Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mediamarktta bu telefon 500 TL'ymiş. Sizce değer mi?
    Ben Xperia Pro kullanıcıyım. Bunu eşime alacağım? Sizce alınır mı?
    Yardımcı olur musunuz?
  • arkadaşlar xperia mini alıcam xperia mini pro ile arasında klavye ve ön kamera dışında fark varmı?

birde cihazın ekranı 3.0 inç biraz küçük ama memnunmusunuz video kalitesi klavye kullanışlığı vs.

Son Olarak XPeria Mini PRO'sunu satmayı düşünen olursa pm'den irtibata geçebilirmi
  • Sony Ericsson Xperia Mini ST15ihttp://www.ereyon.com.tr 500 tl+12 taksit+ kargo dahil aldım. gerçi mtv asya kart kampanyasınıda kullanınca o fiyata geliyor. umarım fiyat normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabancı7 -- 10 Ağustos 2012; 11:43:42 >
  • offical rom :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1605150
    custom rom :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1705255

ikisinş de kullandım tercihim official,
    çok daha stabil
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabancı7

Sony Ericsson Xperia Mini ST15ihttp://www.ereyon.com.tr 500 tl+12 taksit+ kargo dahil aldım. gerçi mtv asya kart kampanyasınıda kullanınca o fiyata geliyor. umarım fiyat normaldir.

bugün bende sipariş verdim ereyondan asyacarda 520 tl 12 taksitle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılık satılık xperia mini pro beyaz renk kutusuz turkcellden alınma pm lütfen
  • Xperia Mini PRO'sunu satan arkadaşlar pm'den irtibata geçebilirlermi
  • Xperia Mini serisi telefonlar için Cynogenmod 10 yapılıyormuş. Android 4.1.1. Var mı takip eden? Yüklenecek duruma geldi mi?

Ayrıca forumda bu telefonu nasıl root edilir, nasıl rom yüklenir gibi rehber paylaşan oldu mu?
  • selamlar. dün gece ics yüklemesini pc companion kullanarak yaptım.
    telefonun menüsü, fontlar falan gayet iyi, normal kullanımda çok az yavaşlama var ama oynadığım tek oyun olan poolmaster'da ciddi oranda kasılma var ve bu gece yüklemeyi geri almayı düşünüyorum başarabilirsem.
  • bu telefonlardan en ucuz nerde bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leki

selamlar. dün gece ics yüklemesini pc companion kullanarak yaptım.
    telefonun menüsü, fontlar falan gayet iyi, normal kullanımda çok az yavaşlama var ama oynadığım tek oyun olan poolmaster'da ciddi oranda kasılma var ve bu gece yüklemeyi geri almayı düşünüyorum başarabilirsem.

fabrika ayarları yapmanı öneririm ciddi derecede hızlanıyor.
  • Mini promu 5 gün önce aldım ve bugün orijinal guncellemesini yaptım icsye yukselttim ancak eskiden ekran otomatik olarak yatay dönerken artık donmuyordu ayarlara baktim hala otomatik isaretliydi ancak yine de klavye acmadikca ekran donmuyordu bu nedenle golauncher ex kurdum ancak böyle dönmeye basladı bunun başka bir çözümü var midir? Ics sayesinde eskiden kopan wirelessim artik kopmuyor ancak ekran sorunmu kendiliğinden cozebili miyim her hangi bir uygulama kurmadan?

• xperia mini modelini kesinlikle önermiyorum. 10 gün içinde iki tane alıp 2sini de iade ettim. sürekli kendi kendine ekranın biyerlerine dokunuyor gibi oluyor menü açılıp kapanıyor arama yapıyor kafayı yiyor dokunmatik 25 dereceden yüksek sıcaklıklarda asla çalışmıyordu. klimaya tutup öyle 2 dakka kullanıp sonra tekrar tutmam gerekiyordu. ben milli serveti korumak adına buradan tüm kardeşlerimi uyarıyorum. bu telefonları sakın almayın. burada alıp da tek kalmamak için çok iyi çok süper falan diyenler çıkabilir ama kesinlikle öyle değil. şimdi telefonu almış olanlar bana kızacaktır ama eğer ben böyle bir yazı görmüş olsaydım bu hataya düşmezdim. sizleri kesinlikle uyarıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmarSnan

xperia mini modelini kesinlikle önermiyorum. 10 gün içinde iki tane alıp 2sini de iade ettim. sürekli kendi kendine ekranın biyerlerine dokunuyor gibi oluyor menü açılıp kapanıyor arama yapıyor kafayı yiyor dokunmatik 25 dereceden yüksek sıcaklıklarda asla çalışmıyordu. klimaya tutup öyle 2 dakka kullanıp sonra tekrar tutmam gerekiyordu. ben milli serveti korumak adına buradan tüm kardeşlerimi uyarıyorum. bu telefonları sakın almayın. burada alıp da tek kalmamak için çok iyi çok süper falan diyenler çıkabilir ama kesinlikle öyle değil. şimdi telefonu almış olanlar bana kızacaktır ama eğer ben böyle bir yazı görmüş olsaydım bu hataya düşmezdim. sizleri kesinlikle uyarıyorum.

