan bilgisayardan internet üzerinden telefon alan var mı acaba? kaç günde gönderiyorlar.MH maximum 10 gün dedi,,sizcede bu uzun bir süre değil mi?

hocam pazar akşamı bende müşteri hizmetlerini aradım telefonla sipariş verdim, 2 saat önce telefonuma mesaj geldi antalya şubelerinden ups kargoyla yollamışlar yarına gelecekmiş, dört gözle bekliyorum

benim bu sbah ulaştı elime,beklediğimden çabuk oldu

• facebook a girmiştim f işareti sol en üste kaldı kapatıp açtım hala orda,,
    onu ordan nasıl sileriz? dakka bir gol bir,zor alışcaz biz bu telefona:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 13 Aralık 2011; 19:13:45 >
  • ekranın bulunduğu kapakta boşluk mu var ekranın sol tarafına dokununca boşluk farkediliyo sizinde öyle mi ona göre götüreyim telefonu ?
  • beyazı ne zaman geliyormuş bilgisi olan varmı acaba 2hafta içinde kesin gelir mi ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sago_bjk28

ekranın bulunduğu kapakta boşluk mu var ekranın sol tarafına dokununca boşluk farkediliyo sizinde öyle mi ona göre götüreyim telefonu ?

bende boşluk yok,sol tarafı elimle yokladım herhangi bir durum yok.
  • slm arkadaslar ben samsung galaxy ace kullanıcısıyım..aslında telefonumdan memnunum ama sanki küçük bir telefon ister gibi oldum bu telefonu gorunce ki özellik donanım olarakta ace nın uzerınde bır cıhaz bu kucuklugu ıle şimdi sorucam ace ye karsı tavsıye edılırmı sımdı yenı cıktıgı ıcın telefon telefonlaılgılı pek fazla bır sey bulamadım ınternette galaxy ace ıcın flash player falan bunları bıle halletmıstım rootlayarak flash player dedımde varmı kendınden flash player ozellıgı yoksa skyfire tarzı sıtelerdenmı faydalanıyoruz ?? ama gercekten guzel gorunuyor telefon yaw cok mesajlasırım face tarzı sıtelerede gırerrım heralde pro olanını tavsıye edersınız yınede fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım.. bırde pro olanından bulamıyorum ınternette satılan
  • Bu akşam telefonum elime ulaştı artık bende mini pro ailesindenim :-)
    paylasimlarimiz eksik olmasın arkadaşlar :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı boşluk bende var. sanmıyorum ki o boşluk hiç bir telefonda olmasın. kapağı bir noktadan sabitlemişler o sebepten oluyor diye düşünüyorum. büyük bir rahatsızlık vermiyorsa geri götürmeye gerek yok kanaatimce.
  • şarj durumu nedir cihazların arkadaşlar?herkese hayırlı olsun alanlara çok güzel bir cihaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

beyazı ne zaman geliyormuş bilgisi olan varmı acaba 2hafta içinde kesin gelir mi ki ?

Beyazını Sony Ericsson'a sordum şuanda sadece Türkiye'de siyah renginin satışı varmış. Beyaz rengi gelicekmi diye sormuştum ona cevap vermediler siyah rengi var dedi bende tekrar mail attım

Siyahı; Darty, Bimeks, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve hepsiburada.com'da var diye söylediler. hepsiburada.com xperia mini var sadece. Bakalım bugün yarın cevap verirler beyaz renginin ne zaman geliceğini veya gelmiyeceğini.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.