Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muspro

Ben de almayı düşünüyorum.
    Vatan da %25 indirimi bekleyeceğim.
    Genelde ne zaman oluyor bu kampaya ?

Ayda 2-3 defa yapıyorlar genelde c.tesi pazar günleri oluyor. Bazen cuma c.tesi pazar yapıyorlar.
    Ama her gün en az bi kere bak sitesine onların sağı solu belli olmuyor. Yinede vatan bilgisayara da fazla güvenme
  • Aradığım her şeye sahip bu telefon. Vatan'a ilk geldiği zamanlarda %25 indirime girmişti ama daha hiç elime alıp inceleme fırsatım olmadığından almadım ve ben de çoğu kişi gibi beyazını bekleyenlerdenim. Gerçi geleceğine yönelik bir bilgi de yok ya neyse. Beyazı bambaşka bir telefon gibi duruyor. Artık siyah elektronik eşyalardan bıktım şahsen daha renklileri de üretilmeli. Umarım beyazı gelir. Yoksa gene siyaha kalıcaz :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

Ayda 2-3 defa yapıyorlar genelde c.tesi pazar günleri oluyor. Bazen cuma c.tesi pazar yapıyorlar.
    Ama her gün en az bi kere bak sitesine onların sağı solu belli olmuyor. Yinede vatan bilgisayara da fazla güvenme

En uygun %25 ile Vatan da oluyor.
    Piyasada başka yerde de yok galiba.
    Teknosada da göremedim.
    Gerçi daha elime alıp görme imkanım olmadı ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muspro -- 7 Aralık 2011; 12:55:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muspro

quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

En uygun %25 ile Vatan da oluyor.
    Piyasada başka yerde de yok galiba.
    Teknosada da göremedim.
    Gerçi daha elime alıp görme imkanım olmadı ya.

Saturn ve Teknosa'da var diye okumuştum. Gidip bakmadım oralardada siyah renk vardır varsa zaten Vatan'dada siyah renk var. Bimeks kampanyalar yapıyor bazen onlarada bak istersen çoğu zaman Vatan'dan uzuc oluyor fiyatları. Ama alcaksan bence beyaz rengine bak siyahtan daha güzel tabi senin seçimin yinede ama bence beyaz renk

• Vatana beyazının gelip gelmeyeceği hakkında net bir bilgi öğrenmek istediğimi yazdım.
    "Belirtmiş olduğunuz ürünün geliş tarihi şuan için belli değildir." cevabını verdiler. Beyazını beklemekle beklememek arasında kaldım. Gelmeyebilir de. Ray'in falan tüm renkleri geldi yani...
  • Şimdi de stokta yok :(
    Ana sayfada stokta görülüyor ama Sepete Ekle butonu yok.
  • arkadaşlar sony ericsson'a beyaz renginin satışa nezaman çıkacağıyla ilgili mail attım, gelen cevapta resmi bir bilgilendirme yok diyor
    neden getirmezler ki şunun beyaz rengini anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

arkadaşlar sony ericsson'a beyaz renginin satışa nezaman çıkacağıyla ilgili mail attım, gelen cevapta resmi bir bilgilendirme yok diyor

ben ilk sony'e sonra vatan'a msj attım. net bir bilgi vermediler. ne gelecek diyorlar ne gelmeyecek. ben beklemekten sıkıldım siyahından alıcam galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimi1903

quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

arkadaşlar sony ericsson'a beyaz renginin satışa nezaman çıkacağıyla ilgili mail attım, gelen cevapta resmi bir bilgilendirme yok diyor

ben ilk sony'e sonra vatan'a msj attım. net bir bilgi vermediler. ne gelecek diyorlar ne gelmeyecek. ben beklemekten sıkıldım siyahından alıcam galiba.

sanırım getirecek olsalar bu zamana kadar çoktan getirirlerdi, sonuçta ray neo v gibi modellerin renk seçenekleri geldi. Bi mini pronun diğer renkleri gelmedi. Ama içimden bi ses bekle diyo. bakalım bekleyeceğim ben . 2012de de gelmemiş olursa ozaman siyah alırım artık

• arkadaşlar mini pro almayı düşünüyorum ama kafam ekran boyutuna takılıyor. acaba 3" lük ekran uygulamalarda ve internet deneyiminde sorun yaşatır mı ?
  • @madozz ben internette(facebook, twit, dh, youtube ve fizy) sorun yaşamıyorum açıkcası, fakat sen interneti detaylıca kullanıcaksan elbette 3 yetmez. Ama 4 te yetmez bence

