Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ADAC25

quote:

Orijinalden alıntı: asaf_asaf

quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

0.2" fazla yap diyorsunuz ancak öyle olsa bu sefer de 3.5" olsaymış deriz. Bunun sonu yok.
    Bu telefon adı üzerinde "mini" yani büyük ekran beklemek yersiz olur.
    Bunun yerine Neo V modeli teknik özellikler bakımından neredeyse aynı ve ekran olarak isteklerinizi karşılayacak yönde.

Şahsen benim için 3.5 yeterli bir kriter dokunmatik için. Mini olması hiç de iyi olamamış bence hiçte mini değil odun gibi alet 16mm ne oluyoruz ya. Bir de mini pro ya bak 18mm tam abartmış adamlar. profilden baktığınız zaman feci bir görüntü olduğunu arka kapağın da kaliteli olmadığını anlayacaksınız. Malzemesi sıfır

Arkadaşım mrb.
    ben Xperia mini pro kullanıcısıyım.
    telefonu alali tam 1 ay oldu. Telefonda yapmadığım şey kalmadı.
    Hem office olarak kullandım. Excel,word,power point,pdf. Hem müzik çalar, hem sinema, hemde sesli olmasada google haritalarda navigasyon olarak kullandım. Bu telefonu almadan önce aşağı yukarı 6-6,5 ay model araştırması yaptım. Hemen hemen herkeste aynı bilindik modeller. Samsung,iphone,nokia,blackberry. Hepsinin artıları vardı ama eksileride vardı benim için. Ben bilgisayarı çok sevdiğim için telefonumu klavyeli modellerden seçmeye karar verdim. Klavyeli modellerde en iyisinin sony ericsson Xperia serisi olduğunu farkettim. Bu nebzede ilk önce Xperia proya baktım. Onun ülkemize gelmesi biraz sürecekti olsun beklerim dedim. Beklerken o modele yogunlastigim için her yerde araştırdım inceledim. Bazı eksileri olduğunu gördüm. Bu sefer Xperia mini pro ya yöneldim. Ve en sonunda aldım. Gayetde memnunum. Gelelim işçilik kalitesine diğer cepleri kiyaslamadan söylüyorum. Işçilik kalitesi gerçekten çok iyi... Plastikleri özel olarak kumlu kaliplarda basılmış. Bende siyah modeli var. Arka kapağı plastikden anlayan bilir kauçuk karışımı özel bir plastikden basılmış. Ne arc da ne ray de ne neo da nede Xperia pro da bu kapak var!!! Ağırlığına gelince 136 gr çekiyor yaklaşık olarak. O da Tuş takımı ve sürgü kasasının siyah katoferizli sac olmasından kaynaklaniyor. Buda telefonu daha sağlam yapıyor. Benim eski telefonum w810i inan bana ondan daha ince. Kullanımı ergonomik. Kaç dakikadır yazı yazıyorum. Ne elim ağrıdı ne gözüm yoruldu. Bu telefonu alan gerçekten memnun kalır. En önemlisi telefon diğer modellere nazaran hiç ama hiç ısınmıyor. Geceleri maksimum 2 saat telefonla konuşurum. Böyle ısınma problemi başıma gelmedi. Dene bakalım arcda,rayde,samsung galaxy lerde bakalım kulağın nasıl ısınacak. Ben memnunum. Alipda kullanıpda pişman olan olduğunu sanmıyorum.

Şöyle birşey söyleyeyim. Sony Ericsson gayet başarılı bir marka bunu herkes biliyor. Ben alırsam pro değil de sadce xperia mini almak istiyorum. Telefonun hiç bir yönüne kalınlığı ve ekran küçüklüğü dışında bir lafım yok. Yani 1GHz işlemci gücü farkedilmeyecek gibi değil. Video incelemeler de Nokianın ucuz modelleri gibi bu sony ericsson modelinin de kasasının parlak olduğunu ve feci bir şekilde parmak lekesi tuttuğunun şahidi oldum. Böyle şeyler beni telefondan soğutan şeyler. hani kafamda canlaldırırım da 1-2 ay sonra ne hale gelir. Kendim aldığım cihazlara iyi bakan birisiyim. Pislik içinde kullanmayı sevmem. Mini oluşunda haklısınız. Yukarıdaki arkadaşların aradığı telefon küçük telefonsa bu alınması gereken bir model. Ben mini olmasına rağmen ve bu kadar sevmediğim şeylerine rağmen (lekesiydi , plastiğiydi , kalınlığıydı , ekran küçüklüğüydü) 720p kamera için ve 1GHz gücündeki işlemci için almayı düşünürüm. Bir sorum olacak SONY ERİCSSON XPERİA MİNİ kullananlara , dokunmatik hassasiyeti nasıl. Hemen algılıyor mu ? Bir de şarjı hakkında birşeyler bilmek istiyorum. Hergün Wifi bağlantısı yapan , çoğu zaman facebookta :) takılan birisiyim. ama download da yapıyorum arada bir. Az konuşuyorum ama

