Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim telefonumda ısınma en fazla 38dereceydi daha fazlasını görmedim. onun dışında titreme bende de var ancak ben rahatsız olmuyorum. sensörden kaynaklandığını düşünüyorum ben de çünkü farklı ışıklarda denemeler yaptığımda titremenin artıp azalabildiğini görebiliyorum. onun dışında ısınma sorunum olmadı.
  • tşk ederim takenn,

demekki bazı bataryalarda üretim kusuru var.
    en ufak işlemde bile batarya aşırı ısınıyor.
    senin telefondaki maksimun sıcaklık sıcaklık normal değerde

zaten hava sıcaklığı bile o değerde demekki senin telefon hiş ısınmıyor
  • Meraba arkadaşlar. Ben xperia ray kullanırken xperia mini modelinin cazibesine kapılıp aldım. Şu an android 2.3.4 yüklü. Ekranda ışık titremesi oluyor ve şarjı ancak 8-10 saat gidiyor. Bu normal mı; xperia ray 2 günü çıkarıyordu.
    1. Android 4`e güncelleme yapmalı mıyım; yaparsam şarjın dayanıklılığı düşer mi?
    2. Ekran titremesi için servise göndermeye değer mi; ben kendim bunu halledebilir miyim?
    3. Batarya bence çok yetersiz; 2400 MAh batarya kullanan var mı, varsa memnun mu? Almalı mıyım, ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reqicide -- 19 Ağustos 2012; 18:34:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 mah yeni batarya aldm ve o da sarj olmuyor. Ne bahptsızım. Isık titremesi gercekten sensorden. Android 2 surumunde sorun yasamadğm icin 4 e guncellemiyorum. tlfnu sadece kablosuz modem olarak kullandigmda ısınma oluyor. Donma kendi kafasna gore hareket vs bı sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reqicide -- 21 Ağustos 2012; 9:49:17 >
  • mrb arkadaşlar. mini pro kullanıcısıyım. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum teknosadan aldım telefonu 2 sefer garantiye gönderdim telefon kendi kendine açılıp kapanıyordu hoş hala devam ediyor bu durum neyse alıştım artık bu duruma da ben hala ics ye yükseltemedim xperia forum da verilen SI numaraları tutuyor yani benim cihaz için güncelleme haziranın 26 sında gelmiş pc companion dan deniyorum olmuyor update center den deniyorum olmuyor acaba ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: reqicide

Meraba arkadaşlar. Ben xperia ray kullanırken xperia mini modelinin cazibesine kapılıp aldım. Şu an android 2.3.4 yüklü. Ekranda ışık titremesi oluyor ve şarjı ancak 8-10 saat gidiyor. Bu normal mı; xperia ray 2 günü çıkarıyordu.
    1. Android 4`e güncelleme yapmalı mıyım; yaparsam şarjın dayanıklılığı düşer mi?
    2. Ekran titremesi için servise göndermeye değer mi; ben kendim bunu halledebilir miyim?
    3. Batarya bence çok yetersiz; 2400 MAh batarya kullanan var mı, varsa memnun mu? Almalı mıyım, ne önerirsiniz?

ebay dan almıştım 2400 mah batarya ilk başlaarda 2 gün filan gidiyordu son günlerde 12-13 saat gitmeye başladı orjinal bataryasına geri döndüm,boş yere alma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewyit

quote:

Orijinalden alıntı: reqicide

Meraba arkadaşlar. Ben xperia ray kullanırken xperia mini modelinin cazibesine kapılıp aldım. Şu an android 2.3.4 yüklü. Ekranda ışık titremesi oluyor ve şarjı ancak 8-10 saat gidiyor. Bu normal mı; xperia ray 2 günü çıkarıyordu.

ebay dan almıştım 2400 mah batarya ilk başlaarda 2 gün filan gidiyordu son günlerde 12-13 saat gitmeye başladı orjinal bataryasına geri döndüm,boş yere alma bence

Ebaydan alışverişi beceremeyenlerdenim. 8 saatlik şarj mı olur, berbat bi durum..

• Arkadaslar miniye guncelleme geleccekmis bilginiz olsun,ama sunu merak ediyorum en iyi sarj hangi surumde

• quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Arkadaslar miniye guncelleme geleccekmis bilginiz olsun,ama sunu merak ediyorum en iyi sarj hangi surumde

ne güncellemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxt

quote:

Arkadaslar miniye guncelleme geleccekmis bilginiz olsun,ama sunu merak ediyorum en iyi sarj hangi surumde

ne güncellemesi

Ics ozel guncelleme perfotmans arttirmak icin

• quote:

quote:

quote:

ne güncellemesi

arkadas askere gidicem pazar günü :D göremeden gidicem :S cok mutsuz oldum sımdı :D mini pro ne zmn gelcek ki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne güncellemesi

arkadas askere gidicem pazar günü :D göremeden gidicem :S cok mutsuz oldum sımdı :D mini pro ne zmn gelcek ki

Ilk once mini ye gelecekmis pro icin tarih belli degil,sende askerden gelince yaparsin simdiden hayirli tezkereler

• Arkadaşlar telefonumu vatan bilgisayardan aldım.28 temmuzda garantiye gönderdim vatanın sitesinden sorgulama yapıyorum 'serviste malzeme bekliyor' yazıyor kaç gündür.hangi yetkili servise gönderilmiş nerden öğrenebilirim ? asya mı yoksa teleservice mi ?
  • SE Xperia Mini ve HTC Desire C arasındayım. Mini'yi tavsiye eder misiniz?
  • Kimse bakmıyor mu buralara?

Her an alabilirim. SE Mini özellik olarak HTC'den çok daha iyi, ayrıca 80 TL daha ucuza geliyor.

Telefondan beklentim; kaliteli foto, video, internette dolaşma, müzik ve 1-2 basit oyun. Bir el atın yahu..!
  • Kesinlikle Xperia Mini derim, ICS (4.0.4) .587 ile çok daha stabil oldu, JB'nin de geleceği söyleniyor.
  • Teşekkürler, sipariş verdim. Beyaz istiyordum ama Siyah varmış sadece...Hayırlısı.
  • SE Xperia mini pro mu Nokia E6 mı?

Nedenlerinizi de yazarsanız memnun olurum...

Not: Şarj süresi ve klavye yazım kolaylığı tercihimde önemli unsurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

Kesinlikle Xperia Mini derim, ICS (4.0.4) .587 ile çok daha stabil oldu, JB'nin de geleceği söyleniyor.

587 yi nasıl yükledin?
    pc companion da telefonu onar desem 587 yi yüklermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^??^^

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

Kesinlikle Xperia Mini derim, ICS (4.0.4) .587 ile çok daha stabil oldu, JB'nin de geleceği söyleniyor.

587 yi nasıl yükledin?
    pc companion da telefonu onar desem 587 yi yüklermi?

PC Companion'dan güncelleme kısmına bakın, eğer güncel derse size güncelleme gelmemiştir, eğer güncellemeyi görürse PC Companion'dan yükleyebilirsiniz. Ancak en iyi basit ve hızlı çözüm Update Service'dir.

Buradan Update Service'i İndirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.