dostum sımdı her party bir olmuyor tüm chazlar ıcın öyle deme ben aldım telefon ısınsada bır tek sorun cıkarmıyor ıslemlerı aynı duzgun calısıyor bence yanlıs konusuyorsun her party bir degildir

• quote:

xperia mini modelini kesinlikle önermiyorum. 10 gün içinde iki tane alıp 2sini de iade ettim. sürekli kendi kendine ekranın biyerlerine dokunuyor gibi oluyor menü açılıp kapanıyor arama yapıyor kafayı yiyor dokunmatik 25 dereceden yüksek sıcaklıklarda asla çalışmıyordu. klimaya tutup öyle 2 dakka kullanıp sonra tekrar tutmam gerekiyordu. ben milli serveti korumak adına buradan tüm kardeşlerimi uyarıyorum. bu telefonları sakın almayın. burada alıp da tek kalmamak için çok iyi çok süper falan diyenler çıkabilir ama kesinlikle öyle değil. şimdi telefonu almış olanlar bana kızacaktır ama eğer ben böyle bir yazı görmüş olsaydım bu hataya düşmezdim. sizleri kesinlikle uyarıyorum.

benim telefonumda da bu sorunlar yok ısınma sorunum da yok tek sorunum ics sonrası led ışığın stabil çalışmaması ve ekranın eskisi gibi ana ekranlarda klavye açmadan otomatik dönmemesi. onun dışında ics sayesinde wireless sorunum bile düzeldi artı hızlandı. ama umarım yeni güncelleştirmeler de gelir. ben de telefonu alırken çok araştırdım ve bu fiyat aralığında alınabilecek iyi ürünlerden olduğuna inanıyorum gerek işlemcisi ile gerek de sağlam yapısı ile. samsung alıp güncelleştirmelerden mahrum kalmaktansa sony almayı tercih ederim açıkçası. bir kişide bu sonuçlar çıktı diye tüm telefonlara kötü demek yanlış çünkü her model ve markada bu tarz sorunlu cihazlar denk gelebiliyor. genelleme yapmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: takennn

quote:

benim telefonumda da bu sorunlar yok ısınma sorunum da yok tek sorunum ics sonrası led ışığın stabil çalışmaması ve ekranın eskisi gibi ana ekranlarda klavye açmadan otomatik dönmemesi. onun dışında ics sayesinde wireless sorunum bile düzeldi artı hızlandı. ama umarım yeni güncelleştirmeler de gelir. ben de telefonu alırken çok araştırdım ve bu fiyat aralığında alınabilecek iyi ürünlerden olduğuna inanıyorum gerek işlemcisi ile gerek de sağlam yapısı ile. samsung alıp güncelleştirmelerden mahrum kalmaktansa sony almayı tercih ederim açıkçası. bir kişide bu sonuçlar çıktı diye tüm telefonlara kötü demek yanlış çünkü her model ve markada bu tarz sorunlu cihazlar denk gelebiliyor. genelleme yapmaya gerek yok.

takennn arkadaşım senin cihaz hiç mi ısınmıyor yoksa
    ısınmaya bağlı oluşan sorunlar mı yok

benim cihaz 10 dakika kurcalayınca sıcaklık 46 dereceye kadar çıkıyor bunu telefona dokunmaylada anlayabiliyorsun

eğer her cihazda telefon aşırı ısınmıyorsa benim kinde sorun var demektir servisi götürmem gerekecektir

vereceğin cevaba göre servise götüreceğim

ha bu arada bu cihazların kronik sorunu olan ekran ışığı titremesi sendede mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkdejavu -- 17 Ağustos 2012; 12:02:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkdejavu

quote:

Orijinalden alıntı: takennn

quote:

takennn arkadaşım senin cihaz hiç mi ısınmıyor yoksa
    ısınmaya bağlı oluşan sorunlar mı yok

benim cihaz 10 dakika kurcalayınca sıcaklık 46 dereceye kadar çıkıyor bunu telefona dokunmaylada anlayabiliyorsun

eğer her cihazda telefon aşırı ısınmıyorsa benim kinde sorun var demektir servisi götürmem gerekecektir

vereceğin cevaba göre servise götüreceğim

ha bu arada bu cihazların kronik sorunu olan ekran ışığı titremesi sendede mevcut mu?

telefon ısınmıyor degil ısınıyor ama islemlerini kaybetmiyor sahsen smdıye kadar 1 veya 2 kez yasadım ısındı ve ekran bazen dokunmamazlık oldu ama en fazla 2 kez yasamısımdır ekran titreme sorunu ise bu modellerin hepsinde var servisden sonra bu sorununda cözüldügünü söyleyen arklar var ama ben yolamadım bu sorun icin servise sahsen

• Arkadaşlar bu telefon için Android 2.3.4 (0.62) sürümünü nasıl rootlayabilirim.

Ayrıca bahsedilen kendi kendine dokunma problemi bende de vardı. Wotan ile yazılım attım daha da olmadı .
  • Arkadaslar bu modelde en iyi sarj hangi surumde mevcut,birde guzel bir kilif silikon tarzi yada onerebileceginiz var mi

• Arkadaslar ekran titreme sorunu isik sensorunun cok hassas olmasindan kaynaklaniyor,isterseniz titreme yaparken sensoru parmaginizla kapatin anlarsiniz

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.