• Sony Ericsson xperia mini pro satmak isteyen varsa alabilirim..
  • @asaf_asaf
    Hocam şarj ilk aldığım zamanlar inanılmaz sinir bozucuydu fakat işte zamanla uzayacak muhabbetleri olduğundan (ki se resmi sitesinde de böyle diyor) hemen celallenmiyim dedim. Dediğime de değdi ilk zamanlar 12 saatte falan bitiyodu şarjı. Fakat şuan 35 saat olmuş ve pil %52de. Fakat bu 35 saat içinde 1-2 saat internet, 1-2 saat oyun, yarım saat konuşma, 3-4 saat müzik var. Özellikle wi-fi sömürüyo bataryayı. Yani sürekli açık olsa wi-fi 16-20 saat arası gidiyo şarjı. Dokunmatik hassasiyeti konusunda gayet memnunum şahsen bi şikayetim olmadı hiç, telefonu kurcalayanların da bi şikayeti olmadı :)) (Xperia mini)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

@asaf_asaf
    Hocam şarj ilk aldığım zamanlar inanılmaz sinir bozucuydu fakat işte zamanla uzayacak muhabbetleri olduğundan (ki se resmi sitesinde de böyle diyor) hemen celallenmiyim dedim. Dediğime de değdi ilk zamanlar 12 saatte falan bitiyodu şarjı. Fakat şuan 35 saat olmuş ve pil %52de. Fakat bu 35 saat içinde 1-2 saat internet, 1-2 saat oyun, yarım saat konuşma, 3-4 saat müzik var. Özellikle wi-fi sömürüyo bataryayı. Yani sürekli açık olsa wi-fi 16-20 saat arası gidiyo şarjı. Dokunmatik hassasiyeti konusunda gayet memnunum şahsen bi şikayetim olmadı hiç, telefonu kurcalayanların da bi şikayeti olmadı :)) (Xperia mini)

Teşekkürler içıklamanız için. Oyun oynamıyorum ben ceptr :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAC25

quote:

Orijinalden alıntı: asaf_asaf

quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

0.2" fazla yap diyorsunuz ancak öyle olsa bu sefer de 3.5" olsaymış deriz. Bunun sonu yok.
    Bu telefon adı üzerinde "mini" yani büyük ekran beklemek yersiz olur.
    Bunun yerine Neo V modeli teknik özellikler bakımından neredeyse aynı ve ekran olarak isteklerinizi karşılayacak yönde.

Şahsen benim için 3.5 yeterli bir kriter dokunmatik için. Mini olması hiç de iyi olamamış bence hiçte mini değil odun gibi alet 16mm ne oluyoruz ya. Bir de mini pro ya bak 18mm tam abartmış adamlar. profilden baktığınız zaman feci bir görüntü olduğunu arka kapağın da kaliteli olmadığını anlayacaksınız. Malzemesi sıfır