Bu arada arkadaşlar, Beyaz konusu üzerine: Ben teknosadan beyaz xperia mini istemiştim onlar bana "beyaz mini yok, siyah var ama mini pro istiyosanız beyaz var" demişlerdi. Bence teknosaya gidip yüzyüze sormalısınız yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

@madozz ben internette(facebook, twit, dh, youtube ve fizy) sorun yaşamıyorum açıkcası, fakat sen interneti detaylıca kullanıcaksan elbette 3 yetmez. Ama 4 te yetmez bence

Bu arada arkadaşlar, Beyaz konusu üzerine: Ben teknosadan beyaz xperia mini istemiştim onlar bana "beyaz mini yok, siyah var ama mini pro istiyosanız beyaz var" demişlerdi. Bence teknosaya gidip yüzyüze sormalısınız yani

aslında htc desire z ile xperia mini pro arasında kaldım o yüzden soruyorum, yoksa özellik olarak ikiside birbirine çok yakın, bu durumda kafamı kurcalayan tek şey ekran boyutu oluyor
  • Htc de güzel bi marka zor karar hocam... Ben xperia mini kullanıyorum ve şikayetçi olduğum tek nokta var. Şarj... Mesela şuan %5 falan şarjı var yaklaşık 32 saat falan oldu ve telefonla 1-2 saat oyun ve 20-30 mesajdan başka birşey yapmadım bu 32 saat içinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Htc de güzel bi marka zor karar hocam... Ben xperia mini kullanıyorum ve şikayetçi olduğum tek nokta var. Şarj... Mesela şuan %5 falan şarjı var yaklaşık 32 saat falan oldu ve telefonla 1-2 saat oyun ve 20-30 mesajdan başka birşey yapmadım bu 32 saat içinde...

hocam 1-2 saat oyun oynadıysan normaldir ama şarjının bu düzeye gelmesi

işlemcisi, ram i gpu su olan bir cihazdan bahsediyoruz, şarjdaki bir laptopla oyun oynamak gibi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

böyle bir konu gerekiyordu ilk sorumu sorayım bari yeni güncellemeyle gelen şu 3d resim çekebilen var mı bir türlü yapamadım.

bizim telefonun konusu pek aktif değil diğer se ler 14 - 15. sayfaya gelmiş baksanıza.
    neyse bir soru daha sorayım bu telin içinden çıkan 2 gb yetmiyor 4 lük yada 8 lik
    micro sd almayı düşünüyorum alırken neye dikkat etmeliyim class olayı var herhalde
    tam bilmiyorum.onun dışında kartta gelen uygulamaları yeni karta nasıl taşıyabilirim ?

bu nasıl mesela mağazalarda daha ucuza bulabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 10 Aralık 2011; 18:13:34 >

• diğer konuların içerikleri de buraya aktarılsa iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_52401014/tm.htm

bu topicte baya konuşuldu alet hakkında.
  • sim numaralarını nasıl telefona taşıyabiliyoruz yardım edebilir misiniz ?
  • quote:

quote:

böyle bir konu gerekiyordu ilk sorumu sorayım bari yeni güncellemeyle gelen şu 3d resim çekebilen var mı bir türlü yapamadım.

bizim telefonun konusu pek aktif değil diğer se ler 14 - 15. sayfaya gelmiş baksanıza.
    neyse bir soru daha sorayım bu telin içinden çıkan 2 gb yetmiyor 4 lük yada 8 lik
    micro sd almayı düşünüyorum alırken neye dikkat etmeliyim class olayı var herhalde
    tam bilmiyorum.onun dışında kartta gelen uygulamaları yeni karta nasıl taşıyabilirim ?

ben alır almaz 2gblığı 8 gblık micro SD HC ye kopyaladım. sorunsuz kullanıyorum. 8gblık 1.5 senelik bir kart olduğundan detayını hatırlamıyorum. toshibanın kartı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tankutkabza

quote:

quote:

ben alır almaz 2gblığı 8 gblık micro SD HC ye kopyaladım. sorunsuz kullanıyorum. 8gblık 1.5 senelik bir kart olduğundan detayını hatırlamıyorum. toshibanın kartı.

class ı kaç senin kartın ? direk kopyala yapıştır mı yaptın kopyalama işleminde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.