Arkadaşım mrb.
    ben Xperia mini pro kullanıcısıyım.
    telefonu alali tam 1 ay oldu. Telefonda yapmadığım şey kalmadı.
    Hem office olarak kullandım. Excel,word,power point,pdf. Hem müzik çalar, hem sinema, hemde sesli olmasada google haritalarda navigasyon olarak kullandım. Bu telefonu almadan önce aşağı yukarı 6-6,5 ay model araştırması yaptım. Hemen hemen herkeste aynı bilindik modeller. Samsung,iphone,nokia,blackberry. Hepsinin artıları vardı ama eksileride vardı benim için. Ben bilgisayarı çok sevdiğim için telefonumu klavyeli modellerden seçmeye karar verdim. Klavyeli modellerde en iyisinin sony ericsson Xperia serisi olduğunu farkettim. Bu nebzede ilk önce Xperia proya baktım. Onun ülkemize gelmesi biraz sürecekti olsun beklerim dedim. Beklerken o modele yogunlastigim için her yerde araştırdım inceledim. Bazı eksileri olduğunu gördüm. Bu sefer Xperia mini pro ya yöneldim. Ve en sonunda aldım. Gayetde memnunum. Gelelim işçilik kalitesine diğer cepleri kiyaslamadan söylüyorum. Işçilik kalitesi gerçekten çok iyi... Plastikleri özel olarak kumlu kaliplarda basılmış. Bende siyah modeli var. Arka kapağı plastikden anlayan bilir kauçuk karışımı özel bir plastikden basılmış. Ne arc da ne ray de ne neo da nede Xperia pro da bu kapak var!!! Ağırlığına gelince 136 gr çekiyor yaklaşık olarak. O da Tuş takımı ve sürgü kasasının siyah katoferizli sac olmasından kaynaklaniyor. Buda telefonu daha sağlam yapıyor. Benim eski telefonum w810i inan bana ondan daha ince. Kullanımı ergonomik. Kaç dakikadır yazı yazıyorum. Ne elim ağrıdı ne gözüm yoruldu. Bu telefonu alan gerçekten memnun kalır. En önemlisi telefon diğer modellere nazaran hiç ama hiç ısınmıyor. Geceleri maksimum 2 saat telefonla konuşurum. Böyle ısınma problemi başıma gelmedi. Dene bakalım arcda,rayde,samsung galaxy lerde bakalım kulağın nasıl ısınacak. Ben memnunum. Alipda kullanıpda pişman olan olduğunu sanmıyorum.

ısınma konusunda kesınlıkle katılıyorum.. galaxy s ile kısa bır sure gerek 3g gerek wıfı uzerınden ınternete gırdıgımde acayıp ısınıyordu. ama mını pro bu konuda super... malzeme kalıtesı konusunda da haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: niger21

xperia mini pro için kılıf tavsiye edebilecek var mı ? link verebilirseniz iyi olur çünkü internette bile bulmak çok zor bulundugum şehirde olasıkıl 0 a yakındır herhalde

bende cok kılıf ve ekran jelatını aradım... kadıkoyde bırkac yerde jelatın buldum ama tanesıne 10TL ile 20 tl arasında dıyen yerler var. bıtanesıyle pazarlık yapınca 3tanesını 10 tl ye bırakmıstı... kılıf ıse sadece sılıkon gordum ama uzerınde durmuyordu cıkıyordu sureklı... bende kendı kılıfımı kendım yaptım : daha buyuk bır model ıcın olan derı kılıfı aldım ucundan kesıp yapıstırdım kısaldı super oldu :)...

ayrıc bazı arkadaslar boyutları falan cok buyuk demiş: mini ile mini pro arasında boydan 2 mm , kalınlıkta 1 mm fark var! tek farkı bıraz daha agır olması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2er -- 25 Aralık 2011; 21:17:41 >
  • x10 mini nin kılıfları da olur herhalde mini pro ya degil mi
  • merhaba arkadaslar telefon alacgim Öncelikle xperia neo ile ray arasinda terch yapmayi düsünüyordum fakat fiyatlari cok pahali forumda gezerken SE Xpri mini ve Mini Pro konu basligi gördüm ve telefonu incelemeye basladim gercekten güzel bir telefon ve hosuma da gitti
    Simdi sormak istediklerim var

Bu tele android güncellemesi gelecek mi en son kaca kadar gelir
    Video kaydi benim icin önemli daha önce Vivaz kullanmistim ve harikaydi bu konuda sormka istedigim sey ise su: Vivaz ile Vivaz Pro arasinda Video Kalite farki vardi acaba bunda da öyle mi?
    Telefondan genel olarak memnunmusunuz ve bu 2 telde Exmom R sensör özelliği varmıdır.
    Arti ve Eksileri Nelerdir..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

merhaba arkadaslar telefon alacgim Öncelikle xperia neo ile ray arasinda terch yapmayi düsünüyordum fakat fiyatlari cok pahali forumda gezerken SE Xpri mini ve Mini Pro konu basligi gördüm ve telefonu incelemeye basladim gercekten güzel bir telefon ve hosuma da gitti
    Simdi sormak istediklerim var

Bu tele android güncellemesi gelecek mi en son kaca kadar gelir
    Video kaydi benim icin önemli daha önce Vivaz kullanmistim ve harikaydi bu konuda sormka istedigim sey ise su: Vivaz ile Vivaz Pro arasinda Video Kalite farki vardi acaba bunda da öyle mi?
    Telefondan genel olarak memnunmusunuz ve bu 2 telde Exmom R sensör özelliği varmıdır.
    Arti ve Eksileri Nelerdir..?

Cihaz Android 4.0 ICS güncellemesi alacak.
    720P @30fps video kayıt yapabiliyor.
    5mpx kamera var ancak Exmor R sensörü yok.
    Cihaz şuanda kargo şubesinde bekliyor, akşamüstü teslim almaya gideceğim.
    Hediye amaçlı aldım ancak biraz kurcalarım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 26 Aralık 2011; 15:42:23 >

• Exmor R sensör olmaması üzdü gerçekten beni :s neden koymazlar ki Exmor R sensörünü anlamadım :s ve kaca aldınız nerden aldınız ?
    Hayırlı Olsun bu arada
  • Birde sormak istediğim birşey var Pro ile Mini arasında Ne gibi farklar var Ciddi farklar var mı yoksa hafıza farkı mı var sadece benim için video önemli video foto vivaz pro da da 720p hd diyordu fakat kalitesi vivaz ile aynı değildi o yüzden soruyorum
  • Ben cihazı vatan kampanyasından 636TL 10 taksitle aldım.
    Mini Pro' da qwerty klavye var, biraz daha kalın ve uzun sanırım.
    Ayrıca mini'de ön kamera yok, mini proda mevcut.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3947&idPhone2=3713

Şuan işyerindeyim, telefon da daha elime geçmedi, o nedenle fazla detaylı yazamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 26 Aralık 2011; 16:13:52 >
  • Bunun pek bi önemi yok benim için önemli olanları yukarda sordum onlara cevap arıyorum ben
  • quote:

Bunun pek bi önemi yok benim için önemli olanları yukarda sordum onlara cevap arıyorum ben

Video'ları 720P yapıp seyretmeyi unutmayın.

Bana güzel geldi.

• Video kisminda basarili sayilirlar fakat forumda okudum pek tatmin edici olmadigi söyleniyor.. Siz aldiginizda incelemelerinizi bana PM olarak atarmisniz
  • quote:

Video kisminda basarili sayilirlar fakat forumda okudum pek tatmin edici olmadigi söyleniyor.. Siz aldiginizda incelemelerinizi bana PM olarak atarmisniz

öncelikle xperia miniden yazdığımı belirtmek isterim sonrasında gündüz çekimi çok iyi video da fotoğraf da. fakat gece çekimi için aynı şeyi söyleyemem... konuya örnek koydum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Video kisminda basarili sayilirlar fakat forumda okudum pek tatmin edici olmadigi söyleniyor.. Siz aldiginizda incelemelerinizi bana PM olarak atarmisniz

öncelikle xperia miniden yazdığımı belirtmek isterim sonrasında gündüz çekimi çok iyi video da fotoğraf da. fakat gece çekimi için aynı şeyi söyleyemem... konuya örnek koydum zaten

Ustam telefonun arti ve eksilerini yazarmisiniz adam gibi sizin agzinizdan dinlemek istiyorum fiyati vs gayet uygun geldi yurt disindan alacagim icin...:)

Exmor R sensörü varmi bu arada

• live with walkmani kredi kartim olmadigindan alamiyorum, simdi Xperia Mini aldiricam arkadasa beyaz olanindan... teknosa dan alan var mi aranizda? teknosadan hic birsey almak istemiyorum ama mecbur kaldim malesef.

telefonun hoparlör sesi falan nasil? sikayet ettiginiz bir durum var mi?

ben de x10 mini kullaniyorum se oldugu icin kalitesine guveniyorum aslinda ama hediye olucak o yuzden kotu bi yani olmasin istiyorum haliyle
  • Teknosa'da Beyaz olanı yok bildiğim kadarı ile.
  • arkadaşlar bu telefon benimde dikkatimi çekiyor.. Hoş bir telefon benim sorum internette netcell garantili 450 tl satılıyor ereyon güvenlimi, aynı telefonmu, burda bahsedilen fiyatlar çok daha yüksek..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.